Ciao Bella

Jag tyckte filmen var helt okej, synd bara att den var ganska kort, men inget slår dom snygga killarna i filmen som ska spela italienare. Mums

Ciao Bella handlar om en tonårskille Mustafa som åker till Göteborg Gothia cup med sitt fotbollslag. Han drömmer om den stora kärleken men har inte hittat den än och tjejerna vill bara ha honom som en kompis. I bussen till Göteborg kommer den stora frågan hur många man har haft sex med. Mustafa har haft det med två personer enligt han själv. Framme i Göteborg så får Mustafa hoppa in i ett italiensk lag för dom behöver flera spelare. Och han blir den nya killen Massimo från Italien, fast innan han blir den nya killen så måste Enrico från Italien hjälpa honom på traven med sitt utseende och attityd.
Enrico och Massimo träffar dom heta snygga tjejerna från Sverige Carro och Linnea.
Linnea drömmer om att få komma tillbaka till Italien där hon träffade en kille förra sommaren, men nu när hon träffar Massimo kan han ju ta med henne till Italien. Eller kanske till Lerum? Får hon veta vem Massimo egentligen är?

Mustafa/Massimo: Poyan Karimi
Linnea: Chanelle Lindell
Enrico: Oliver Wahlgren-Ingrosso
Carro: Fredrika Tham



xoxo /N

Kommentarer
Postat av: Jannie

Jag funderade också på hur ofta man brukar kasta saxar på folk. Lol

2008-08-23 @ 05:08:23
URL: http://chirlii.blogg.se/
Postat av: Dessie

hej. tack så mycket! den är väldigt brun nu, men tycker att den är helt okey själv :) får se om det blir en ny design sen, men tycker det är så himla pilligt :P kram

2008-08-23 @ 10:34:30
URL: http://dessie.blogg.se/
Postat av: emma

tänkte se den nu faktiskt. hört så mycket olika om denna film så måste ju bilda mig en egen uppfattning. Å när man är sjuk passar det ju bra att titta på massa film :)

2008-08-23 @ 11:24:36
URL: http://misslilstar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback