Djursex

fyfan för tidelag. Satt och kollade på Insider häromdagen och jag blev så sjuk äcklad att jag höll på att spy.
En jätte söt liten skimmel ponny namnet Silver dog förra året, kvinnan som ägde ponnyn såg när hon kom till stallet att Silver blödde ur vaginan och såg en hink i boxen. Hon åkte genast till vetrinären och där insåg dom att hela Silvers mage var förstörd "tack" vare att någån sjuk jävel hade stoppat in ett vasst föremål i slidan och förstört hela magen. Dom var tvungen att avliva hästen.
Det visade sig senare att Silver hade sperma i sig, och polisen hittade fotspår i nyfallen snö som lede hem till grannen... Så grannens bror är anhållen och får sin dom nu i december, hans sperma var i Silver.

Insider frågade ut mannen och hans korkade kommentar "Ja jag runkar ju två gånger om dagen och det ligger papper under min säng så någon har lagt det i stallet" :| Sen sa han att det var någon som ville hämnas för att han hade gått med i islams religon...Nepp du sjuka människa du ska sitta inne.

Hittade detta på någons blogg:
INFÖR ETT FÖRBUD MOT SEXUELLA ÖVERGREPP PÅ DJUR.
Djurens Rätt
arbetar för att alla former av sexuellt utnyttjande av djur ska förbjudas i Sverige. Det finns idag ingen lag som förbjuder försäljning av material som skildrar människor som har sex med djur. Sexuella övergrepp på djur kan bara bestraffas om åklagare kan bevisa att djuret fysiskt eller psykiskt skadats av övergreppet.

Raporter/händelser.
Engelsk bull terrier ÅLDER 7 mån - 2 år KÖN tik SKADA/RAPPORT Buksmärtor; misstänkt bukhinneinflammation. Vaginan punkterad av pinne. Manlig familjemedlem erkände övergrepp.

Blandras ÅLDER >2 år KÖN tik SKADA/RAPPORT Blödningar från vulva. Obduktion avslöjade knivsår långt in i vaginan. Blodådror i buken avskurna. DOG!

Collie ÅLDER >2 år KÖN tik SKADA/RAPPORT Del av handtag till sopborste funnet distalt i vaginan; sekundär infektion i slidan.

Border collie ÅLDER >2 år KÖN tik SKADA/RAPPORT vaginala skador. Hustru observerade när mannen hade sex med hunden.

Blandras ÅLDER >2 år KÖN tik SKADA/RAPPORT Udden på strumpsticka funnen i buken. Andra änden lokaliserades till vaginan. Den 30 cm långa stickan hade stuckit hål på livmoderhalsen.


helt sjukt.


xoxo /N

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback