fyfan

Fyfan för nyår.
Inget blir som planerat och jag har inge lust att göra nått längre. usch usch usch

xoxo/N

humor


haha jag har så äcklig dålig humor på natten :p har settat och skrattat åt dåliga youtubeklipp
xoxo/N

Rolling Stone Covers

1999 var det bla Backstreet Boys som poserade på Rolling Stones omslag, dem ser så oskyldiga och små ut,
ingen direkt sexappeal om du frågar mig. Tycker dem ser så otroligt nördiga ut

Men 2009 10 år senare så tar bla Lady Gaga över omslaget, och ser ju väldigt naken men skum ut (?) Ska det här vara sexappeal?
Kanske var det bättre för? Att Backstreet Boys stod och nörda på ett omslag än Lady Gaga som ser ut som "hej kom och hjälp mig"

xoxo/N

Nyår

Nyår känns bra, överskattad men bra. Känner på mig att det inte kommer bli en massa drama på nyår får vi hoppas, pallar inte med drama det har jag fått nog av... Men drama kommer och går ;)
Sen finns det en och annan jag inte vill träffa på nyår men de får vi se om jag gör ;) haha.

Tjejkväll kommer det bli först, med middag & förfest, det ska väl inhandlas imorron maten allstå? Det blir jag, Sanna, Tove & Mollan och kanske någon mer, sen bär det av till tellus. 2010 kommer att bli ett bra år.

haha blir jag lika full som karnevalen och i helgen?
I think so, fast då ska jag stå på mina egna ben haha

xoxo/N

nagelförlängning

Nu har jag gjort min nagelförlängning med fransk manikyr :)
725:- plus så köpte jag nagelolja för 119:- inte så farligt :)

Voila resultatet och jag är riktigt nöjd :) Ska dit igen och fixka dem om 3 veckor
xoxo/N

Mobil

Neeeej, min andra mobil börjar med gå sönder... Den funkar inte att ladda så måste ladda den igenom datan och den laddar ur hela tiden :( Får lämna in den imorron och hoppas att pappa snart köper en ny mobil så tar jag hans :) Dessutom är jag uppe ovanligt tidigt, men är jag pigg? Knappast. Men kan jag somna om? Inte då

btw jag har sagt det förut och kommer säga det igen "lämna aldrig ut ditt mobilnr på fyllan" jag har gjort det igen... Får konstiga sms, någon kille som ringer och jag dumjävel svarade fast visste inte vem det var och lät så otroligt trög i telefonen, visste inte vem det var och ville inte fråga heller, dessutom hade jag precis vaknat när han ringde så skyller på att det var därför jag lät så korkad ;)

Nu ska jag försöka somna om. Ha en bra morgon :)
xoxo/N

Vad fick jag då?

Juste jag har ju glömt bort att berätta lite kort om min jul =) På morgonen åkte jag ut i stallet kl 07.00 då jag vaknade upp med öroninflamation, gjorde iordning allt hos Mimmi, och vi alla red ut :) Galopp & trav i skogen.
Sen gjorde jag iordning mig för självaste julen =) Mormor & morfar kom hit och firade jul. Jätte god mat, och mycket gottis blev det, trodde jag skulle spricka


Vad fick jag då?
Pengar
4 stna Escada parfymer
Tröja från Nelly
2 Motel klänningar från Nelly
Nagelförlängning som jag ska göra på tisdag
Godis
Ögonskugga jordnära färger Isadora
Rött läppstift Isadora
Mascara Max Factor
Trisslott
Kurser till mig och Mimmi

Tror det var allt :) Och jag blev super nöjd =)
Mimmi hälsar med god jul & gott nytt år lite försenat ;)



xoxo/N


Ridtur i skogen

Stallet idag med :) Det var jag & Angelica som åkte dit, hade ju bara tänkt att rida i paddocken men Lovisa & Linnea släpade med mig och Mimmi ut i skogen, jätte mycket snö och jätte mycket svett (Mimmi som svettades som en gris inte jag) jätte roligt att se att Mimmi tycker om snö, även om hon halkar lite och det ser ut som vi två ska ramla och jag spänner mig ;)

Mimmi har lärt mig att vara tuff, hon behöver en tuff person som säger till henne.
Hon lär mig utvecklas och det tycker jag om. Och jag behöver det
xoxo/N


Dunderkur

Jag blir förkyld hela tiden, nu har jag ont i halsen och öronen igen...Hade det med på julafton men då hade jag så ont i ena örat att jag nästan tjöt - och ja jag är 18 år och tjuter för ont i örat, då är gör det ont.

Jag vet att det är förkylningstider men ändå, någon som kan en dunderkur? Förutom att dricka te med honung och annat skit. Jag vill ha hocus pocus kurer mot förkylningar. Kan ni någon, ge mig den då :)
xoxo/N

För roligt?

Någon mer än jag som hade för roligt igår? haha Sofie och jag hade det. Men det behövs vissa kvällar då man dricker riktigt ordentligt och har roligt med sina vänner.

Allt började hemma hos Viktoria med sanning och konsekvens spelet, ni vet elaka versionen med kortspel. Riktigt sjuka saker man kan få göra, men konsekvens är ju roligast :) Drog sedan till volym stod i kön i 2 minuter innan vakterna sa att det var fullt därinne, vi skynda till Birgers och där stod vi i evigheter. När vi väl kom in blev det mycket shottar, cider & rebull voodka. Och jag kände när jag tog sista shotten att jag inte skulle göra det, då blev det för mycket.
"Efterfest" hos Viktoria, innan jag gick en lååång promenad ute i ingenstans, gick dock inte själv så det var ju roligt ändå :)  Sofies mamma hämtade oss vid halv 6.

& kan ju säga att jag har ju inte varit pigg... Har legat i sängen hela dagen, jag som skulle gått ut idag med, men det orkar jag nog inte ;P


Tack Elpan, även om hon själv inte var ute så hjälpte hon alla andra inatt <3
xoxo/N

fest för hela slanten

God jul :) Jag hade en strålande jul med mycket god mat, många julklappar & en bra familj =) Mormor och morfar var på besök här och sov över. Träffade Sofie på kvällen gick runt hela gården och pratade, skönt att komma ut på kvällskvisten.

& nu kör vi, jag, Sofie, Sanna, Tove ska hem till Vicktoria vet ej om det är någon mer där? Men vi ska ha vår egna lilla förfest, första gången Sofie går ut i Nyköping och kan slå vad om att Kristanstad slår Nyköping med sina uteställen. Men vi gör det bästa av det Volym blir det

Ikväll kör jag på röda läppar, fick läppstiften av mamma & pappa i julklapp, från Isadora och armbandet köpte jag på glitter förra veckan

Fick en jätte fin klänning från Nelly, Motel heter märket. Fick den av mormor & morfar i julis

Mina tappra försök att få en bra bild på klänningen.

Nej nu blir det fest för hela slanten, inte hela men kanske?;)
xoxo/N

Barndomsvän

Dagen har spenderas med Sofie :) vi drog in till nypan och gick runt och kollade i affärer, skratta åt människor som höll på att ramla så sjukt halt ute, fikade & åt. Hämtade Sanna när hon slutade och vi gick till Fika och tog varsin cider. Och det var ett bra tillfälle då lärde dem känna varandra då Sofie & vi ska gå ut tillsammans på fredag.

Det är så roligt när en barndomsvän kommer tillbaka, vi var jätte tajta tills vi blev ca runt 11 år och hon flyttade till Skåne. Men nu är hon hemma igen :) Och de är jag glad över, man har så mycket att berätta för varandra. Mycket som har hänt dom senaste åren.

Roligt att höra om allt drama som händer i skåne, och nu kommer hon uppleva Nyköping/Oxelösunds drama :)
xoxo/N


Julafton imorgon

Det är julafton imorgon och då ska jag åka ut till Mimmi och ge henne morötter. Det får hon bara vid speciella tillfällen för att hon är redan så rund ;) nej men morötter är hennes godis.
Så får vi se om det blir en kort ridtur imorron.
Hon är så busig just nu, att det gäller att hålla i sig och vara lugn för hon gör ganska stora hopp i luften med en :) Men hon är ju bara 10 år så hon är ju busig :)
xoxo/N

Trött och sliten

Yes jag är sliten idag.
Igår var det studenfest och det var riktigt roligt :) Kom hem halv 4 inatt och gick till skolan idag, kan ju säga att jag var riktigt sliten och Sanna var halvt död.
Dessutom har jag inget smink på mig och då ser man ännu tröttare ut.
Sliten mig på bild alldeles nyss. Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig
xoxo/N

Buffalo


Kommer ni ihåg på 90-talet (fan vad gammal jag lät då) då använde alla Buffaloskor med hög platå som man vrickade fötterna titt som tätt. Jag som gärna ville ha höga platå skor fick inte det då min mamma tyckte dem var så äckligt fula, istället fick jag ett par diskreta skor med en pytteliten platå men jag var nöjd ändå ;P
Tänk er dem som var runt 17 år på 90-talet som gick runt med sina Buffaloskor, dansade till Take That och hade Spice girls magtröja, tänk er vad snygga dem tyckte dem var då :P
xoxo/N

Missbrukare

Jag och Ellie missbrukar smilen :P Kolla in våran konversition som vi hade nyss på msn
xoxo/N

Jag ska börja träna


Jag ska börja träna mer, visst jag rider men vill att det ska synas mer att jag tränar. Vill ju gå upp lite i vikt och få mer kondition, så nu ska jag börja springa två gånger i veckan, rida minst 4 gånger i veckan (rider 2 gånger i veckan just nu, i somras red jag nästan varje dag men Mimmi har varit ömfotad vilket hon inte är nu) och kanske klämma in något gympass i månaden? Det blir min nya start, jag börjar efter nyår med allt. Förutom med ridningen den börjar redan imorron. På min fina Mimmibus
xoxo/N

Ed Westwick

Nu ska jag drömma mig bort och tänka på Ed Westwick som är min dröm man just nu ;) Helt besatt i honom.
Ögonen <3
Nej nu ska jag sluta att vara så besatt.
Godnatt
xoxo/N

The Hills

Kenza har en tävling i sin blogg om att man kan vinna The Hills boxen, självklart vill jag vara med och tävla :) Och varför jag är med och tävlar är för att jag älskar drama, intriger, kärlek osv, The Hills är rätt tv-serie för mig med mycket drama, intriger, kärlek, mode och man får en skymt att soliga Kalifornien som jag längtar efter. The Hills går på dåliga tider för mig då jag inte är hemma, så har ströföljt det, hoppat mellan avsnitten och då blir det en del saker som jag inte förstår i serien, så om jag skulle vinna skulle jag kunna kolla på det efter mina tider :)


Var med ni och tävla http://kenzas.se/2009/december/tavling-the-hills.html#comment

xoxo/N

Min mamma är bäst

Min mamma är bäst :) Har önskat mig många och dyra klänningar från Nelly till nyår och andra festliga tillfällen. Och var rädd att mamma inte skulle köpa dem klänningarna jag ville ha i julklapp, och sneaky som jag är såg jag ett mail från Nelly på hennes hotmail och såg att hon hade köpt två klänningar jag vill ha. Passar alldelses utmärkt på nyår :) så nu är jag riktigt glad.
Becky Dress SEK 549, Motel - NELLY.COM
Märket Motel - Becky dress
549:- Nelly.com

Inte ett dugg tråkigt att jag vet att jag ska få denna klänning i julklapp, nu känns det som man ännu mer längtar efter jul :)
xoxo/N

Jag vill åka

utomlands :) Inte alls lång tid kvar till studenten och efter det vill jag åka bort.
xoxo/N