blogg.se

Jag tycker blogg.se står helt stilla på helgerna, inga uppdateringar jag menar då andras inlägg på blogg.se
Tycker om att gå in och kolla där och se vem som har skrivit nått intressant nått nytt. Men inte det, inte på helgerna
. Förstår att folk som jobbar med blogg.se också behöver helg osv. Dem kunde ju anställa mig så jag får en extra slant och ta ut intressanta saker att läsa om ;)


xoxo/N

Vilket kanon väder

Gud vilket skönt väder :) Sånna här dagar är verkligen toppen. Jag mår aldrig dålig när det är så soligt och varmt allt känns så perfekt.

Jag jobbar på brännan :) (mina lår ser stora jagvet)

Hade även vattenkrig med lilla busen Lizzie :)
xoxo/N

Kaspar Hållsten

Kaspar Hållsten var den som jag tyckte var så snygg igår =)

Kaspar och Cobarna

Kaspar & Carma Z

dock inte jag som har tagit bilderna. Och nej jag vet nu är det slut på hästbilder och hästprat, jag är ingen hästblogg ;)

slit av dig kläderna hingsten

Kom nyss hem från Norrköping horse show :) Många ryttare från Holland, Sverige & Danmark. Svenska ryttare gick det väldigt bra för. Vi satt på första parkett i vårat stora vip tält, det var maffigt! Sitta där med tilltugg fattades bara den stora vita hatten på huvudet.
Fanns en ung ryttare, han kanske var runt 18-19 år. Vet inte om han var svensk, men gud vad snygg han var på sin stora häst, jag älskar stora saker och han såg så mäktig ut. Ni vet så där man tänkte "Slit av dig kläderna hingsten, och jag vill rida på dig som jag rider mina ponnyn" ni fattar!
aja det var en lyckad dag, solen sken och då är allt på topp :)
Bilder kommer senare, då får ni se min hingst ;)
xoxo/N

Sexappeal dagens bild


Ciara och Justin Timberlake
Sexappeal ordspråk från Zsa Zsa Gabor Klicka för mer information om detta ordspråk! Sex appeal är konsten att göra männen nyfikna på det de redan vet.
xoxo/N

VIP platser

Idag bär det av till Norrköping. Jag och Angelica ska på horse show internationell tävling :) Och eftersom jag är verkligen galen i hästar så blir det roligt. Jag har VIP platser och det gör det ännu roligare.

Igår fick jag mitt schema så nu vet jag hur jag jobbar hela sommaren, jag jobbar alla fredagar utom två. Så det kommer bli tufft! Det var ganska slappt schema, jobbar mycket varannan dag. Men jag är nöjd, jag ska vara nöjd, med tanke på hur många som inte har jobb!
Nej nu ska jag göra mig iordning
xoxo/N

Titta en apa

Juste det hände lite roliga saker i onsdags :) allt som hände var med min vän Sanna.
Vi är inne på Ica Kvantum i Kungens kurva, och dem har låtsats apor som hänger och dinglar i taket. Så satt det en gorilla där, och Sanna såg den inte så jag skrek "Titta en apa" och pekade. Men det jag inte såg var att det var en utläning som kom emot mig och apan satt ovanför hans huvud, och han såg inte apan så han trodde det var han som såg ut som en apa, han såg helt chockad ut. Jag såg inte hans min för jag var inne i min gorilla. Men det gjorde Sanna & hon började garva precis brevid han. Och då såg jag honom, och fattade att han trodde jag menade att han var en apa.


Sen när vi kom hem så duschade Sanna, och hon satt naken med morgonrock på sig, och då sa jag lite senare
"Det luktar mus här!"
Sanna: "Ja men jag är ju naken"
Jag: "hehe ja, men jag menade råtta mus djur du vet"
Hon: "Jaha jag trodde du menade mig"

haha hon är så trög så det är därför det är så roligt med henne ;) vi är lika tröga så det jämnar ut sig.
xoxo/N

shopping med mami

Hejsan. Denna dag var riktigt onödig, slutade 9.50 så jag & Ida traskade ner till hamnen och åt där :) Jag drog vidare och mötte mamma & hennes vän. Dem stod och kollade på skor, och då smörade jag till mig ett par skor. Så det blev ett par skor från Din sko. Min mamma är alltid så snäll, får alltid saker av henne. Man kan alltid prata med min mamma. Därför tycker jag om henne så mycket, och hon ska aldrig försöka bestämma över en som dem flesta mammor gör.


xoxo/N

Stockholm

Jag älskar Stockholm. Det är verkligen min stad! Älskar alla människor överallt, älskar när det är trångt och man måste armbåga sig fram. Helt enkelt livet.
Var i Stockholm igår med min turism klass, och vi kanske var ca 15 stna, plus lärare och två gubbar som bjöd på hela resan. Så bussen var stor och man kunde breda ut sig hur man ville :)
Det bästa med dagen var bussresan och när vi fick gå på stan.

Bilder från bussresan!
xoxo/N

53,5 kg

Jag mår fortfarande inte helt okej. Så jag svarar på massor med kommentarer imorron =) Hoppas att det är okej.
Mitt inlägg om att gå upp i vikt gav positiva förväntningar, mycket creed! Inte så ofta tonårstjejer vill gå upp i vikt. Men jag känner att jag vill ha mer fett och muskler på kroppen, tycker inte min kropp är ful och tycker ingen smal tjej är ful. Men jag skulle trivas bättre av att gå upp några kilon.
Så idag väger jag 53,5 kg bara så ni vet ;) haha. Nej men ni kommer nog att få se skillnad när jag är klar med mina mål
xoxo/N

Mannen som kunde tala med hästar


Såg en utav min favoritfilm Mannen som kunde tala med hästar.
Den är så otroligt bra (vet inte om den är så bra för att jag gillar hästar)
Och Scarlett Johansson är ju självklart bäst i hela filmen.

Filmen handlar om en tjej Grace som är ute och rider tidigt en vintermorgon med sin bästa vän Judith. Ridturen går snett. Och dem är med i en olycka med en lastbil. Grace förlorar sin vän i olyckan och sitt ben är hon tvungen att amputera bort. Hon håller nästan på att förlora sin häst Pilgrim, den klarar sig med många skador. För att läka Pilgrim bestämmer sig Annie Graces mamma att köra till montana så dem åker i flera timmar. Hästviskaren ska hjälpa dem Tom Brooker och hans familj. Lättare sagt än gjort!



Grace: Scarlett Johansson
Tom Brooker: Robert Redford
Annie: Kristin Scott Thomas
Judith: Kate Bosworth

xoxo/N

svettig som en myra

Jag svettas som en myra. Jag är helt kokhet men ändå fryser jag. Usch jag mår inge vidare "/ Kanske har feber?
Nej usch känns som jag ska svimma med.
Så godnatt alla :)
xoxo/N

Arianna dancing with Beyonce


Arianna dansar
till Beyonce - Single ladies

Så grymt söt ungen är :)
xoxo/N

Stallplats

Godmorgon :)
Idag ska jag åka en lång bussresa men en buss som jag aldrig har åkt på, och vet inte riktigt vart jag ska hoppa av heller. Har aldrig vart i det lilla samhället men det ska nog gå bra, bara skog överallt men jag ska nog hitta.
Jag ska ut och kolla på en stallplats snart, hoppas att det är ett fint stall.
Är så nyfiken :) Älskar att kolla på nya saker, dessutom stall!
xoxo/N

kampen att gå upp i vikt

Jag har bestämt mig att jag ska gå upp minst 10 kg innan sommaren är slut. Jag ska satsa på kolhydrater, fett, proteiner, inte äta mig mätt på godis/snacks osv, äta regelbundet och sluta med läsken. Träna ska jag med göra, så jag får mer muskler.
Jag är 169 cm lång och väger 54 kg.  Jag ska väga åtminstone 58 kg innan sommaren är slut.
Följ med mig och kampen att gå upp i vikt. Är inte alls nöjd med mina armar och lår. Och låren ska få mer fett på sig.

xoxo/N

döden

Döden är nått jag tänker på ofta, jag är livrädd för döden men samtidigt inte. Jag vill inte att någon nära mig ska dö, men ändå är jag själv nyfiken på döden. Vad kommer hända? Gör det ont? Kommer nått ens hända? Massor med frågor.

Ett minne gör så äckligt ont, det var när min gammelmormor gick bort för ca 2 år sedan, jag stod min gammelmormor väldigt nära. Beundrade henne verkligen. Hon kunde allt. Så gammal men ändå så frisk. Aldrig nått gnäll!
Det som gör så ont i mig är att man inte hann säga hejdå till henne, helt plötsligt ringde telefonen vid 21.00 på torsdagens kvällen och mamma berättade att hon hade gått bort. Jag grät inget, har nog inte gråtit nått. Grät på begravningen för då gick allting in. Att hon var borta.
Det gör så ont att man inte ens hann och säga hejdå, visste inte att hon blev sjuk, hon åkte in på sjukhus och alla vi trodde verkligen att hon skulle bli bra. Att det inte var nått allvarligt.

Jag, mamma, min gammelmormor och Vanja. På hennes 90 års kalas
xoxo/N

jag <3 djur

Jag älskar Ellies djur. Älskar hennes Chiba! Önskar att det var min hund, jag skojjar inte man blir helt kär i henne.
Så jag är första tjing på att vara hundvakt =)

Sensie, Karma (hennes mormors hund) och sen ser ni den älskade Chiba =) haha
xoxo/N

Natasha Peyre profil

Jag hatar att se mig själv i profil, tycker allt blir så förändrat i ansiktet. Men en som jag lade märke till är så sjukt fin i profil det är Natasha Peyre kolla bara

xoxo/N

älskar meningslösa saker

Det har inte blivit mycket bloggskrivning på sistone. Har inte haft någon tid, känns inte så roligt att knåpa ihop ett meningslöst inlägg när man har knappt tid. Men idag har jag tid :) all tid i världen. Älskar att ha tid, älskar att bara göra nått meningslöst.
Igår blev det shopping, ett långt linne från Gina, mascara märke maybeline, en vit cardigan från H&M, ett linne från H&M, armband från Gina. Allt kommer på bild senare!
Sen därefter åkte jag och fikade med mina kompisar. Amila, Jennifer & Pernilla, satte oss även på klockberget och pratade.
Sen hände det en annan sak men det ska jag ta i ett annat inlägg, mycket viktigt. Och nått som gjorde oss väldigt upprörda att veta att ingen på gatan hjälper en om det händer nått.
xoxo/N

Grattis till mig själv

18 år idag :D

xoxo/N

utvecklingssamtal

Jag vill ha helg nuuu. Jag är skoltrött att det inte är sant, men det är ju inte långt kvar men jag har ingen ork att kämpa längre. Måste! Inte ge upp nu! Imorgon är det utvecklingssamtal hoppas att det går bra, min mentor är så förstående. Och hon är på bra humör och det är ett gott tecken.
Jag vill gå ut och ha det roligt på fredag :) och lördag har jag inte en aning om vad jag ska göra.


Nu ska jag till Pernilla
xoxo/N

hjärta

Gårdagen åkte jag och Ellie ut till Sanna :)
Vi gjorde absolut inget. Men det var så bara skönt att ligga där med 3 nära vänner i sängen, då jag vet att dem har mått jätte dåligt. Skönt att bara finnas till, utan egenligen säga ett ord.
Somnade ganska snabbt igår, somnade med lugn musik i öronen. Mysigt!

Just nu sitter jag i skolan och jobbar, men läraren är inte här och sen ska jag gå hem, är sjuk hela min kropp är helt slut så det blir inget jobb idag men jobbar imorgon istället. Ni glömmer väl inte min födelsedag på torsdag?:) Ska bli så skönt att träffa Pernilla imorron och hitta på nått, sen i helgen blir det krogen. Sen kommer jag väl inte ha några pengar kvar efter den 20:e då jag måste handla massor med saker till avslutningen.
och nej jag kommer inte berätta ett skit i bloggen om mina vardagsproblem, har ni nått problem med mig så prata med mig istället för att gå till andra att prata, tack blir ju bara värre då jag blir bara sur :)! Mer än så säger jag inte.
xoxo/N


Ellie


Jag förstår inte hur du känner, men jag försöker åtminstone förstå! Folk borde försöka åtminstone förstå någon gång
Du ska veta att du alltid kan prata med mig!! Vad det än gäller. Jag hoppas allt löser sig gumman
PUSS<3

nakenbilder

Sitter i skolan och pluggar, ligger efter massor. Men ja snart är allting slut :)
I fredags klippe jag mig, lugg och allting men vet inte riktigt om jag är nöjd. Men min lärare sa att jag såg ut som en annan person och att det var skit fint. Och blickarna drogs till mig, så jag antar att det är en bra komplimang, eller ja finns det dåliga komplimanger? Kanske
I lördags kom Sanna till mig och vi åkte på oxelömarknad (bilder kommer senare) sen senare kom lilla Ellie till mig och det blev pizza, vin och godis.

Sen träffade vi en jätte gullig kille Jorge (fyfan vad vidrig han är) ni vet sånt snuskhummer som ber en skicka nakenbilder på en, hur ofta gör man sånt?! Fattar inte när folk skickar naken bilder på sig själv...
Bilderna kan ju hamna i fel händer.
xoxo/N

Det är sant

Det är sant att vi har det roligt :)
nu ska vi sova
xoxo/N

besöksrekord


Oj, jag hade visst besöksrekord igår! Vart hittade ni mig?
Eftersom jag brukar bara ha runt 60-70 läsare men helt plötsligt hade jag jätte många :)
Men det är bara roligt, så välkomna till Naliitas blogg, här skriver jag om mina sjuka saker jag hittar på :)
xoxo/N

Morgonpigg inte?!

Godmorgon troll. Idag var det väldigt svårt att komma upp, har ni så svårt? Jag får dra mig upp, och är så trött...
Hur gör ni för att bli morgonpigga? :) Lär mig allt ni kan, för jag vill vara som duuuu, vill se ut som duuu, gå som duuu, det vill jag nuuu!
Nej usch vad oseriös jag är på morgonen "/

Ni får nöja er med en sommar bild & en vinter bild.
xoxo/N

Favorit blogg

Jag har läst denna blogg i ca en månad :) Den är så himla bra, Sofie skriver på ett roligt sätt. Det känns som hon har varit med om mycket.



Läs hennes blogg http://kolomiyka.blogg.se
Alla bilder är på Sofie & finns i hennes blogg
xoxo/N

TÄVLING



Det finns en tävling på bloggen http://alltomthehills.blogg.se/
Man tävlar om denna underbara snygga väska från Balenciaga motorcycle bag
Tävla ni med :)
xoxo/N

Beyonce


Beyonce live - check on it
Som dom flesta vet så är Beyonce min idol, synd att jag missar henne på onsdag "/ men det finns fler chanser!
xoxo/N

Marabou Sommar


Pappa  tog hem godis igår och jag vet inte om Marabou sommar har kommit ut i affären än, men jag måste tipsa om den :) Rikitigt god och haha somrig smak. Den ska inköpas massor av. Ni måste testa den
xoxo/N

Dagens bild


Lady gaga
hennes hår är ju så jävla fint
xoxo/N

Internet strul

Har inte skrivit ett enda inlägg idag pga internet  strul hemma.. Nu fick jag igång nätet!
Men det var en lugn dag i skolan, sen åkte jag och jobbade och det gick strålande :)
Men nu ska jag sova & det borde ni andra med göra skriver mycket mer imorron om mina roliga händelser för idag hände inget speciellt
xoxo/N GODNATT


TÄVLING




I samarbete med Cocoo.se - Sveriges största smyckebutik på nätet, ordnar jag nu en tävling där du har chansen att vinna detta snygga armband!
 För att vara med behöver du bara göra ett inlägg i min blogg och motivera varför just du borde vinna det!
(Glöm bara inte skriva in något sätt för mig att kontakta dig på)

En lycklig vinnare utses om två veckor 18/5 och presenteras här på min blogg!

Lycka till!! :)

xoxo/N

vinnare är korad

Jag har dragit en vinnare utav kondom tävlingen :) Och nu ska jag kontakta henne via mejl !
xoxo/N

Tina Turner

Nu är jag hemma igen efter ca 45 minuters träning  =) Det gick jätte bra hos sjukgymnasten har gått mycket framåt tycker både hon och jag. Man blir så glad över att höra nått sånt man blir så peppad. Man måste få höra positiva saker då blir allting mycket lättare, dessutom är det soligt ute och då känns man mer peppad =)

Sjukgymnast: åh den här låten är så bra
En annan sjukgymnast: Ja verkligen
Sjukgymnast: Det här är Tina turner vet du det? Fast det vet du nog inte
Jag: ehm ja jag vet vem Tina Turner är ?!
Sjukgymnast: Ja men så bra då
Jag: hehe ehm ja                                                                           

   
Tina Turner 2008
Alla vet väl vem Tina Turner är om man är född på 1990-talet. Min sjukgymnast verkade fascinerad över att en 17 åring (18 om 10 dagar) visste det.'
xoxo/N

Sjukgymnasten

Attans jag som kom på just nu att jag ska till sjukgymnasten idag! Jag hade helt glömt bort det... Så jag måste skynda mig att göra mig iordning, usch jag orkar verkligen inte :( men har ingen lust att betala bara för att jag inte var där.

Fan vad jag hatar att göra saker som jag inte vill göra, idag sjukgymnast, imorron jobba efter skolan det drömde jag tillochmed marddrömmar om inatt!
xoxo N


Min favorit blogg

Min nya favorit blogg är Foki http://foki.blogg.se följ hennes blogg, den är värd att läsa!
Hon är så himla söt, och det känns så mycket gulligull i hennes liv känns mycket rosa om henne :) & sånt gillar jag.

Här kommer snabbinfo om Foki som blev veckan blogg på blogg.se
Namn: Anichisa "Foki"
Ålder: 17
Bor: Umeå
Bloggar om: roliga nyheter, söta saker, kläder och vardagen

Alla bilder kommer från Fokis blogg.
xoxo/N

ett snyggt körkort

Nej herregud, sist jag kollade på kl var den 06.55 trök på snooz knappen till 07.13 men sen helt plötsligt vaknade jag med ett ryck och kollade kl 10.10 :| försov mig. Så jag skiter i skolan idag då, för det tar lång tid att åka in... Måste göra mig iordning och sånt, bussarna går inte när jag vill heller. Nu önskade man att man hade en liten bil och ett snyggt körkort, men ikke "/

Och på onsdag har jag utvecklingssamtal :| hjälp!! Jag måste skriva klart engelska boken, göra ett matteprov innan juni, göra uppgifter i småföretagande, spanska prov. Har massor med att göra innan jag går på sommarlov, och man tänker "det är långt kvar" men det är inte så jävla långt kvar, usch.  Vill bara ha sommarlov och slippa känna press från skolan!

xoxo/N
PS: Lycka till Ellie <3


Megan Fox


Megan Fox är en utav världens vackraste kvinnor! Hon är absolut min favorit när det gäller skönhet, hennes hyr, hy, ögon, läppar osv. Skulle kunna göra listan lång tror ingen skulle tacka nej till att se ut som henne. Och tatueringen är som pricken över i:et
xoxo/N

Lista


1. Jag är en sommartjej. Jag älskar sommaren, jag vill aldrig gå och lägga mig på sommaren då jag är rädd att jag missar nått, sommaren är verkligen min grej eftersom det händer så mycket på vårterminen så är försommaren och sommaren min tid. Värmen, solen, blommor, kjolar/klänningar, sommarskor, bikini osv.
Jag trivs inte på vintern hela jag blir konstig av vinter. Sommaren ska vara året runt! Då är jag nöjd

2. Att det är bara 11 dagar kvar tills jag blir 18 år. Då blir det krogen, känns som att det var nyss 107 dagar kvar tills jag fyllde, jag började min neräkning på 150 om inte mer. Vad tiden går snabbt, nu är det bara 11 dagar kvar.

3. Sommarlov snart, allt går så snabbt efter min födelsedag för då är det bara några veckor kvar på terminen och sen är det skolavslutning. Jag älskar skolavslutning. Man känner sig så lycklig den dagen, alla är så glada. Dvs om det är sol ute!

4.  Sitta hemma idag, jag orkar inte gå ut utan jag ska bara sitta hemma och kolla på tv och filmer. Älskar sånna dagar, på söndagar tillåter jag mig att inte behöva gå ut.


1. Sanna sa nått till mig "Det sägs ju att man har bara 3 kärlekar" Okej, men jag är då förbrukat en, då har jag två kvar och hela helgen har jag tänkt "Nästa kärlek måste jag hålla i hårt, för om det går knas så har jag bara en kvar, och går det ännu sämre med honom så kommer jag vara själv resten av livet" och då hoppas jag om det ska gå dåligt att det går dåligt när jag är 80, inte att jag har förbrukat mina kärlekar redan vid 25 års ålder. För då kommer jag få vara själv resten av livet :| Min största skräck, att bli själv. Ensamhet... usch bara ordet gör så att jag får gåshud... På ett negativt sätt.

2. Jobba på tisdag, jag vet inte om jag trivdes tror faktiskt inte att jag gjorde det. Men det var kanske för att det var första dagen förra veckan, så jag hoppas att det blir bättre... För i tisdags kändes det inge roligt "/ Då kändes det mer "Kan man hoppa av eller? Snälla?"  Jag hatar att göra nått som jag inte trivs med...

xoxo/N

tävling nästa vecka

Godmorgon :) Själv har man varit vaken sen 10.00 och det är tidigt för mig, fast ja jag somnade runt halv 1. Var helt död igår.Hela valborg har spenderas med Sanna, träffade Angelica vid elden, och träffade annat folk. Hela helgen har vart spenderas med Sanna, kubbspelande, crocker, och en massa annat :)

Men idag blir det inget annat än att göra en spanskaläxa och göra klart min turismredovisning så jag är redo när jag ska redovisa. Lika bra att jag sätter igång med det nu :)


Nästa vecka är det en ny tävling, vinn då ett smycke från Cocoo.se
xoxo/N