Today I'm wearing this


Fredags sjuklings outfit
Stickad tunika - Ellos
Strumpbyxor - Gina Tricot




Lördags outfit
Tunika - Ellos
Leggings - Gina Tricot


xoxo /N

Känner ni julstämningen?

Mormor har bakat lussebullar, mamma satt upp julstjänor plus julstakar, och hängt upp julbelysning i trädet utanför :) Och jag satt nyss och "sjöng" på julsånger med min vackra sångröst lite Mariah Carey feeling ;) Nästan!
Och idag är det första advent och inte långt till julafton :) Älskar julen! Everything is perfect.

xoxo /N

Problemen

Jag har inte orkat att vara en aktiv bloggare idag, orkade inte igår heller!
Ibland behöver jag ta en paus från allting. Jag är typiskt den dära tjejen som sticker från sina problem, istället för att ta tag i problemen tror jag att om jag sticker så löser sig allt, om jag springer ifrån problemen så finns dom inte kvar! Fast jag springer aldrig ;) istället stänger jag mig inne i mitt rum och tror att allt blir bra om jag är där inne.
Men ikke sa Nicke. Sån tur har man inte ;)

xoxo /N


Sophia Somajo - Stockholm Calling


Sophia Somajo - Stockholm Calling
xoxo /N

njurarna

Nu vet jag varför jag har ont i njuren och på sidan av ryggen. Guess what? Urinvägsinfektion, sved som fan när jag går på toaletten och kollade upp symptomerna. Och allt stämde! Så det blir att åka till vårdcentralen på måndag.

Idag blir det till att ta det lugnt, in till stan och köpa present till Angelica :) Hon fyller 18 år idag så grattis, var med i tidningen och allt! Sen blir det att köpa julklappar till mami och mig själv. (jag köper alltid julklappar till mig själv, slår såklart inte in dom i paket) fast idag åker jag in själv tycker det är så jävla skönt att gå i affärer själv och bestämma hur länge man vill kolla på saker och ting.

nu ska jag röra mig mot bussen.
xoxo /N

Johan Palmis

Idag åkte Johan Palm ut ur i idol. Jag vill ha Alice & Kevin i finalen. Egentligen ville jag först ha Robin men nej nu ska Alice vara i finalen och Kevin ska ta hem hela jävla skiten :)
Såg ni den dära gulliga tjejen som började skrika när Johan sjöng, snacka om att ha ett riktigt fans. Jävligt gulligt faktiskt :) Tänk om jag skulle settat och sett Christoffer Hiding 2007 ur idol då jävlar hade det vrålats och bölats för min del! Älskade Christoffer och grät en skvätt när han fick ta sitt pick och pack och dra hem :/
aja idoltider det haha.

xoxo /N

Gravid med...

Var ju i skolan igår. Vilket var förtidigt, idag vaknade jag med feber & förkyld.
Så ikke frisk än. Så nu blire till att vila för hela helgen, ska inte sticka min näsa ut i vädret (jo kanske på söndag)
Idag har jag gått och sjungt på akon hela dagen, vet ej varför. eller jo jag drömde att jag var gravid och han och Jay-z var papporna haha! Det var bara för att jag och Elin pratade om barn igår och graviditet. Men jag skulle inte säga nej till att få barn med Akon :) Chocklad färgade barn skulle passa fint :)


Akon - Right Now
xoxo /N

kom igen

Spanska provet idag gick väl great. Tror jag :) Kunde iaf det mesta! Fick G på uppsatsen på nationella heja heja mig. Måste få G på hör&skriv övningarna. annars är det illa för mig, orkar inte läsa igen hela engelska a kursen.
Skolan var väldigt tomt utan Sanna och Ellie, men hade det roligt med lilla Ida :)

gruvar mig för imorgondagen :/ jag har så ont i armbågen för det som hände förut idag, jag vill verkligen inte att en elak sjukgymnast ska klämma på min arm. Jag skojjar inte jag har galet ont!
Jag kommer att grina imorgon om hon gör mig "illa". Suck.
Sen imorgon blir det fest för hela slanten :) Och det ska bli jävligt roligt.

PUNKT xoxo /N

blodig armbåge

Galet trött, det blir skolan idag är nästan helt frisk. Så slog jag i min onda armbåge elektriska knölen och hela paketet. Gud vad det blödde och gud vad jag höll på att kräkas så ont det gjorde (LÄS i katogorien olyckan/sjukgymnast då fattar ni vad jag menar, om ni inte redan vet) har fortfarande pissont och slog i för en 20 min sen.

aja nu ska jag till bussen :) vi höres vid kl 17.00. xoxo /N

Vad är en bra blogg?

Jag satt och tänkte förut (som vanligt) vad får en att läsa andras bloggar? Varför finns det bloggar som man tycker är så speciella och inte kan sluta att läsa.
Vad är en bra blogg? Och vad är en dålig blogg?
tex Kenza. Jag bryr mig inte så värst mkt om vad hon har på sig, men jag tycker det är roligt att läsa om hennes äventyr i andra länder, när hon berättar saker om sig själv och henne familj osv. Berättar personliga saker som vi andra kan tänka "aha hon har samma problem som jag"

tex Kissie. Bryr mig heller inte om vad hon har på sig, visst ibland är det roligt att se det. Men oftast läser jag henne blogg för att hon vågar vara elak (för elak). Kanske därför jag läser hennes blogg?

tex tumadre. Jag tyckte om hennes blogg jätte mkt. Tillslut blev det för mkt för mig, det lät alltid "Jag är ensamstående och jag har haft det så tufft" jag vet att hon har haft det tufft, men det lät alltid som en ursäkt. Det finns många ensamstående i Sverige och världen över, så jag tyckte inte att det var så speciellt. Men hon har haft det tufft med hennes ex och sånt det förstår jag. Och sen tyckte jag att det blev så mkt skryt "Antonio är så bra, han skriker aldrig, han lär sig så mkt, han skriker aldrig, han är alltid så snäll, han skriker aldrig" jo tack vi fattar. Jag vet, man skryter lite om sina barn. Men en hel blogg med bara skryt nejtack för fan!

Vad tycker ni är en bra och dålig blogg, vad tycker ni om att läsa? Tell me :)
xoxo /N

Linda Rosing

Jag tycker Linda Rosing ser så bra ut på kanals 5 reklam om något tvprogram (tror jag :s)
Och hon låter så gullig :) Jag tror jag är den ända som tycker det. Hon får alltid så mycket skit, fast jag har nog aldrig att tyckt att hon har varit ful eller jobbig. Fast nja jag gillade inte henne när hon var med i BB.

Och undra varför BB slutade? Jag var också nog den ända som tyckte det var så bra. BB = Big Brother.
Jag kanske är lite onormal ;) haha
xoxo /N

Dagens bild


Tyra Banks :) xoxo /N

krogrunda

Godeftermiddag :) Fortfarande sjuk, men imorron ska jag till skolan måste träffa lite personer. Sen har jag ett litet spanskaprov (som jag inte har tränat på & böckerna ligger i skåpet)! Ibland har man ju verkligen "tur"
Och idag fyller min vän Ida år :] Grattis <3  Inte långt tills det blir krogrunda varje helg ;) Lite tråkigt att Ida fyller så sent, Ellie fyller i feb, jag i maj och Sanna i agu. Fast lite roligt att vi fyller var tredje månad.
aja nu ska jag sluta att bubbla och kolla runt vad man ska köpa för några julklappar det börjar ju bli dags.

xoxo /N

Jackass

Den här dagen har inte varit mycket till nytta. Men ja skyller på att jag är sjuk! Och imoron är det vilodag har fortfarande jobbigt ont i njuren. Måste verkligen kolla upp det, har redan gjort det två gånger men får olika svar hela tiden.

Sen såklart när jag lassade upp mat på min tallrik så bytte jag kanal och tvn frös. Då visade canal plus elr nått jackass 2 och då håll dom på med bajs & kräks. Höll på att spy, så nej tack ingen tv :)
aja nu ska jag nanna kudde.

xoxo /N PUSS

Försvunnen mapp

Jag hittade en jätte gammal bildmapp på min data. Jag måste ha gömt den. Och nu ska ni få höra lite om mig som en liten saga en jävligt kort saga.

Min mamma fick mig när hon var 18 år. Min mamma var tillsammans med en kille (min såkallade pappa) den dära killen kommer från El Salvador men flyttade hit. Och dom blev dödskära. En dag floppade jag ut. Och dom gjorde slut när jag var knappt 5 månader. Jag var en söt unge när jag var liten kanske lite tjock, ramlade hit och dit. Därför har jag slagit upp näsan.


Började skolan när jag var 6 år, hade många kompisar. De ända vi gjorde på rasterna var att mima till Spice Girls jag var såklart Geri. Vi hatade våran häxlärare för hon var så konstig, skulle gärna stå och slå på någon indian trumma och säga "Nu ropar jag på indianerna" jag träffade även min bästis, vi var kompisar i 9 år. En dag tog allt bara slut. Men jag var inte ledsen (jo först).

Jag började i 7an (fast bilden går vi i 8.an) 7.an var det bara skolkning och killar som gällde. Sprang på discon till 1 på natten och trodde jag var cool :) Hängde med mycket äldre personer och hade inte tid för nått annat. Hon tjejen på bilden i rött svart hon var min bästis, vi umgicks alltid. Det var där jag menar, allting tog bara slut .

Jag och min kompis Malin hängde "blatte" stället i Nyköping. Sprang runt med killar hit och dit. Mycket bråk var det på den tiden (slutet på 8.an sommarlovet till 9.an) jag var kär i så många killar att jag har tappat räkningen. Mycket tårar och skratt. Vi gjorde så sjuka grejjer som jag ångrar men ändå inte. Jag, Malin & en annan tjej höll på med några killar en kväll, dom gjorde så vi missade nattbussen och fick gå hem 1 mil kl 2 på natten men som tur var det sommar så vi gick och skratta hela natten åt det som vi hade gjort med killarna. Jag och Malin träffade även den stora kärleken :)

Började 9.an och det var kaos i början, mycket bråk osv. Mycket gymnasiefester hängde vi på, åkte till the wave. Lyckades samla ihop 195 poäng och fick veta att jag skulle börja handel admin.

Karnevalen sommarlovet (skulle börja gymnasiet) jag och Malin (tar kortet) vi åkte en sån jävla äcklig karusell, har nog aldrig skrikit så mycket som vi gjorde. Träffade även min stora kärlek då :) Pirrigt.

Hittade min älsking Melodie från Öknehults kursgård. Bästa ridlägret åk dit :)

Andra sommaren jag tillbringade på Öknehult bröt jag även armbågen 8/7 08

Har hunnit med många grejjor. Som jag inte nämner :) Men mitt liv har varit helt okej, om man bortser från vissa stunder då.

Sista bilden. Nästa gång berättar jag en annan liten saga :)

xoxo /N

tyvärr

Godmorgon.
Idag vaknade jag av att mina ögon rinner hoppas inte på att det är ögoninflamation dessutom har jag 39,2 graders feber. Sen har jag haft ont i njuren idag (great att allt kommer på en gång ;) ) Men jag ska vara lika glad ändå :)
Så idag är det hemma dag för mig. Har egentligen inte ens börjat skolan börjar 12.40 på tisdagarna.

nej nu ska jag kolla på andra avenyn. (det blir inga intressanta inlägg idag, orkar inte med bloggen) läs imorron då jävlar ska jag berätta hemligheter ;) thih.
xoxo /N

Någon mer som är sjuk?

Godmorgon. Någon mer som är sjuk?
Jaja vaknade upp med feber och är jätte förkyld, så det blev ingen skola varken idag eller imorgon. Onsdag kanske.
Så idag ska jag äta apelsiner och mandariner.
xoxo /N

livet som en fest

Sista inlägget för idag då.
Söndagen har varit nästan okej, har inte pluggat på nått så det har varit skönt. Men har varit för jävla uttråkad idag. Fast livet kan ju inte alltid vara en fest :) mitt nya motto kanske?

Jag älskar bilder där jag ser lite "rund" ut
Godnatt snyggingar
xoxo /N

önskelista från forever21

Min lilla önskelista från forever21

Nu vet ni vad ni ska köpa till mig :) Så på julafton vill jag få många paket.
xoxo /N

smycke dags

Jag älskar Cocoo
smyckerna därifrån är super snygga. Så jag tänkte beställa lite smycken, det behövs alltid nya. Det som är så bra att smyckerna är billiga och det är fraktfritt. Cocoo annonsen finns på min blogg åt vänster.

Armband 125:-
från Cocoo

xoxo /N

kläder på g

Har klickat hem lite kläder :) En klänning och en cardigan


Brooker klänning 149:- rea. Hade tänkt att ha på mig den på julafton eller nyår.

beställde den här cardigan fast en svart. 179,90 :-

xoxo /N

hitta födelsedagar



Inte alls lång tid tills jag fyller 18 år :) Glöm inte då att säga ett grattis.
tyvärr så får ni inte se mitt snygga efternamn och min adress :) Men ni vet ju när jag fyller.
xoxo /N

Magaluf

Skrev ju förra inlägget om Magaluf och mina planer.
Bartender utbildningen är på Magaluf Malloroca. Själva resan kostar ca 15 000:- och man är borta i två veckor. Man bor på ett hotell med andra personer. Och utbildningen är på norska, svenska och 3 lektioner på engelska. Man blandar med rikig sprit och står i en bar. Man får möta nya människor varje dag. Man har mycket fritid och personalen har inget emot att man är ute och festar (men man måste komma i tid till lektionerna) på fritiden kan man gå till stranden den ligger 2 min bort från hotellet, rida på hästar, åka till Aqualand, shoppa och mkt mer.

Och det är lätt att få jobb som bartender. Och det finns bra bostäder.
Läs mer på www.bartender.se

xoxo /N


hur kommer mitt liv att se ut?

Ibland undrar jag om jag kommer få leva som en luffare, jag har så mycket planer för livet att det inte är sant. Har så mycket mål med livet att det bara blir jobbigt. Vill ju liksom leva i nuet. Men det är framtiden jag lever för. Vilket jag bara blir sur på mig själv.
Mitt första mål är att komma upp i sadeln igen, att få en bra arm. Jag vet att jag klarar mitt liv med den armen jag har nu, jag har klarat det hittils. Och jag gör allting själv, ber ingen om hjälp. Jag måste klara av att ta mitt körkort innan 2010 sep, och sen har jag har ungefär 1½ år kvar i gymnasiet.

2010 åker jag till USA i slutet på sep, jag ska jobba där i ett-två år som au pair. Men sen i juni 2010 så tar jag en bartender kurs utomlands Magaluf , har alltid velat att bli bartender den kursen är i 2 veckor. Sen när den är avklarad tillbringar jag dom sista månaderna i Sverige. Sen när jag kommer hem från USA vilket jag kommer göra agusti 2011 eller 2012 då är jag hemma tills slutet på november sen sticker jag till nått annat land, kanske åker till El Salvador där min släkt bor, jobbar på barer som bartender, kanske sticker till Australien, Thailand.

Sen kommer jag komma hem någongång i mars och då börjar mitt liv som handel (går ju handel & admin) kanske kan söka jobb på affär, eller så söker jag jobb inom turismen reseguid är jag sugen på.

Ja nu har ni läst om mitt liv fram till 2011 eller 2012 har inte bestämt mig om jag vill vara i USA två år eller ett år. Det märker jag då.
Min USA resa är redan avklarad (jag menar med papper och sånt) har redan anmält mig. Så nu ska bara lite papper fyllas i sen är det bara tuta och köra.

xoxo /N

konstiga drömmar.

Godmorgon godmorgon. Eller ja morgon och morgon... :)
Jag vakande ovanligt sent idag kl 10.30 på en söndag. Hoppas att jag klarar av att sova ikväll :| Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Orkar inte att gå ut, för kallt för mig idag ;)

usch sen så drömde jag konstiga drömmar. Och den drömmen var inte kul. Det handlade om att jag hade en syster som var ett år mindre än mig, fast vi var inte ett dugg lika. Men sen så hittade jag en röd bok och där stod det att hon hade blivit kidnappad och utsatt för sexuella övergrep. Och att hon var med i en massa porrfilmer. Och jag skulle berätta det för pappa och han bara skratta åt det, och sa att det där hade jag själv skrivit för att skojja till livet. Sen skulle jag berätta allt för några andra vuxna men dom bara skratta åt mig. Och sen hittade jag en videofilm med henne på, och då sa en vuxen person "Det där är du som har klätt ut dig" och jag började skrika. Ingen trodde på mig. Och det gjorde så ont för ingen trodde.

Men sen vaknade jag. Hatar att drömma konstiga drömmar.

aja inga drömmar inatt hoppas jag på xoxo /N

Chihuahua Pippi


Inte världens snyggaste bild på mig och Pernilla men whatever.
Aja sitter hemma hos Pernilla :) Hon är ute och går med hennes nya chihuahua Pippi, men jag orkade inte hänga med ut i det KALLA vädret...
Men Pippi är jätte söt :] xoxo /N

hör ni hur jävla bra han är?


Hör ni hur jävla bra han är eller? Det går ju rakt in i hjärtat. Jag fick så mycket gåshud igår när jag hörde honom.
Robin Bengtsson
xoxo /N

skrikande gris


haha hon sjunger värre än mig.
xoxo /N

Om du fick ändra på nått...

Satt och tänkte på en sak.
Om jag fick ändra på mitt liv och bli en "ny" människa, vad skulle jag ändra på? Utseende skulle jag vilja ha större lår och en finare näsa. Men insidan skulle jag vilja ha mer mod. Våga säga ännu mer saker än vad jag gör.
Så nu till min fråga vad skulle du ändra på? Eller är du nöjd med dig själv (vilket alla människor borde vara)
xoxo /N


Idol

Så jävla bra Robin Bengtsson var idag. Men vart lite besviken på att Anna fick ta sitt pick och pack och dra.
Alice skulle ju ha åkt :( Nästa gång, du åker hon nog. Det hoppas vi på :)
xoxo /N

Gubbsvett

Hejhej :)  Helt okej dag. Förutom att jag och Ewa tänkte "nu jävlar ska vi vara smarta att gå till matten 30 min tidigare och få sluta tidigare" och när jag och Ewa hade suttit och jobbat med våra grejjor och skulle gå efter 60 min då säger våran matte lärare "bara för att ni kommer tidigare får ni inte sluta tidigare" nehepp så jag och Ewa har gått på övertid 1 och 20 min var vi tvungna att sitta :|.
Jag älskade bara min matte lärare idag ;) not.

Juste det hände en lite rolig grej häromdagen. Jag och Ellie gick på toaletterna vid aulan där det aldrig är någe folk, tycker inte om att gå på toa i skolan jag måste vara riktigt kissnödig om jag ska kunna gå. Och det var jag häromdagen men hatar när jag har folk utanför toaletten, så vi gick dit bort. Så kommer våran vaktmästare ut från toaletten (jag visste inte att det var vaktmästaren) och Ellie säger till mig "Dom här toaletterna är så fräscha" och jag öppnade toaletten där vaktmästaren hade varit och det kom som ett moln utav svettlukt när jag öppnade dörren gammal snuskig gubbsvett. Och det liksom hade trängt in i hela toaletten. Så jag kom ut springade och säger att hon ska gå in där och lukta.

Sen så har vaktmästaren sitt rum 8 meter bort. Vilket inte vi tänkte på.
Jag: usch det var den där gubben som luktade, du vet han med röd t-shirt.
Ellie: hmm
Jag: Han med glasögon
Ellie: Jaha han med ljust hår
Jag: Ja precis
Ellie: Det är ju vaktmästaren som luktar!!

Och det där stod vi och pratade högt trodde att vi var själva. Och sen så ser vi att hans dörr var öppen där han gick in. Så jag tror han hörde oss. haha men vi skynade oss därifrån.
Nu ska vi gå och lukta på honom och se om han har lärt sig nått ;)
xoxo /N

Penelope Cruz


Penelope Cruz blir alltid så jävla snygg.
xoxo /N

gladis


Idag är jag superglad :] pappa hämtade ut biljetterna till Chris Brown så jag åker upp med Pernilla och kanske Malin :)


Så första bilden på mig som glad andra bilden på snyggingen Pernilla :)
xoxo /N

Chris Brown

Jag vill se Chris Brown 23/1 09 :)
xoxo /n

Jag hatar att träna

Träning är för jävla tråkigt. Okej en gång i månaden men inget mer. Men vardagsmotion är helt okej för min del, men inte att springa på gym 4 gånger i veckan.
Dansen var helt okej dansade två gånger i veckan och red en gång i veckan. Men då var jag slut efter i min kropp.

Tummen ner för träning. Fast idag tränade jag :) Fast känner mig inte ett dugg duktig
xoxo /N


kräks på maten

Välkommen hem Nalita.
Jag öppnar dörren och fattar direkt "Nu jävlar har kärringen gjort äcklig mat igen" fyfan vad jag hatar min mammas mat. Klarar inte av att äta skiten, jag får kväljningar.
Nu har jag ätit lite men det går inte att få ner så ner i soptunnan.

Inget bröd hemma, inte ett jävla skit. Det är liksom ät eller svält dig själv. Ja då svälter jag hellre mig själv än att käka det.
xoxo /N

rädd

oj vad skönt med sovmorgon :) Men jag är lite rädd för en sak, vart kommer dom där bilderna upp? Ni vet det som jag nämde igår. usch! Liksom man ser ju att det är jag, och jag vill inte vara med på bild på det sättet. Dock för att jag såg hemsk ut :|
xoxo /N

thihi

hahaha jag och mamma gick på fågelbo vägen då det kommer en bil och killen i den bilen hänger utanför och gallskrek "ahhhhhhhhhhhhhh" och vi blev skit rädda hörde varken bilen eller såg han, sen när vi duckade (trodde han skulle kasta nått) så har han värsta systemkameran och har värsta blixten inne och tar kort när man blev rädd.

Gud vad pinsamt det var, och undra vart bilderna kommer att komma?!
xoxo/N

tatuering

Nu när jag har slutat att bada på sjukhuset så kan jag äntligen tatuera mig :) Och det blir på jullovet.
I nacken blir det och jag ska tatuera in min favorit, alltså Melodie. Det ska stå i skrivstil och ha någon snygg krumelur på M:et.
Varför jag ska tatuera in hennes namn är bara för att det är så speciellt. Namnet betyder så mycket för mig, det får mig att tänka på när jag är som lyckligast. Och jag kommer aldrig ångra mig för hon betyder så oerhört mkt, så fort jag får det jobbigt tänker jag på lilla hästen så blir man glad, tänker på alla fina stunder.

Och jag vill alltid minnas henne, för hon har hjälpt mig så mycket utan att ens hon kan fatta det. När jag är 80 år vill jag känna att jag har haft en jävligt fin tid med henne.


Hon är kärlek
xoxo /N

Min nya fas

Ni vet min fas Jonas Brothers den hänger kvar fortfarande, lika besatt.
Men min nya fas är Robin Bengtsson, han ska vinna hela skiten och vara super bra genom hela idolresan.
Sitter och kollar på ett klipp från idolsidan han visar upp vad han får utav fansen. Nallar, brev & roser.
Kanske jag ska skicka ett litet brev?;) haha desperat hemmafru är vad jag är, sitter och glor på snygga killar.
Kanske ska jag skicka med mitt nr i brevet?;) haha jag blir ju bara värre och värre.

Jo men så ska jag göra. Nu ska jag skriva mitt lilla brev till honom! PUNKT
xoxo /N

Vill starta eget

Jag vill starta eget. Jag vill bli företagare. Mitt företag ska handla om kläder, väskor, smycken.
Jag vill starta ett Internetföretag, så man kan beställa bara över Internet. Jag går ju handel och håller på att lära mig olika saker. Så jag vet lite hur man ska bete sig och gå till väga med allt. Jag tror mitt företag skulle kunna gå, jag marknadsför mig på bloggen, skickar ut reklam via bloggar (till att börja med) sen när jag har fått in lite så kanske man kan marknadsföra sig via reklamer i tidningarna osv.

Jag måste prata med pappa om mina ideer. Jag vill lyckas.
xoxo /N

Desperat hemmafru

Godmorgon solstrålar :] Nada sol ute men mina vänner är små söta solar!
Jag vaknade för en timma sen på bra humör, måste ha blivit väckt på rätt sida idag. Men idag blir det inge rolig dag för idag blir det städning i hela rummet (fick lite nya möbler igår) sen blir det städning hos Pippi och Elton (mina snygga fåglar) men nått roligt ska jag göra oxå  idag ska jag gå ut och gå med Pernilla, måste snacka av mig lite med henne och måste få höra lite skvaller.

Jag kommer säkert bli en desperate housewife. Kommer sitta hemma med två barn, och gå runt till varenda granne för att få höra lite skvaller.

xoxo /N

Robin Bengtsson


Robin Bengtsson såå otroligt snygg, sjunger bra gör han också.
Älskar hans hundögon, får mig att smälta.
Hoppas att mina blivande man har hundögon (det tror jag att han har)
xoxo /N

på den tiden

när man var liten så var man såå cool :]

Jag, Alicia & Elin i 7.an

Jag, Sabina, Malin och Amila i 8.an :)

Alicia & jag på sommarlovet skulle börja 9.an

jag och malin sommarlovet till 9.an

jag & malin i 9.an

Jag och Malin kallade alltid varandra för Iraqii och Kurdii och jag var iraqii. Jag gillade en kille som är från iraq och Malin gillade en kille från Kurdistan. haha så coola var vi ;)
jisses vilka minnen man får. Bilder och minnen som aldrig kan suddas ut.
jag umgås inte med någon på bilderna. Lite tråkigt att man kan glida ifrån varandra men det är sånt som händer.
Vi lider inte för det :) xoxo /N


läppförstoring

Snälla tomten (LÄS mamma) ge mig en läppförstoring.
Jag vill så gärna förstora mina läppar, inte överdrivet det ska vara snyggt och det håller "bara" i 2-6 månader.
Så snälla (A)
xoxo /N

klänningar

Jag har hittat ännu mer snygga klänningar

chicy.se 239:-

chicy.se 519:-

halens.se 599:-

halens 249:-

Har även hittat snygga halsband,armband man kan ha till klänningarna =)

xoxo /N


Klänningar

åh jag vill ha en snygg,söt och fin nyårs klänning :)
Sitter och letar förfullt på Internet, har inte lust att betala mer än 600:- på klänningen. Ska ju ha en klänning oxå på julafton.
Men jag säger dissa alla Gina tricot klänningar, visst dom är fina, men nja inte på nyår. Kan man inte klä upp sig lite mer då, istället för att se ut som alla andra gör? Jag lägger alltid ut mer pengar på mina klänningar vid speciella tillfällen, och ja jag tycker nyår är ett speciellt tillfälle.

Men nu ska få se på några snyggisar =) Då får ni lite tips, och kanske även jag?
Alla klänningar från Stylebystars.com

399:-

449:-

499:-

499:-

499:-

599

Jag vill ha alla klänningarna.
xoxo /N

läs det

Det blir ju inte så mycket bloggning nu förtiden, har inte ens orkat att acceptera en del kommentarer. Kalla mig slö.
Men jag försöker knåpa ihop ett litet inlägg nu om vad jag ska och har gjort.

Fredag - Nationella provet i engelska, det sög balle för mig "/ tyvärr, hann inte ens skriva en avslutning... Men men 80 min är alldeles för lite för mig att skriva på. Ja dagen blev inte heller bättre fast fick sluta vid 10.00 missade min buss med 4 ynkliga minuter och fick sedan sitta och vänta 30 min i regnet. Sånna tillfälen önskar man att man hade haft en bil och körkort.
Kollade på Idol gjorde jag oxå. Robin B är ju för jävla snygg :] Ögongodis.

Lördag - Är helt slut idag. Skulle hem till Katrin men ikke. Jag orkar inte idag...
Så nu ska jag lägga mig på soffan och snarka lite :] (snarkar aldrig)

Tjinng xoxo /N

Dagens bild


Ritad av Ida i min klass
xoxo /N

Djursex

fyfan för tidelag. Satt och kollade på Insider häromdagen och jag blev så sjuk äcklad att jag höll på att spy.
En jätte söt liten skimmel ponny namnet Silver dog förra året, kvinnan som ägde ponnyn såg när hon kom till stallet att Silver blödde ur vaginan och såg en hink i boxen. Hon åkte genast till vetrinären och där insåg dom att hela Silvers mage var förstörd "tack" vare att någån sjuk jävel hade stoppat in ett vasst föremål i slidan och förstört hela magen. Dom var tvungen att avliva hästen.
Det visade sig senare att Silver hade sperma i sig, och polisen hittade fotspår i nyfallen snö som lede hem till grannen... Så grannens bror är anhållen och får sin dom nu i december, hans sperma var i Silver.

Insider frågade ut mannen och hans korkade kommentar "Ja jag runkar ju två gånger om dagen och det ligger papper under min säng så någon har lagt det i stallet" :| Sen sa han att det var någon som ville hämnas för att han hade gått med i islams religon...Nepp du sjuka människa du ska sitta inne.

Hittade detta på någons blogg:
INFÖR ETT FÖRBUD MOT SEXUELLA ÖVERGREPP PÅ DJUR.
Djurens Rätt
arbetar för att alla former av sexuellt utnyttjande av djur ska förbjudas i Sverige. Det finns idag ingen lag som förbjuder försäljning av material som skildrar människor som har sex med djur. Sexuella övergrepp på djur kan bara bestraffas om åklagare kan bevisa att djuret fysiskt eller psykiskt skadats av övergreppet.

Raporter/händelser.
Engelsk bull terrier ÅLDER 7 mån - 2 år KÖN tik SKADA/RAPPORT Buksmärtor; misstänkt bukhinneinflammation. Vaginan punkterad av pinne. Manlig familjemedlem erkände övergrepp.

Blandras ÅLDER >2 år KÖN tik SKADA/RAPPORT Blödningar från vulva. Obduktion avslöjade knivsår långt in i vaginan. Blodådror i buken avskurna. DOG!

Collie ÅLDER >2 år KÖN tik SKADA/RAPPORT Del av handtag till sopborste funnet distalt i vaginan; sekundär infektion i slidan.

Border collie ÅLDER >2 år KÖN tik SKADA/RAPPORT vaginala skador. Hustru observerade när mannen hade sex med hunden.

Blandras ÅLDER >2 år KÖN tik SKADA/RAPPORT Udden på strumpsticka funnen i buken. Andra änden lokaliserades till vaginan. Den 30 cm långa stickan hade stuckit hål på livmoderhalsen.


helt sjukt.


xoxo /N

tröttis

jag är trött låt mig få sova i några timmar till.
Men nej för jag ska till sjukgymnasten och sedan till skolan "/ göra två prov... usch


jag längtar tills kvällen då jag får krypa ner i min sköna säng.
xoxo/N

Tomtar

Godnatt alla tomtar & nissar :) Nu är det ensam mamma söker älskar det pogrammet och därefter sanningens ögonblick. Missa inte.xoxo /N

Melodie


En dirrty bild på Melodie :) Snart blir du min igen.
Sen om ca 2 år så ska jag hyra dig kanske tillochmed köpa dig? Måste prata med Ingegerd.
Jag älskar dig, du ger mig så fina magiska minnen sånt som ingen annan kan ge mig.
xoxo /N

Nalitas skitsnack

haha skitsnack nu igen.
Är jag den enda som stör mig på när folk skriver såhär "hehe åh vad roligt vi hade idag <3 det måste göras om <3 vi har känt varandra jätte länge <3 hehe jag älskar dig <3"
fattar ni? Missbrukar själva hjärtat. Räcker det inte med att skriva såhär "hehe åh vad roligt vi hade idag :) det måste göras om :) vi har känt varandra jätte länge och jag älskar dig <33" fattar ni skillnaden?
Det blir så jobbigt med att missbruka hjärtat likaså att slänga iväg ord som "jag älskar dig"

Är jag den enda som är normal? Eller kanske onormal?

MISSBRUKA INTE HJÄRTAT FÖR FAN.

<3333333333333
xoxo /N

I'm back

Nu är jag tillbaka. Har vilat upp mig och inte setat vid datan så mycket. Skönt :) Så nu är jag redo för nya utmaningar via bloggen.

Sammanfattning av helgen :

Fredag - Jag och Ewa fick sluta mkt tidigare nänligen 14.10 från matten (20 min tidigare) och det var så skönt :) Så jag hann med ocklebussen, träffade även på bussen Pernilla och Lisa så satt och prata med dom. Åkte hem och kollade på mitt älskade Beverly hills aw älskar den serien (drömde tillochmed om dom idag)
Åkte sedan hem till Pernilla med lite gottis glass. Sedan hem och sov :) Somnade ovanligt tidigt.

Lördag - var bara hemma och slappade hela dagen med gottis glass :] Letade medryttarhäst och ska ut och provrida nästa lördag. Så då får vi se hur det går med min arm och allting. Nervöst som tusan. Hinner ju alltid att dra mig ur om jag nu skulle vilja det.

Idag - Hittade min Titanic film så nu blir det att kolla på den ikväll för full rulle :] Även farsdag idag så då blir det bå

hör & häpna

Jag har tagit blogg paus. Får se när jag kommer tillbaka :)
Deliicious91@hot
Naliita bdb bli vän för att se


ha så jävla bra xoxo /N

I love it

Jag älskar tisdagar för då har jag sovmorgon till 12.40 (var avundsjuk) och min buss går in 11.38 så jag kan lugnt sova ut imorron :) Och det ska bli så JÄVLA skönt. Jag har det bra!


Jag såg skolfotot på hela klassen hemma hos Sanna och jag ser ut som en jävla mupp. Gud vad ful jag blev, äckligt fult blev det. Och så blev mina klasskompisar hur söta som helst (LÄS en del)
Ellie blev hur snygg som helst på sitt porträtt foto, avundsjuk man blir :] Men tur att man har en sådan snygging i sin klass.

xoxo /N


Mariah Carey

Jag älskar julen :) Längtar tills radion börjar spela alla julsånger.
Mariah Carey - All I want for Christmas is you
xoxo /N

typiskt mig

Men gud jag skulle bara sova i en halvtimma och ställde min mobil kl.
Jag skulle ju till skolan och sjukgymnasten idag, men jag vaknade utav min systers röst "va vad gör du här?" 12.45 :| TYPISKT MIG ATT FÖRSOVA MIG LÖJLIGT LÄNGE.

xoxo /n

Sömntabletter

Jag har inte ens somnat. Har legat och försökt sen 23.00 men ändå inte lyckats att somna.
Men jag ska ringa till vårdcentralen och be om sömntabletter för det här funkar inte för mig, jag mår dåligt när jag inte har sovit.
xoxo /N

grrrr

Jag känner verkligen att jag behöver mera lov. Orkar inte med skolan :| Jag måste tänka positivt och det är inte så lätt.
Tur att man har tjejorna som stöd (dom är lika trötta som jag är på skolan :))

Ellie: Jag känner som dig.
xoxo/N

Godkväll :)

Godkväll :) idag har jag vaknat upp på fel sida tycker min "rara" mamma. Jag har vaknat på rätt sida men mina öron tål inte hennes röst just nu så tyvärr.
Och idag har jag städat rummet och det behövdes fast jag är inte klar men tar resten imorron. Jag har tillochmed städat hos mina fåglar :) Första gången jag gör det, har ju bara haft dom i några dagar men det gick great.

usch jag känner blä känsla för skolan :/ 1 vecka lov är alldeles för lite, kanske ska skriva ett litet klagobrev till Reinfeldt och be om två veckors lov ? Kanske en bra idé ;)

xoxo /N


Jaha

Nu är jag hemma från Katrins inflytningsfest :) Hade det trevligt där med roliga personer.
Jag är så pigg men ändå jätte trött, men kan inte riktigt sova än. Jag och Pernilla somnade 4.30 och vaknade vid 14.00 lyckat som vanligt hatar när det blir så "/
Och sen när jag tänker på skolan så får jag värsta depp känslan.USCH för skolan.

Godnatt
xoxo /N