vad har hänt?


Vart har min header tagit vägen? Och jag får inte heller tillbaka den? :| hjälp mig någon?
xoxo /N

Älskade sandaler

Jag har hittat en snygg sandal. Älskar sandaler men hittar alltid så sjukt fula. Alltid kärring sandaler.

Ellos 399:-
Billiga och snygga
xoxo /N

Victoria's Secret


Lite tips inför badsäsongen :) Alla bikinis kommer från Victoria's Secret.
xoxo /N


Enkel dans


Enkel och snygg koreografi
låt lady gaga - pokerface
xoxo /N

Sur som en apa

Idag slutade jag redan vid 11.00 :) Gick till bussen med Malin satt och snackade en massa skit hon är allt för rolig den personen ;) Busig som fasen. Slocknade typ direkt när jag kom hem, helt slut. Sen ikväll har jag bara tatt lugnt vilket behövdes eftersom jag mådde dåligt igår. Och nu är det lets dance som gäller.

vet ni vad som gör mig sur? När man bestämmer en sak sen så blir det inte så, sen frågar dom inte ens om jag ville hänga med... Det gör mig sur. Och jag är inte dålig jag inte, don't mess with me! Skojjar inte. Men dom ska få se, bring it on. Jo det var så här jag och en tjej som jag har känt i två snart tre år, hon och jag åker på ridläger. Vi bestämde att vi åker på läger 3 som vanligt, men hon ångrade sig och gick och hittade på lite saker och sa till min andra kompis nått, sen så gaddade dom ihop sig och väljer att åka på ett annat läger, utan att ens fråga "Men vi tänkte åka på vuxenlägret, men du kan ju hänga med" Inget sånt, nada. Det var såhär "Du ska ju åka med Angelica, så vi åker själva..." (angelica min bästis som inte ens åker på ridläger, hon har inte varit med på 2 år) Man kan ju ändå fråga, aja.
Och då blir man sur.

Men men :)
xoxo /N

vad fan

Jag hatar 3 lärare på min skola. Och jag har dom i olika ämnen, säger inte vilka dom är.
Men dom är så otroligt jobbiga, ena är så seg så tomtarna somnar, den andra är så tjurig att man blir så på dåligt humör såfort man ens pratar med den läraren, och den sista hon fattar ingeting! Jag blir så frusterad.
Liksom vad anställar man för folk?! Aja kanske jag ska bli rektor och styra upp allt.
xoxo /N

Läppförstoring

Idag blev jag sjuker med feber och hela baletten pga min mens får alltid feber när jag har men dom 2 första dagarna. Men det kommer bli skola imorron, men idag gick jag hem. Hade bara en lektion kvar och det var idrott och hade ändå inte tänkt att vara med på den.
Så idag blir det att ta det lugnt framför tvn :)

Köpte ett nytt läppglans, som skulle göra läpparna större. Men ikke verkade det på mig, inte har dom blivit större. Så ja efter sommaren då blir det min härliga läppförstoring som jag har gått och drömt om i flera år.


xoxo /N

jag hatar det


Vet ni? Jag hatar att vara med på bild, hatar att ta närbilder där man ser alla brister, därför tar jag heller helkropps bilder, för då fokuserar man inte blicken på bara sjävla facet. Så ni kommer att se mycket bilder på hela mig! :)
xoxo /N

Mitt älskade ridläger

Ingegerd ringde från Öknehult, hon sökte mamma. Men pappa såklart svarade och hon undrade en massa grejor med armen (LÄS KATEGORI OLYCKA/SJUKGYMNAST) men han kunde inte svara på det, så han bad henne ringa mamma när hon kommer hem (han kunde dock inte fråga mig som sitter en trappa upp och vet alla svar men nono det måste varit ett big nono tydligen)
Jag älskar att åka till Öknehult, det blir tredje året i rad. Och för er som inte vet är Ökne ett ridläger, världens bästa! Skojjar inte, menar det verkligen. Åk dit :)

Bilder från sommaren 07 & 08


Första bilden är en hage, den hagen är man i varje dag
och andra bilden är samma hage
tredje bilden är min klasskompis Sofia som föreställer tok-Sven & går en massa spökhistorier som en gubbe som kallades Tok-Sven.
fjärde bilden är Desmond, så otroligt söt ponny.
och sista bilden är Hanna, Angelica & jag som var väldigt koncentrerade på korttagning.
xoxo /N

Lauren Conrad

Så nu har jag kollat på dagens avsnitt av The Hills. Ett utav dom bästa programmen även om det är repris.
Den ända personen jag inte gillar är självaste huvudpersonen Lauren Conrad, tycker hon kan bete sig som en barnrumpa. Annars har jag bara suttit hemma idag, har ont i huvudet och längtar verkligen tills kl blir 20.00 så jag kan gå och lägga mig är så sjukt trött.

xoxo /N

Jag älskar att dansa

Hejsan :) Haft en bra dag? Själv har man haft en super dag, somnade tidigt igår och slutade tidigt idag. Så nu sitter jag och lyssnar på gammal på hög volym musik tex Destiny Child Say my name. Vet ni när jag hör musik, typ sitter vid datan och lyssnar då dansar jag, sitter och slänger med håret, shakar med brösten, armarna i luften, magdans, och sen dansar jag med höfterna. Allt detta när jag lyssnar på musik. Hade en kompis som sa till mig " Det gör inget om du kommer i rullstol, du kan ju dansa iaf utan att ens stå"
Sen kommer klassikern jag dansar alltid när jag gör iordning mig, och är det en spegel i närheten så dansar jag framför. What can I say?

xoxo /N

Sexblogg

Jag har hittat en sjuk blogg på bloglovin. Den är så vidrig, den går ut på att två personer Eva & Adam gör olika sexuppdrag som läsarna själva kommer på tex avsugning i en bil. Dessutom tar dom ikke bara bilder, utan dom gör små video filmer när dom pökar på som kaniner. Sjukt!!
Jag undrar hur folk kommer på en sådan grej? Spela in dem själva när dom har sex och lägger ut det på Internet, visserligen visar dom inte ansikterna men ändå. aja finns ju folk till allt


bilder del 1

Bilder från tjejkvällen som ägde rum igår :)

Kommer mer bilder senare alltså imorron, jag ska sova nu godnatt
xoxo /N

ses imorron

Nu drar jag till stan och sedan vidare till Tystberga :) ses imorron med bilder
xoxo /N

Outfit

Jag älskar min vän Ellies kommentarer


"Outfit: leggings och "långa" tröjor som inte ens täcker röven =)"
Vem går runt så? Ingen som vet, ingen som vet.
xoxo /N


gråta

Ibland känns allt så jobbigt, och vad gör jag när det är jobbigt? Jo jag brukar faktiskt gråta, allt känns så bra efter. Då har man verkligen fått ut sina känslor. Jag gråter nästan aldrig men det är så skönt att göra det. Förut tyckte jag att det var svagt att gråta, men jag har ändrat min åsikt om det.
Så nu ska jag gå och gråta ;)
xoxo /N

emil

Japp ni får det vara slut med att strula runt, nu ska jag binda mig
välkommen till mitt liv Emil

xoxo /N

Nykter

Jag längtar tills imorron :) tjejkväll hemma hos Sanna. Och det är alltid så jäkla roligt, mkt skratt,gottis och sprit.
tyvärr är jag nykterist
xoxo /N

Janet - let go


Janet - let go
xoxo /N

Rihanna & Chris tillsammans?

Det sägs att Rihanna har tagit tillbaka Chris Brown, för att hon fortfarande älskar honom och ororar sig hur han kommer att ha det i fängelset. Men nu har hon tydligen tagit tillbaka killen.
Rihannas släktingar är besviken på henne och dom har förklarat att det är inte acceptabelt att slå en kvinna.


Om detta stämmer, så trodde jag faktiskt att Rihanna skulle vara starkare än så. Trodde hon kunde stå på sig, och det borde hon ha gjort, för det här händer så ofta. Kvinnor som blir misshandlade grovt och sedan går tillbaka till sin pojkvän.

xoxo /N

Dagens bild


Kyndra Mayo
xoxo /N

mina bebisar

Tjingeling.
Har precis städat hos mina fåglar, känns så skönt efter man har gjort det. Allting känns så rent och då vet man att dom bor bra. Mina två undulater är mina bebisar, visst inte sitter jag och gosar med dom, men visst klappar går det ju. Min kärlek till dom är att jag ger dom en städad bur, mat, godis, vatten, och musik (ja jag sätter på musik till dom på dagarna när jag inte är i rummet och det uppskattas dom sjunger med)

Dom berömda bebisarna. Pippi & Elton :)
xoxo /N


Drömresan

Min drömresa är till Fiji då skulle jag vilja besöka ön Viti Levu. Har alltid velat åkt dit, men synd att det är så dyrt. Någon som vill bjuda mig på en resa till Fiji? ;)


Vilken är din drömresa?
xoxo /N

sura kärringar

Jag var ju hos pappsen igår :) mycket trevligt! Men idag är det inte lika trevligt, vaknade upp med huvudvärk och satt i mammas säng och pratade lite allmänt med henne. Kom då på att jag ska till sjukgymnasten halv två och då var kl 13.00 när jag upptäckte det, så mamma var tvungen att ringa och sjukanmäla mig till en sur bitterkärring. Men min sjukgymnast kommer att skälla på mig. Och jag kommer inte vara glad inte, är redan fruktansvärt sur så säger hon nått fel ryker hon. Då byter jag sjukgymnast.
xoxo /N

smsa

Somnade ovanligt tidigt igår, lade mig redan vid 23.00 men pratade med Sanna i telefon ett tag.
Snart om exakt 2 min ska jag gå till bussen, då bär det av till min pappa, så jag tror det blir great.
Så om ni inte har nått att göra/någon att prata med smsa mig då :) då ses vi senare
xoxo /N

Vinn SATC boxen

http://lindablom.se
Gå in där för att vara med i den här tävlingen.
xoxo /N

Vinn SATC boxen

http://lindablom.se/2009/february/tavling-vinn-satc-boxen.html
Gå in där för att vara med i den här tävlingen.
xoxo /N

Kedjebrev hata!

Aj vad ont jag har i munnen, har typ sår långt bak. nästan i halsen :/ Gör så sjukt ont när jag ska svälja. Så jag har knappt ätit nått idag och min mage kurrar :) men men det är bara att bita ihop.

Kedjebrev är nått jag hatar får alltid det på min hotmail, så jag blockar nu dom som skickar det.. Bara så ni vet, om ni vill bli borttagna och blockade skicka kedjebrev till min hotmail, om ni inte vill det låt bli det.
xoxo /N

högt tempo

Hej :) jag vaknade ganska sent idag, gick upp och fick ett ryck och hörde av mig till min pappa, så imorron är jag i nyköping hos dom hela dagen :) Ska bli roligt, anledningen jag ringde dom är för att vi ses knappt 2 gånger per år och ändå bor dom bara en mil ifrån mig. Men nu tog jag tag i allt, och det ska bli ändring på det här.
Så nu ska jag sitta och prata om hästar där hemma, ska försöka att få min lilla syster att börja rida på ridskola, hon tycker ju om att rida men det har bara inte kommit igång med allting.

Och idag ska jag träffa Pauline, vi ska gå på en promenad, så jag måste börja göra mig iordning.
Annars idag ska jag bara ta det lugnt, vila mig inför morgondagen (det är så högt tempo där, mina syskon är små)
xoxo /N


Gillar/gilla inte


1. Jag älskar lov, det är så jädrans skönt. Att bara vakna "Ja idag är jag ledig" fast ännu bättre skulle det vara om det var sommarlov.

2. Att jag anmälde mig till Ökne för några dagar sedan, Öknehult är det bästa ridlägret paradiset! Melodie & jag sommar 09

3. Det börjar ljusna ute, inte alls lika mörkt. Man blir piggare när det är ljust ute

4. Jag hatar verkligen ostbågar, så sjukt vidrigt. Men nått som är gott det är cheez crunchers har ätit två hela påsar på två dagar själv!! illa

5. Alla vårkläder som kommer in i butikerna, nu vet ni vad jag kommer att göra av mina pengar på.

xoxo /N

ny idé

Nu har bloggen krånglat, har inte kunnat kommit in på dom senaste 2 timmarna. Dessutom är allt bara segt, nästan som om man funderar på att byta bloggportal. Jag kommer att starta en ny blogg, men det kommer komma mer info om den, den kommer att handla om kläder, skor, smycken osv. Men all info dyker upp här först om den nya bloggen :) tror det kommer att bli great.

xoxo /N

rekord långa naglar



Lee Redmond hade rekord, hon hade inte klippt sina naglar sedan 1979. 8,5 meter långa naglar har kvinnan, men nu har dom gått sönder. Lee var med om en bilolycka i tisdags och naglarna bröts av. Även om hon har klor som naglar har hon kunnat gjort allt som vanligt  städa,köra bil och ta hand om hennes alzheimerdrabbade man utan några som helst problem.

xoxo /N

pissed off

Jag vaknade upp på ett strålande humör.... Tills nu! Jag är så jävla sur. Eller nej sur var jag för några minuter sen, jag är arg nu! Men jag kan inte berätta nått mer, jag behöver prata med mina vänner.
xoxo /N

är du vaken?

Det blev bio igår med Sanna, i taket lyser stjärnorna. Och den var helt okej, trodde den skulle vara bättre, tyckte tyvärr inte att den var så sorglig, eller ja inte så att jag grina, det gjorde inte Sanna heller. Åkte sedan hem till Sanna och åt räkor, kollade i skolkataloger, kollade på film (somnade)

Jag kollade på Sanna (har inget minne utav detta)
Sanna: Är du vaken?
Jag: Ja
Sanna: Vilken sjuk film
Jag: ZzzZzz *snarkar*
japp, så vaken var jag ;) men vaknade faktiskt tidigt idag, ovanligt! Somnade sen om efter 1½ timma.  Åkte sedan hem och övningskörde, körde typ 2 meter sen fick jag panik och släppte allting, ratt pedaler ja allting. Skrek gjorde jag dessutom, var inte beredd på att bilen skulle börja rulla. Sen fick jag 3 kärringsstopp, sen fick det vara nog för mig med körningen eller ja man kan väl inte ens kalla det körning. Har runt 180 dagar på mig att fixa körkort, det är mitt mål.
Sen nu har jag kollat på melodifestivalen. Måns låt kändes lite B men han var snygg så det får han en tumme upp för.

Godnatt xoxo /N


Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag imorgon, det har väl ingen glömt?
Nu har jag ingen pojkvän men jag deppar inte för det som en del gör. För när man tänker på alla hjärtans dag då tänker jag på alla par. Att dom sitter och gullar med varandra och vi singlar har inte någon. Stämmer ju inte. Istället tänker man på alla nära och kära, man vet verkligen hur mycket alla betyder för en. Ibland kan man faktikst glömma bort varandra inte tänka på hur mycket familjen/vänner betyder för en. Så imorron ska jag pussa på alla mina nära & kära :)
xoxo /N

Chocklad med kvalité

Hej! Så otroligt skön dag :) Slutar som vanligt på fredagarna vid 11.25 men idag fick vi gå runt 11.05. Så idag var han hygglig och det gillar vi.
idag blir det nog att åka till Sanna, är lite sugen på henne idag haha. Pernilla kanske vill vara med? I dont know.

Jag och Malin tog bussen och hoppade av vid stan, hittade en te, kaffe och chocklad affär jätte mysig. Stod och provsmakade chocklad, och med mig köpte jag en chockladklubba och en annan chocklad sak. Skit gott, så dit ska jag gå, inte billigt var det precis men ändå. Chocklad med kvalité.

xoxo /N


forever 21


Klänningarna kommer från forever 21
och jag vill ha någon utav dessa på mig på skolavslutningen, men vet ikke vilken jag ska beställa ?! :|
xoxo /N

Chris Brown i fängelset?

Klickade in mig på msn hemsida, och såg ett klipp med att Chris Brown och Rihanna skulle uppträda i söndags, men det blev ett våldsam bilåktur för dem. Polisen hade kommit och Rihanna var upprörd och hade blåmärken och även bitmärken på sig. Chris Brown blev efterlyst och hämtades 18.30 sattes in i häktet, och betalade själv borgen.
Hans kontrakt med nått företag revs igår. Så länge han är misstänkt vill inte företaget ha kontrakt med honom.


xoxo /N

Nya pics


Nya bilder på mig själv, jag är så trött på alltid lägga in gamla bilder på mig själv...
aja
xoxo /N

Forever 21

är det någon som har beställt nått från Forever 21? Någon som vet hur mycket frakten och tullen kostar?
xoxo /N


Forever 21

är det någon som har beställt nått från Forever 21? Någon som vet hur mycket frakten och tullen kostar?
xoxo /N


hästar

Hej! Sorry för dålig uppdatering.
Har tillbringat gårdagen med Angelica :) Kollade på lets dance, film  & mkt mer. Somnade som en stock igår, var så sjukt trött, somnade strax efter 0.00 men ändå vaknade jag sent idag. Pratade med en jätte söt tjej, ringde på en annons som medryttarhäst i bergshammar men kände inte att hästarna inte passar mig, fick efter 50 min ett sms att jag kunde få låna hennes mammas ponny :)  Skit snällt!

Och idag har det blivit shopping i Nyköping, och legat hemma och kollat på tre kronor. Melodifestivalen snart?
xoxo /N


Alice

Postat av: Nalita

Är det folk tex från din skola som du aldrig har pratat med som har försökt att bli din vän bara för att du har blivit känd?

Svar: Ja, det händer!

Jag skrev en fråga till Alice Svensson från idol och fick svar :)


Missade ni Kenza?



 
Kenzas första tv framträde. Idag 7.30 på the voice kanal 5
xoxo /N

Hugh Hefners nya flamma?

Kvällens fråga: Skulle du kunna bli Hugh Hefners nya flamma?
Mycket gratis, mycket kändiskap, mycket pengar. Hur långt går man för det?
Svar på det ni :)
xoxo /N


Lagotto

Jag har äntligen hittat hunden i mitt liv. Eller ja hundrasen i mitt liv.
Var ju hos min morbror förra helgen och dom har en hund Batchi rasen Lagotto (vattenhund,tryffelhund) och jag blev helt kär i hunden. Ville bara ta med mig den hem. Och nu har jag bestämt att en sån hund ska jag skaffa när jag kommer hem från USA.


xoxo /N

Vill du bli känd?

Jag har kommit med en ny thing här på bloggen.
Som ni ser till höger (rulla ner en bit) så finns det en ruta, om du skriver i den rutan så syns din blogg på min blogg i hela 2 min. Alla kan se din blogg, skriv exakt vad du vill tex "Läs min blogg http://dinegna.blogg.se" Ni fattar. Smset kostar 10 kr för att få skriva i den rutan.

xoxo /N

En fråga, ser ni med header? För det är bara en svart ruta där för mig :S


sviken.

Det känns så tråkigt när man glider ifrån en vän. Har inte riktigt glidit ifrån henne, men vi kan inte alls snacka som vi gjorde förut. När jag berättar/ skriver på msn,sms, bdb en viktig och hemlig sak så kan hon skita i att vara på den viktiga saken. Känns så tråkigt när man anförtror sig åt någon som bara skiter i det. Men när hon behäver råd eller bara någon att prata med då ska alla ställa upp, och det ska vara jävligt synd om henne. Men inte ställer hon upp längre :/ nja jag börjar undra om jag inte kanske ska skita i att svara på hennes sms? Men jag vill inte sjunka så lågt. Känns som barnfasoner.
Förut kunde vi två prata om allt, hon ställde alltid upp och jag ställde alltid upp för henne. Men jag antar att allt har en förändring.
Ta vara på det ni har! Man vet aldrig när man mister det
xoxo / N

Jobb

Hej!
Jag fick inte sommarjobb på Grönan :/ lite tråkig, skulle vart roligt att få vara där. Men det är massa som söker dit :) Nu hoppas jag att jag får jobb på Ica kvantum, det är ett plus och ett minus (min pappa jobbar där, så alltid är det inte så roligt)
Dessutom så har jag äckligt mkt plugg tills imorron, två inlämningsuppgifter och ett prov. Så nu vet ni vad jag ska syssla med idag ;)
xoxo /N


Dagens bild


Mig & Melodie
xoxo /N

sjukhuset

usch jag har tillbringat natten på sjukhuset, jag har haft sjukt ont i njuren att jag inte orkade mer igår, så vi åkte hemifrån vid 23.30 och kom hem vid 5.00 på morgonen, men det visade sig inte vara "farligt" men nu har jag fått medicin. Så nu hoppas jag att allt blir bra.

xoxo /n

hjälp therese att hitta hennes stulna hund

"Hej, På nyårsnatten försvann min älskade hund Neo ifrån vår gård i Tygelsjö.
Han är en rottweilerhane på 6 månader. Svart med bruna tecken, chippad.
Jag har inte hört nånting om honom, inte nån som sett honom eller liknade på 13 dagar, och jag lider otroligt mkt av detta, för han betydde allting för mig.
Jag tror att någon tagit Neo, och tänker behålla honom, och skulle mitt mail komma till den som har honom, snälla lämna honom tillbaka, jag köper en ny hund åt er, så länge ni bara ger mig min Neo tillbaka.
Har du sett eller hört nånting som kan leda min hund hem igen kommer du belönas generöst.
Jag gör allt för att min älskling ska komma tillbaka.
SNÄLLA skicka detta mail vidare, enda sättet jag kan nå ut i sverige på.
Har gjort allt, polisanmält, anmält på diverse hemsidor, radion, sydsvenskan, kvällposten, lappar överallt där jag bor osv. "

Therese Perlman 070-4164073
Tillgänglig 24 timmar om dygnet
[email protected]
Kontaka mig eller polisen på 11414
2009


Hjälp till du med.
Lägg ut detta du med, det är inte rätt att ta andras saker!

xoxo /N

födelsedag



Ni glömmer väl inte? En påminelse till er bara ;)
xoxo /N

skrämmande snabbt

Goddag :)
Hände en del dåliga saker igår, först pajjade jag hela datan så den var tvungen att installeras om hela skiten. Nått virus skit. Sen hade jag bara en allmänt dålig dag :/ Men nu är allt bra igen :) igår kväll spenderades med Pauline, massa gottis och film, sov även över där.
Idag gick jag hem, så otroligt skönt att bara vara ute och gå, lagom kallt var det oxå så jag hoppas att februari förblir så här och att det inte blir kallare och ingen snö.
Idag blir det städning och en massa pluggning, har ju missat så otroligt mkt i skolan den här veckan lite ångest över det!

I sommar vill jag bara ta en sista minuten till Alanya, skulle vara guld att bara komma bort härifrån. En sak skrämmer mig lite, jag har bestämt att jag drar till USA (läs i usa kategorien) och det är så jävla nära, tänk vad tiden har gått snabbt, i juni är det bara 1 år kvar sen åker jag, skrämmande.

have a good day xoxo /N