TÄVLING


Bild saknas
Tävlings dags ;)

Jag annordnar en tävling med hjälp av http://www.lustjakt.se 
tävlingsreglerna är mycket enkla
1. Gå in på http://www.lustjakt.se/?referrerid=76381 kolla in deras varor, och välj ut en favorit
2. När ni har hittat er favorit så skriv det i min blogg i kommentarsfältet, motivera! Vinner inte eran favorit. men motivationen är viktig!
3. Dessutom motivera varför ni vill vinna 2 kondomer från "Amor condoms"
4. Kommentera det här inlägget, och ha bra motivationer, så kanske ni är vinnaren. Glöm inte mailadress, så jag kan kontakta den som vinner :)

TEX: Min favorit är ett par vita trosor med artikel nr: 9639 (behövs inte skrivas artikel nr) jag tycker om dem för jag älskar vita trosor, sen vill jag vinna två kondomer för att jag och min pojkvän inte har några kvar.
Deliicious91@hot.

Inte alls krångligt va?;) Drar en vinnare 4/5 kl 20.00
Dåså tävlingsdags.
xoxo/N

nobelpris till dem

wiie min header är tillbaka :) tack till Moa som letade upp bilden, och tack till Ellie som satte in headern igen :) mycket glad! Nobelpris till er
xoxo/N


JC's

Just nu sitter jag & Sanna och håller på med en värdelös sak inom vårat ÖFA JC... Helt sjukt tråkigt och om några minuter så ska vi ha redovisning. Känner mig inte alls förberedd, känner inte alls att jag vill stå och prata inför alla...
Men jag ska hem efter den här lektionen för jag mår inge bra, hela jag känns bara konstig mår illa :/ mensvärk. Men jag ska be min mattelärare skriva på min lapp, annars kmr jag väl få "skäll" av läraren att jag inte är i skolan.
Negativt inlägg men jag orkar inte vara glad idag.
xoxo/N

Twitter

Följ med mig på twitter :) Kommer att börja skriva där med aktivt. Om vad jag är, gör osv.

xoxo/N

solningen som gick snett

Jag berättade ju om att jag var och solade häromdagen, har ju en tatuering som jag inte vilje skulle synas i solariumet. Eftersomd den är ny och sånt. Då vände jag min bikini så jag hade "tutthållarna" på ryggen så jag solade topless.
Men tänkte att jag kommer ändå inte få någon färg. Men det fick jag visst... Resultatet: Syns inte så bra på bild, men i verkligheten så syns det riktigt bra, min snygga bränna

xoxo/N

kort lugg

Jag har kommit på att jag inte riktigt passar i kort lugg och långt hår. Hade inte klippt såhär men ja nu vet jag att det är 
ett big nono att klippa denna frisyr. 

xoxo/N

fiskade korkar

Kom hem för några timmar sen från Sanna. Fiskade med kork** :) Idag kommer jag att ta det lugnt för jag är så trött, och jag har mycket att göra så det blir en pluggdag. Måste fixa Powerpoint och sånt till min redovisning på tisdag i turismen. Sen har jag & Sanna redovisning på måndag som vi fattar nada av, fattar ju inte ens uppgiften så vi kan ju gissa hur det går. Men jag blev riktigt glad för några veckor sen hade vi uppsats, och jag kunde inget. Så jag räknade med ett G minus eller IG. Men fick ett G :) Så det kändes riktigt bra.
Nu ska jag göra mina små läxor
xoxo/N


inga detaljer

Nattinlägg :) Sitter hemma hos Sanna med några andra, ska inte gå in på detaljer. Men ja :) Börjar bli riktigt sliten nu, riktigt trött så mina ögon kollapsar. Men dem ska snart åka hem då ska jag få krypa ner i Sannas säng haha.
Och vi har inte gjort så mkt, men mycket skratt idag. Skrattat så jag har ont i magen just nu.
Nu ska jag sova
xoxo/N


badhuset

Badhuset igår då :) med Malin & Sanna och ja resten av klassen. Sola & bada är verkligen min grej, fast jag tycker inte om att visa mig i bikini då jag har mkt bristningar på rumpan. Ikke snyggt...
Vet ej hur man får bort dem heller :S Någon som vet? Går dem att få bort? Ni ska se min nya bränna, ska visa den senare för nu ska jag göra klart mitt arbete i näthandel
xoxo/N


Americas best dance crew


xoxo/N

tabu

Hej! Just nu är jag i skolan och har det så äckligt tråkig. Och det är äckelmat oxå, jag som är så hungrig men nada pengar med mig, har jag tur så kanske jag hittar en 50 öre. Känns så jävla fattigt haha.
Jag får leta pankbrukar på skolan så jag har råd med min macka haha. Nej jag skojjade bara. Man ska egentligen inte skojja om fattigdom men ibland får man ta och göra det ;) en del saker är helt enkelt tabu att skojja om. Fattigdom är en tabu sak.
Idag är det tid hos sjukgymnasten, och det orkar jag inte med. Men det är nog försent att avboka tiden, har ingen lust att betala onödiga pengar typ 200:- så ikke. Jag får ta min feta röv och släpa mig dit :)
xoxo/N

My b-day

Snart är min födelsedag då förväntar jag mig många grattis :)


xoxo/N

grå korv


Jag vill vara riktigt brun, man känner sig så himla fräsch då när man är som brunast. Nu istället känner jag mig som en tråkig gammal korv. Ni vet den dära lunch korven som var grå och flöt runt i äckligt "vatten" sky (?) säger man så? Iallafall den korven känner jag mig som, fet och grå.

bilden är tagen i maj förra året då jag jobbade på brännan
xoxo /N

symaskin

Godmorgon. Jag var ovanligt pigg idag vaknade för en timma sen, men har legat i sängen och funderat på vad jag ska göra åt mitt rum. Har kommit fram till olika idéer så det kommer bli skit bra :)
Fick även hem min klänning från NELLY för någon dag sedan, sitter jätte tajt i låren och över rumpan, men önskar att den satt tajtare över brösten, går ju att sy men det är ju jag kass på. Ni skulle sett syslöjden i grundskolan tog absolut en timma att trä symaskinen och jäveln sydde fel flera gånger, den ville inte att vi skulle sammarbeta så jag gav till slut upp med mina verk och gjorde nått annat. Så jag vågar inte sätta in min fina klänning i symaskinen, har jag ens en sån?


xoxo/N

gravid

Är så proppmätt. Magen håller på att sprängas och jag är så stor om magen att det ser ut som jag är gravid. men ikke det är bara grillad mat plus glass ;)
Idag har jag bara varit sur, varenda små detalj har gjort mig så arg idag. Fast nu är jag glad igen :) ibland behöver man bli arg, jag som sällan blir det, blir nästan aldrig det på snällt folk men ibland rinner allt ut och då blir det en explotion.

Ikväll blir det till att vara med Angelica :) Måste skvallra till henne om lite saker. Mycket som har hänt!

Den här bilden betyder så mkt för mig, skolavslutning, varmt ute och vänskap<3
xoxo/N


Jag hänger ut folk

Nu ska jag hänga ut en bloggare.
Jag betalade 100 eller 150:- till den här personen att göra om min design, blev jätte nöjd med den. Tills jag en dag fick en stor svart ruta där min header ska vara typ en månad hade jag haft min header. Då har hon råkat ta bort min header. Jag bad att hon skulle fixa den, men hon hade inte kvar min header då skulle hon göra en ny till mig då jag har betalat för den, det gick ytterliggare en månad ingen header.
Nu har det gått snart 3 månader, saken är att jag kan be någon annan göra min header, men jag BETALADE för att hon skulle göra den. Idiot är vad hon är.
Jag skrev en kommentar till henne igår, men den har hon inte publicerat då skrev jag att hon skulle skicka min nya header till mig och att jag tycker det är tråkigt att hon håller på som hon gör när man har betalat pengar till henne
Så tack och hej http://soeticz.webblogg.se/ för nu orkar jag inte med dig.
usch för sånna människor.
xoxo/N

Jag börjar längta

Jag börjar längta till mitt ridläger Öknehult, såfort det börjar bli sommar då får jag öknehults feelings. Ni vet då man tror att man ska åka imorron pga vädret. Fast det är bara ca 77 dagar kvar tills jag åker och är borta 8 underbara dagar :)

Har jag berättat om att jag har fått sommarjobb? Gör det iaf, jag har fått sommarjobb på Ica kvantum :) Så jag måste åka till ica någon dag, tror jag ringer till Mathias imorron. NERVÖS! Måste ju test jobba och lära mig kassan :)
Nej nu ska jag gå och borsta tänderna, lagade ju mitt enorma hål i förrigår och nu är jag som besatt i att borsta tänderna
ses xoxo/N

Glass i frysen

Igår när jag skulle göra marängssviss letade jag som fan efter glassen, borta! Letade igenom hela frysen, sen idag när jag gick till kylen så såg jag en påse med samma förpackning som glassen och när jag lyfte påsen rann det glass överallt, hela kylen, golvet kladd överallt. Så ja nu hittade jag iaf glassen ;)
xoxo/N

plugga vecka

Gud vad trött jag är :O Helt sjukt. Jag måste verkligen gå och lägga mig snart, mina ögon håller ju på att srängas ;) jag vet jag har och kommer alltid att vara en drama queen. Idag har kvällen spenderas med Angelica kollat på ballar av stål och min älskade film Twilight, fast kollade aldrig klart på den för hon var tvungen att åka hem tidigt idag, tycker så synd om henne då hon har läxor över hela lovet, sjukt. Hennes lov borde inte ens få heta lov borde heta plugga vecka...
Aja nu ska jag krypa ner i sängen
xoxo/N


tjejkvällen

igår var det som sagt tjejkväll :) varma mackor, gottis, kubbspelande, sanning och konka osv :) Riktigt mysigt. Men tog tyvärr inga bilder, jo en på Ida när hon sover med öppen mun men den vågar jag inte lägga ut ;) Så ni får två nytagna bilder på mig istället

xoxo/N

tjejkväll

Godeftermiddag.
Jag sitter här helt naken (med handduk) och ska göra mig iordning, ska nämligen ut till Sanna idag på tjejkväll. Vi har alltid våra tjejkvällar på loven så det är ett måste att dyka upp :) Rätt skönt att bara åka iväg, men sen nästa dag är det så otroligt jobbigt att ta sig hem (hon bor nästan ute på landet haha)
Nu måste jag skynda mig. Ha en bra söndagskväll
xoxo/N


dumt

jag har gjort en dum sak....Fast även om jag har gjort den här dumma saken, så känns det så äckligt bra, nästan så jag vill bara skrika och hoppa.
Ni ska bara veta vad jag har gjort för nått dumt!
xoxo/N

kmr du ihåg Grynet?


Kommer ni ihåg grynet som fick varje fredag? Jag och min bästa kompis satt alltid och kollade på det, bunkade upp en massa godis & tyckte programmet var sjukt bra när vi var små knattar.
Sen dessutom på klassens fredagar så spelade alltid vi upp grynet och gjorde våran egna show, min kompis var grynet, Elin, jag & Linnea dansade alltid, och sen hade vi våra kändisar som kom alltid på besök i våran egna grynet show :) haha minnen
xoxo/N

lågkonjunktur


Har ni märkt att det är lågkonjuktur?
hmm jag tror faktiskt inte att jag har märkt av det, kanske att dom har höjt busspriserna, och att man läser i tidningen hur många som blir uppsagda. Och dessutom är det svårt att få sommarjobb. Men i "vardags"livet har jag inte märkt nått speciellt. Har ni det? Kanske att jag inte lägger märke till sånt?
xoxo/N

Glad påsk :)

Idag har jag knappt gjort nånting och det har varit så skönt, ett snabb tripp in till Nyköping med familjen, handla mer godis och sånt :) jag får inget påskägg av mamma, istället åker vi till godisbron där dom har 600 sorter med godis så får jag fylla mitt egna påskägg istället för att alltid få dom där äckliga chockladäggen som ingen äter men alltid plockas i... Men min mormor ger mig ägg och comviq kompis :) plus pengar.
Glad påsk ha en bra helg.
xoxo/N

jag älskar er.

Mina vänner är dom bästa, jag tycker om mina vänner så himla mycket. Dom förstår en precis. Eller åtminstone försöker att förstå en, och jag har alltid någon att gå till när jag mår dåligt, när jag är glad, när jag är besviken osv. Alltid, och jag hoppas att mina vänner kan alltid komma till mig, dömer ingen efter problem. För ibland har jag mest korkade frågor & problem ;) I know that.
Jag hoppas att alla vet hur mycket alla betyder.
<3

(detta är ikke nått självmordsbrev) så ingen tror nått (för har faktiskt mått dåligt med kroppen på den senaste tiden, så nu ska jag gå och äta mig fet)
xoxo/N


kåt


På den här bilden härmade vi en tjej som vi känner, hon skulle förmodligen se snygg ut med öppen mun, men hon såg bara ut som en drogad kåt elefant. Det är därför vi har öppen mun på bilden (förutom Ida tror inte hon förstod hur man skulle göra ;) )
xoxo/N


T.I feat justin


Dalens sjunger Dead and gone av T.I feat justin timberlake
xoxo/N

få bättre självförtroende

Jag har alltid lidit av dåligt självförtroende och då har andra uppfattat mig som dryg. Men det är bara för mitt dåliga självförtroende, ni vet jag spelar tuff och säker. Medan jag inte alls är det.
Men jag har alltid försökt att uppskatta mig själv, istället för att sitta "åh hatar mina fula lår" så tänker jag istället "mina ögon är rätt fina"
Så jag tycker alla tjejer ska ge sig själv mer komplimanger.

xoxo/N

viva la Pernilla


Nynoppade ögonbryn

Och sminkning av Pernilla :)
xoxo/N

mögel

Vi har upptäckt mögel inne i min lilla systers rum, helt grönt och hårigt på ena väggen bakom soffan. Så otroligt vidrigt att man får skabb av sånt. Äckligt, så nu får mamma ringa till hyresvärden, för det där är så nasty. Kryper på hela mig känns det som.

xoxo/N

the city hoe

Om en timma drar jag och Pernilla in till stan :) Ska köpa present till mamma ett vitt linne från HM och sedan blir det en eyeliner som jag ska köpa till mig själv, sen blir det fika.
Just nu ser jag ut som en hora, min smikning är katastrof gammalt äckligt smink från igår som inte vill gå bort. Så det ser dessutom ut som jag har påsar under ögon... Snyggt.

Ses senare xoxo/N


ryggvärk

Nu sitter jag här med ryggvärk, har varit nere på golvet hela eftermiddag (städat) och det ser värre ut nu än vad det gjorde innan jag började städa :| då har man nog misslyckat med städningen? Men snart blir det fint.

Kvällens planer är att åka hem till Pernilla, lugn och skön söndagskväll kommer det att bli.
Pernilla och jag påväg till hovet
xoxo/N

motion så det räcker i en vecka

Gårdagens planer blev ändrade, städade inte ett dugg som jag skulle göra. Istället drog jag och Malin in på kvällen till Nyköping och vi cyklade in :) Så det blev motion så det räcker i en vecka. Själva cykelturen är över en mil sen var vi inne i Nyköping och cyklade bland annat till Oppeby.
Sen ringde någon idiot och ljög vem han var så vi väntade på honom utanför en pizzeria då vi skulle ses där, men vi orkade inte vänta så länge så vi drog, så ringde Malins vän så träffade vi honom snabbt och han hörde direkt vem killen var som ringde (han som ville ses utanför pizzerian) och det var tur att vi gick, för han är skit sliskig äckligt. usch.
Frös som helvetet, satan vad kallt det var på kvällen. När vi åkte då sken solen och det var varmt, så vi hade inte mycket på oss.

Nej nu ska jag ta tag med städning
xoxo/N

allt har en lösning

Godeftermiddag :) Jag vaknade otroligt tidigt idag tack vare mina fåglar som har blivit så morgonpigga nu när det är ljust ute. Och idag blir det storstädning i mitt rum och det behövs, ligger fan fågelsmuts överallt dessutom ligger alla mina kläder slängt i soffan, så det ska bli ändring på!

Imorron har min pappa varit på sjukhuset i en hel vecka, tiden går snabbt. Men han kommer nog inte komma hem imorron, utan blir nog kvar tills nästa vecka. Han har blivit sämre inatt, kräks och håller på. Sen när han kommer hem så får jag ta hand om honom, då han har ont och jag är ju ledig. Men det löser nog sig :)
dags att sätta igång med städningen, så får vi se vad kvällens planer innehåller
xoxo/N


Min 8 åring har oralsex

En sida jag tycker är riktigt bra är familjeliv. Ett stort och bra forum som man kan läsa mycket intressant i, men jag hittade en sjuk tråd, om en mamma som var orolig för sitt barn och ja läs själva

TRÅDEN
"Min 8 åring har oralsex!
jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att få min 8 åring sluta ha oralsex!
Han har flera ggr sugit på sina vänners penisar och de har sugit på hans.

Jag har förklarat ett flertal gånger att man absolut INTE får röra,slicka,suga etc etc nedanför naveln förräns man är VUXEN!
Och han verkar förstå men samma sak har hänt flera flera gånger nu.
Han lovar att inte göra om det,men nu har det nyss hänt igen.
Tyckte det var så tyst på hans rum och där ligger han och vännen i hans säng och det lyser skyldighet om dem båda,jag lyckades få ur honom sanningen.

Jag vill inte att han ska tro sexualitet är något fult,bara att man EJ fåra göra sånt när man är liten.

Det här är ett svårt ämne tycker jag.
Är rädd att hans vänners föräldrar till slut inte kommer låta sina barn leka med honom.

Har tidigare inte straffat honom men sista gången sa jag att händer det en gång till så måste jag ge dig ett straff,så nu har han fått utegångsförbud!"


Mitt ord: Jag tycker detta är helt sjukt, jag skulle inte bestraffa mitt barn, ärligt talat vet jag inte vad jag skulle gjort. En 8 åring som gör sånna saker, han fattar nog inte att det är sexuellt och inte hans vänner med, men ändå...
Sjukt ju!
xoxo/N


Blondinbellas blogg hackad


Blondinbellas blogg är avstängd tillsvidare, då någon har hackat in sig på hennes blogg och ca 40 andra bloggare genom spotlife. Självklart kommer detta polisanmälas, hackarna/hackaren har även raderat filer och inlägg från bloggen.
Själv tycker jag sånt här är skittråkigt, att folk inte kan skilja på mitt och ditt...Det är tillochmed läskigt när sånt här händer.

allt folk gör allt för att förstöra för andra
xoxo/N

utomlands

Redan helg :O tiden går så snabbt. Jag är sjukt sugen på att sticka utomlands, finns resor just nu för bara 199:- till spanien i en vecka. Men det går ikke, då jag inte har riktigt pengarna och vill göra av mina pengar på ett annat sätt just nu :) men riktigt sugen är jag.
xoxo/N

tungpiercing

trött idag med, somnade förut och vaknade exakt 21.00 =) Idag gick inte jag på spanskan, klarar verkligen inte av min lärare hon gör så jag hatar språket. Så hade mig en liten sovmorgon :) imorron är det sovmorgon med, och sen slutar jag 11.25 och innan jag slutar så ska jag träffa en 3.a som jag ska vara jobbskugga åt, så då får vi nog lite mer info.

Idag piercade min vän Ellie sig, skit snyggt verkligen :) fast jag vågar inte göra en tungpiercing så om man inte vågar då ska man inte göra, för det ska komma naturligt. Fast det är jäkligt snyggt

Ellie och hennes piercing
xoxo/N

och vi vill ha dig


Sommar och sol
Vi har kort tajt kjol, och vi vill ha dig Markoolio.
Jag är en hejjare på Markoolios låtar ;)
xoxo/N

Blondin


Engång i tiden har jag försökt att bli blondin, eller nej. Men få ljusare färg. Resultatet?
Första gången jag försökte blev det så som det är på bilden, inte så lyckat. Blev bara i luggen, och uppe på huvudet, dessutom blev det orange...Andra gången blev det såhär
Lite mindre orange och lite mer åt det bruna hållet. haha
xoxo/N

hatar spanska just nu

Jag har ingen lust med spanskan. Har ingen lust att sitta där med alla dårar som har redan läst spanska i 900657 år. Läser spanska steg 1 men vettefan om det här är verkligen steg 1. Menningen att man ska kunna allt, fast kan inte ett skit. Så jag har ingen lust, så jag räknar med ett IG i kursen för mig kvittar det. Är nöjd om jag ens kommer på lektionerna. Usch mår dåligt ju utav spanskan, får ont i magen :( Sen imorron är det test också, så¨jag ska väl sätta igång och plugga lite :/ uschabusha
xoxo/N