Nalita tycker


1. Chris Brown han är ju bara ett måste på min lista just nu, han är helt klart topp 1 och det kommer han nog vara i några veckor till, så vänj er att höra om honom. Han är ju bara för het. Hetaste artisten just nu.

2. Sommar jag vill verkligen ha sommar. Ligga på stranden och sola, att bli brun. Är så trött på att se bleka kroppar överallt, och på sommaren så ser man så jäkla fräsch, aldrig några påsar under ögonen.

3. Håkan Hellström, hörde en låt på radion "en vän med en bil" och tänkte då på sommaren, så den låten står mig nära nu. Hela han är sjukt bra och så sjukt snygg

4. Jeansjackor och jeansvästar, så sjukt snyggt. Köpte mig själv en jeansväst från Vero moda 159:-

5. Oasis Dust it den bästa hårprodukten jag någonsin har köpt, man får super mycket volym och den är enkel att använda. Så ett plus i kanten till den som uppfann produkten. Så adjö livlöst hår och hej volym.


1. Vinter är så jävla trött på januari och vill inte ens tänka på hur februari kommer att se. Hatar när det är kallt ute. Det ska ju vara sommar och sol året runt om, då hade alla varit lyckliga

2. Blöta fötter är det värsta som finns, det är så otroligt äckligt. Och strumporna är ju inte dom fräschaste, inte roligt att ta av sig skorna hemma hos någon om man är blöt om fötterna, luktar väl gammal sur apa.

3. Att alla åker utomlands, blir så otroligt avundsjuk på alla som bara lämnar Sverige och kommer hem utvilade, kan ni inte bjuda mig på en liten resa? Kanske Egyten i bara 6 dagar? Bjud mig.

4. Min frisör som tyckte jag skulle se ut som donnorna i Frankrike, och det gillar då inte jag. Vill ha mitt hår på mitt sätt, inte vill jag göra reklam för Frankrike i huvudet.

5. Mitt tangenbord som är så segt, någon som har spillt nått? Arg blir jag då.

xoxo /N

Kommentarer
Postat av: Ellie

Februari är bra Natta! :P

<3

2009-01-25 @ 16:27:04
URL: http://tejk.blogg.se/
Postat av: Helena

Svar linser: Ja man blir ju galen, de tror de kan behandla folk hur som helst.Skall ringa imorgon. Ha en skön kväll!

2009-01-25 @ 17:17:04
URL: http://beverlyhills.blogg.se/
Postat av: Elin sätherberg

Åh, vad kul, can't wait (:

Adressen är: transtrandsheden 18, 68063 Likenäs.

2009-01-25 @ 18:18:11
URL: http://lifeofretaahrd.blogg.se/
Postat av: krista koivuranta

jaa! asså det är så jäva hemskt med blöta fötter!!! :)

2009-01-26 @ 18:07:57
URL: http://skiitunge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback