Underkläder

Visste ni att jag är underkläders freak? Jag älskar underkläder :) Helst spets och mycket krams på, och gärna lite vågat.
Jag köper jätte ofta trosor, bästa jag vet är allt kolla på trosor. Beställer gärna från Internet eller handlar på H&M, Gina, Lindex osv :) Allt som är fint kommer med mig hem.
Och jag kan tipsa om Korsetten.se där har dem allt från spets till mer vågat, och snabba leveranser märkte jag, på en dag om man beställer på dagen innan 14.00.
Evasunderklader.se har varit min favorit länge, där kommer mycket av mina underkläder ifrån.

Från Korsetten.Se 189:-
Ge mig!
xoxo/N

No party

Jag har ingen lust att festa idag, så det blir en skön hemma ikväll med tv, coca cola och godis :) Jag har ju jobbat hela dagen så är helt slut i kroppen. Haha jag ramlade i trappen igår och stukade foten så den är helt öm, och då skojjar jag inte helt öm är den "/ haha klantfan

nej nu börjar filmen på 3.an
xoxo/N

Goosebumps

Kommer ni ihåg Goosebumps eller ja på svenska kalla kårar som gick på foxkids kanalen när man var liten? Program som handlade om spöken osv. Engång satt jag själv och kolla på det ochvar ca 7 år, gud vad marddrömmar jag fick om elaka dockor, var tvungen att slänga alla mina clowndockor och hatade dockor tack vare det programmet.

Den här dockan gjorde mig livrädd från programmet.

Akta er för elaka docker
xoxo/N

Jag saknar min korv

Jag saknar Sanna så sjukt mkt. Vill bara prata i tele och berätta allt och lyssna på allt hon har och säga!

Men nästa fredag kommer hon hem, exakt om 6 dagar :)
Då ska jag få min lilla souvenir av henne mohaha.
På fredag när hon kommer hem då ska vi ut och supa och dansa tills natten blir till morgon ;)
xoxo/N

Gå aldrig full till jobbet

Jag kan ju inte somna och jag som ska upp innan 8.00 imorron. Men det gör inget, för jag är varken bakfull eller har sömnbrist. Jag ska berätta en sak som hände mig engång. Jag hade det jätte roligt med voodka, shottar av ren sprit, öl, cider och mina vänner. Plus roligt drag på krogen. Jag skulle börja tidigt på mitt jobb och visste om det hela tiden men allt var så roligt att jag drogs med i strömmen go with the flow

Det var många shottar av ren sprit säkert 5-8 stna, jag gjorde saker som jag skäms för, Ellie min vän gjorde helt tokiga saker, ramlade framför Tellus vakterna så jag och Sanna inte kunde sluta skratta haha. Sista shotten tog jag vid halv 4 och jag skulle upp 8... Och jag gick och lade mig vid halv 6.
Hur pigg var jag? Jag spydde som ett troll 3 gånger, jag kunde inte äta, jag svimmade nästan hela dagen :| Ett misstag jag aldrig glömmer, gå aldrig halvfull till jobbet ungdomar haha ;P

xoxo/N

Halloween

Jag skulle så gärna vilja gå ut ikväll men kan ikke "/ Jobbar imorron 9-15 och då vill man inte jobba bakfull. Så jag blir inne ikväll med godis, Portello och Idol :) Har inte sett idol på evigheter på en fredag så nu är det dags att göra det. Brukar alltid följa reprisen på söndagar.
Men ska kolla alla vimmelbilder imorgon från tellus, säkert en och annan som är utklädd och det vill man ju inte missa. Fick lite halloween känsla igår när Pauline tog på sin sexiga outfit inför Norrköping imorron, korsett med rosetter och en minikjol med rosetter och röd mask som man har bara runt ögonen :)

Jag älskar halloween, önskar att Sverige var mer som USA när det gäller halloween. Pumpor, trick or treat, häxor och troll ute på vägarna som skrämmer folk ;) ja ni fattar. Men en sak tycker jag att dem ska ta bort när det gäller masker... Scream masken... Den masken är så hemsk, jag fattar den masken, kan drömma marddrömmar om den. Själva filmen är ju inte läskig, men när han springer runt med masken och man bara ser något svart flyga förbi det ger mig kalla kårar.


Den masken borde förbjudas!!!
xoxo/N

Min spindel


Min lilla spindel tatuering som jag har på axeln :)
xoxo/N

Min mobil

Jag har ingen mobil för tillfället så om ni vill nå mig
msn [email protected]
facebook Natalie Rud
Bdb Nalita

ofc så kan ni nå mig via bloggen där jag tittar in ofta
xoxo/N

I'm up now


Jag är vaken har varit det sedan kl 09.00 eller ja jag har knappt sovit något inatt. Trångt,varmt och iblant kallt i sängen. Gårdagen började hemma hos Ellie med Robert, Linus, Nico (Malin vi saknade dig ;) ) där satt vi och drack och spelade våra små spel, öl spel osv :) Sen drog vi till älskade tellus, där blir jag och Ellie alltid besatta. Vi blir som tokiga när vi kommer ut haha.
Träffade Sannas bror där och ha bjöd oss på maskeradfest och jag ska vara utklädd till Sanna som jag saknar så himla mycket.
xoxo/N


Miley Cyrus på konserten


Miley Cyrus med en liten sjuk flicka på konserten Hope
Kan ni fatta den där lilla flickans känsla? Säkert hennes idol och sedan få stå där på sen, med en hel låt till henne och alla andra barn.
Undra hur lycklig hon var när konserten var över :) Dessutom är hon urgullig när hon får sjunga lite.

Nej jag tycker fler borde faktiskt göra som Miley Cyrus, vet ju att Beyonce tog upp en cancersjuk flicka och sjöng Halo till henne. Tycker det är fint när kändisar och andra människor bryr sig om dem sjuka.
Man vet aldrig när en själv blir sjuk eller om en i ens omgivning blir sjuk
xoxo/N

Är magen glad då är människan glad

Nu är min mage mätt och glad. Först smällde jag i mig popcorn, saft, mat ännu mer saft och nu är jag klar och min mage spricker. Men är magen glad då är människan glad. Vet ni vart det kommer från? Jo Svensson Svensson som jag satt och kollade på, på min nya favorit kanal Canal+ SF kanalen :) Skaffa den! Mycket bra, förutom att dem slänger in lite svartvita filmer då och då. Jag undrar, hur många kollar på svartvitt? Jag vet ju att det är till dem äldre, men ändå..

Aja nu har det varit meningslöst snack om mat och kanaler.

Lika meningslös bild blir det till det här inlägget :)
xoxo/N

Vintage stories

Jag var inne på KappAhl med mamma igår, och dem har börjat med Vintage Stories avdelning, och hittade faktiskt mycket snyggt och till ett bra pris :)

399:-

349:-


99:-

Mycket svart och beige fanns det :)
xoxo/N


Hoppning

Idag blev det stallet, gick upp tidigt för att åka dit, så jag red nör det var fint och soligt :) Det blev hoppning idag med Mimmi. Det gick super bra, hon landande fint i galoppen och rev inget. Hon hade helt klart koll på sina ben :P
Hon är väldigt sprallig och väldigt pigg. Men det är bara roligt :)

Mimmibus <3
xoxo/N

Moraltant




Jag och min vän Ellie sitter ofta och pratar om allt & inget på msn "men såg du så hon dansade? såg du hur hon blabla" och ibland han "såg du hur han tittade?" Vi tycker om att skvallra och älskar att höra skvaller.
Och vi älskar att skvallra om moraltanter
xoxo/N

Party bilder från Tellus


Vimmelbild ställer vi alltid upp på ;)

Inringade Ellie, Amila, lite av Malin & Vesna

Inringade jag, Malin, Amila & Vesna
xoxo/N

Party pics from Ellies house




Några roliga bilder hemma hos Ellie :) Förfest med ölspelet och cambilder. Vi gillart!
xoxo/N



Gossip Girl

Ja alla har nog sett ett och annat avsnitt av Gossip girls på tv:n eller iaf hört talas om det. Jag följer inte programmet för att jag hade dans när avsnitten sändes. Men jag var på biblioteket med mamma häromdagen och hittade Gossip girl böckerna, serien är baserad på böckerna.

& jag måste ge alla tipset, läs böckerna. Sjukt bra är dem :) Har läst ut två böcker på mindre än en vecka, väldigt bra gjort för att vara mig. Böckerna jag läste heter Gossip Girl och You know you love me (Ni vet att ni älskar mig) och det finns massor med böcker kvar att läsa, dessutom är dem inte så tjocka så det är ett plus


Vi porrar oss

Nu är jag glad igen :) Nu är mitt humör på topp.
Vad har jag gjort i helgen då?
Jo jag åkte till Pauline för att få en grym sminking vilket jag fick, sedan bär det av till Ellie med Malin, och där var även Robert och Micke. Vi tjejer ville bli lite på g genom att dricka rött vin, cider och gin blandat med sprite. Öl spelet var vi grymma på, blev olika regler som man var tvungen att säga innan man skulle dricka sina klunkar "ett två tre kungen lilleman" Vi satt och porra oss med en kille i camen, han ville att vi skulle slicka varandras bröst bara för att vi skojjade om det, lika snuskig var han som vi. Bilder kommer kanske från vår cam stund haha

Drog sen till krogen där vi mötte alla andra tjejer :) öl,cider och shottar hit och dit :) Mycket dans blev det och jag såg Ellie skaka rumpan riktigt ordentligt. Hon var på g.

Och på osndag kör vi igen :) Lov nu, tillåtet att gå ut på en onsdag
xoxo/N

Jag är less på allt

Idag stänger jag in mig på mitt rum, då jag är väldigt otrevlig och har vaknat helt klart på fel sida! Vet ni hur jävla irriterad jag är? Men jag vet inte själv på vad, är det bara för att mamma sitter och äter sitt feta äckliga godis? Kanske bara för att jag inte orkar ta bussen till stallet då pappa inte ville skjutsa? Ja dte är nog det, är så sjukt jävla less på min familj. Därför behöver jag mitt Usa år, för att orka med mig själv och alla runt omkring mig.

Nu ska jag överföra bilder till datorn och bli lite glad
xoxo/N

skaka rumpan

Nu blir det tuttarna *host* klackarna i taket haha. Men först ska jag hem till Pauline, sen tar jag & malin bussen till min mormor, och hämtar saker där, vår sovplats är där.
Sen bär det av till Ellie.
Sedan blir det skaka rumpan på tellus :)
Ses ute i vimlet.
xoxo/N

Tellus imorgon

Just nu har jag ingen lust med att göra något. Som tur har man fina vänner som ska supa mig under bordet imorron :) haha, ska bli skönt att komma till älskade tellus imorron! Vi blir rätt många och då är det ännu roligare.
xoxo/N

fel med string?


Läste i någons blogg om att en snövit docka hade string på sig, eller ja string var det väl ikke men ett par små trosor. & en del var helt förskräckta "men gud, har dockan string på sig" buhuu läskigt. Nej men typ så. Och min första tanke var "Nej det där är väl ändå inga string, när jag var liten var barbiedockorna nakna och vad är det för fel med string?" Ärligt varför är det nästan som ett tabu ämne?

Jag har aldrig tyckt string har varit något fel, har ju använt det sedan 12årsåldern och har aldrig sett något "sexuellt" med det. När jag var mindre så köpte mamma mina trosor som var så otroligt fula att jag bestämde mig att gå in på lindex köpa mig ett par nalle puh stringtrosor. Ingen big deal, när jag var mindre hade alla nalle puh trosor och jag ville med ha dem. Snygga och så troligt löjliga, tror inte en unge tänkte nått sexuellt när man såg dem. Det var ju liksom bara Nalle puh.

Men min mamma har också varit väldigt öppen med att inte skämmas om vad man tycker om, ja jag tycker om att använda string så då gjorde jag det, ja i ca 12 årsåldern.
Men string är ju ett par trosor med mindre tyg, och som är otroligt bra att ha under klänningen/kjolen så man slipper fula veck.
xoxo/N 

tråkväder


Kan inte vår höst se ut som denna bild. Nej istället mulet, regn och allmänt kallt.
Tråkväder.
xoxo/N

sovdags?

Ofc så kan jag inte sova.
Jag som har praktik imorron och vill vara lite utvilad. Får försöka tvinga mig att sova nu, kanske läsa i min gossip girl bok :) Har ni inte läst den serien så gör det. Ett måste!
xoxo/N

Poledance

Nu har jag bestämt mig för att börja med Poledance, har velat gjort det ett bra tag men nu hittade jag bra kurser som lär ut poledance :)
Poledance ger en så mycket träning samtidigt som det är roligt. Så det är två flugor i en smäll liksom.

xoxo/N


i gynekolog stolen

Nu ska jag ta och berätta en sak som en bekant har berättat för mig vad hon har varit med, ha mycket inlevelse i denna story. & jag älskar att höra historier, så har ni någon kom till mig med dem ;)

Det var en gång en tjej som skulle gå till gynekologen. Hon hade tid på eftermiddan men upptäckte att hon hade fått mens när hon vaknade. Men hon gick ändå till gynekologen. Hon var ju lite stressad och hann inte gå på toaletten, så hon drog av sig byxorna och satte upp benen i vädret och gynekologen var redo att undersöka henne. När hon skulle gräva sig in där upptäckte hon något, nått satt i vägen hon kom inte in. Något hårt.
"Hoppsan, här var det visst något" utbrast gynekologen. Och den bekanta kom på "juste jag glömde ju ta upp min feta tampong" 



Nu kör vi, sanna historier varje tisdag
xoxo/N


För vi har tagit studenten

Jag drömde att jag hade tagit studenten =) Vit klänning, långt lockigt hår, studentmössa på, alla var fulla och glada och skrek "för vi har tagit studenten" Så när jag vaknade nyss, så hade jag den låten på huvudet :]
Men ikke att vi har tagit studenten än, men snart så ca 8 månader kvar och det kommer nog gå skit snabbt. Vilket det redan har gjort, vart tog Oktober vägen?

Nu ska jag sticka till skolan för lite matte & psykosocialtarbete
xoxo/N

 

btw: beställde studentmössa häromdagen :)


Pälsväst

Hittade världens sötaste pälsväst från någon som sålde den på tradera.
Den är så otroligt fin och kommer att sitta bra på mig i höst haha plus att den är fake, klarar inte av riktigt päls

In love
xoxo/N

i LOVE Chanel


Jag har en stor kärlek!
Och det är Chanel, älskar min Chanelväska och min Chanel nyckelring (?) en nyckelring i Chanel som jag har med mig vart jag än går haha.
xoxo/N

Jag kommer att sakna dig.


Idag åker Sanna till England och stannar där i 3 veckor, kommer att kännas väldigt tomt utan hennes galna sms, facebook uppdateringar, busringningar och tråkiga skämt i skolan & på fritiden.
Och jag kommer att sakna att skaka rumpa med henne på dansgolvet ;)

xoxo/N


Snabb uppdatering

Godmorgon =)
Jag har egentligen sovmorgon idag, men måste ändå gå upp tidigt och åka till skolan pga skolarbeten :| Inte roligt. Men vad gör man inte för att få bra betyg, eller ja jag blir glad bara det blir ett G =)
Så nu ska jag börja göra mig iordning, fryser som en get!! Äckligt kallt ute.
xoxo/N

Ja, jag är deppig

När det börjar bli kallt och mörkt ute så blir även jag deppig. Som dem flesta blir när det ändras med vädret. Jag kan vakna upp på strålande humör men snabbt ändras det. Jag blir ledsen, deppig och allmänt tråkig.
Jag vaknade upp på ett humör "jag-pallar-inte-men-jag-är-glad"
Nu har det slagit om till "jag-pallar-inte-men-nu-ska-jag-gråta"
Jag blir ledsen för allt, jag blir sur för allt. Slår i dörrarna, kastar saker omkring mig, och får psykbryt på alla. Därför stänger jag in mig på mitt rum eller på toaletten. Brukar duscha för då hör ingen att man gråter och ingen ser att man har gråtit.
Förra sommaren hade jag det här humöret dygnet runt, allt pga olyckan med armen (Finns i arkiven olyckan/sjukgymnast)

Då skrek jag för allt, slog sönder mobilen 2 gånger, kastade glas omkring mig. Jag var så förbannad på allt och inget, ingenting hjälpte, ni vet det där tricket räkna till 10 det biter inte på mig. Fattar inte vilken dum jävel som har kommit på det, lönlöst ju!

Hoppas att alla där ute har en bra dag :) En bättre dag än mig åtminstone
xoxo/N


Pallar inte

Idag ska jag åka till stallet, men jag orkar fasen inte göra det. Men det är ett måste, Mimmi behöver mat =)
Har verkligen inte lust, men när jag väl är där ute så är det rätt nice. Tror det blir lite ridning idag, några varv i paddocken.

Sen har jag ett stort arbete som ska vara inne imorron, och jag har glömt böckerna i skolan :| fan grattis...Vad sur jag blir på mig själv. Men jag får ringa till Angelica och se hur en rapport ska skrivas, så det ska nog lösa sig.

Jag måste sätta igång nu
xoxo/N


Lördag

Ja jag väljer att sitta hemma på en lördag =) Jag orkar inte gå ut, åka någonstans eller ringa någon som kan komma till mig.
Så idag är det godis och tv:n som gäller.
Vad ska ni göra ikväll?
xoxo/N



Skolfoto today

Skolfoto idag. haha som vanligt fick jag ju stå upp "/ Gör mig kort så jag får sitta ner på korten, ser ju mycket bättre ut. Och är det någon som ser ut som en apa med äckligt leende, jo så är det jag.

xoxo/N


haha vi är knasiga

hahah har precis lagt på telefonen med Sanna. Vi är lite roliga, ibland sitter vi och pratar allvar, barndomsminnen (som vi inte har några tillsammans utan berättar vad vi gjorde när vi var mini), killar, kärlek, sex, roliga saker som har hänt osv. Och när vi inte har något mer att säga så lägger vi inte på nejnej, då sitter vi och sjunger och idag listade vi ut hur "brev från koloniet" gick ;)
Så satt vi där och sjöng den, ingen kan riktigt texten men det blir mycket improvision. Och vi pratar misnt i 30 min och minst 2 gånger per dag. 

The big moment är när Sanna ringer mig haha
xoxo/N
 

Ridtur i skogen

Nu kommer depptankarna igen, men jag skjuter in dem i gaderoben och tar fram dom jobbiga tankarna när jag ska sova.
Hur arg,ledsen och dåligt jag mår måste jag ändå ta mig ut till stallet för att vara med den bästa Mimmibus. Jag tog bussen ut och mötte upp mamma, Lovisa och Linnea i stallet =) Och Lovisa & Linnea skulle rida ut, så snabbt som tusan gjorde jag iordning Mimmi för en långtur i skogen. Eftersom hon har vaccinerat sig precis så måste jag ta det lilla lugna med henne annars får hon feber. Men det blev rätt mycket galopp poch trav ändå =) Helt genomsvettig var hon, rann svett om henne och det gillar vi ;) Då vet jag att lilla tjockisen mår bra.

Min bästa <3
xoxo/N


Drömprinsen

Godmorgon :)
Jag skippade praktiken, men ska idag ringa och berätta varför. Eller så ljuger jag ihop en bra story, det är jag väldigt bra på (Y) nerå ska säga sanningen. Och imorron ska jag prata med min mentor och kolla upp om jag får byta, vilket jag måste, annars kommer jag inte gå på praktiken. Nu hade jag tänkt att åka ut till Mimmi och rida lite, jag hoppas på mycket galopp och inget bråk för henne.

Dessutom gick jag upp kl 06.00 idag för att se en film, såg den när jag var en liten mini-me. Tyckte den var såå bra och såå romantisk, ikke då. Den dög väl nu, men romantisk? Ja för barn så, men ja den var ju inspelad 96 och dem skulle ju föreställa 14-16 år så ja då var den väl romantisk med lite tonårskärlek. Låg iaf och tittade på filmen, somnade sen när den var slut. Och då började jag drömma galna drömmar som förmodligen kommer från filmen. Drömmen: Typ att jag hade varit med min pojkvän, hade haft sex, och min pappa hade hört allt, för vi var nere på soffan och han lät så mycket (filmen hon blev av med oskulden med en 8 år äldre kille) sen var vi ute i skogen där fanns det bara grusvägar (filmen så var dem där med sitt gäng) och vi var med flera styckna där ute, sen så kom det en tjej och tog min kille, då var han inte tillsammans med mig utan henne, han hade gjort slut med mig på vägen till skogen. Sen så stod jag och skrek "JAG FATTAR VAD NI HÅLLER PÅ MED!!!!" och i filmen skrek dem "Tror ni att jag är så jävla dum eller?"

Så ja min dröm var i stortsätt som filmen... Men drömmen är inte slut men jag orkar inte berätta allt i detaljer ;)
xoxo/N


Finns här Angelica

Jag loggade in på min bilddagbok som jag inte har varit inloggad på evigheter, där inne kollade jag in mina närmaste vänner, och gick direkt in på Angelicas bilddagbok och skulle se vad för skojj det har hänt henne på den senaste tiden.

Tyvärr hittade jag inget skojj "/ Nu ska jag bara finnas för min bästa vän som jag inte träffar lika ofta, men som betyder lika mycket som hon gjorde för 7 år sen som hon betyder nu.
Jag är en sådan person som känner så mycket medlidande för mina vänner, och nu har det hänt något som hon och hennes familj har det äckligt jobbigt. Så ni sitter jag och grinar, för det Angelica går igonom nu gjorde jag för ca 6 år sedan, att avliva en hund/djur är nog bland det jobbigaste man kan göra, även om man vet att djuret kommer att få det bra så gör det så ont i en "/

När vi avlivade min första hund så gick det inte att tänka, hela världen stannade upp och jag ville bara spy. Grät i flera dagar innan själva avlivningen skulle ske, och natten innan hon skulle gå bort, plockade jag massor med hår av henne och lade det ner i en kista. Och jag har kistan kvar, med ljust schäfer hår i. Det är en av få saker som betyder något för mig, och medan jag plockade håret så skrek jag.

En äcklig känsla får jag i magen bara jag tänker på allt.

xoxo/N


Grön av avund

Avundsjuka...
Jag har precis upptäckt hur avundsjuk jag är. Jag kan inte berätta på vad det är men det är på en person. Jag tycker personen har något som jag vill ha. Och jag vill ha det så mycket att jag inte gillar personen. Känner verkligen att jag inte gillar personen bara för att personen har DET
DET
kan jag inte berätta mer om.

Men det är riktigt jobbigt att vara avundsjuk, helt plötsligt blev jag det. Har aldrig varit avundsjuk på någon men just nu är jag det. Jag är så himla avundsjuk att jag skulle kunna böla för det.

Bilden passar mig perfekt just nu, grön av avund. Skulle kunna förgifta personen med min gröna orm (haha inte så illa då men nästan)

Avundsjuka: Det gröna lilla monsret kommer smygande, äter upp dig, tuggar på dig, spottar sedan ut dig och du känner dig bara mer värdelös
Nu måste jag väl uppsöka en psykolog eller nått liknande
xoxo/N

 


Varför ser vi aldrig normala ut?


Men även om vi inter ser normala ut så är vi bäst ändå. Vi hittar alltid på småbus :)
Händer allting nått när vi är tillsammans, och det händer alltid saker när vi är utan varandra och då blir det mycket skvaller.

Men det är tjejer bra på snacka skit och skvallra om saker som man egentligen inte har en aning om. Men det är underhållande annars skulle man själv inte sitta och lyssna eller själv sitta och skvallra

Nej nu ska jag äta nått, magen ropar efter godis
xoxo/N

 


I gotta feeling

I gotta feeling that tonights gonna be a good night. Därför att jag får sova (a) Efterlängtat, jag är/var så sjukt trött förut.
Jag har sovmorgon imorron men måste ändå upp kl 07.00 imorron för att låsa upp dörren till handverkarna som vi har hos mig. Som förövrigt är lite skumma.
Jag stod i köket häromdagen och det är en "gubbe" typ runt 40årsåldern kan vara yngre

Han: När öppnar baren?
Jag: Ehm hehe haha ehm? (fattade nada om vad han snackade om, kommer på sen att vi har en bar i vardagsrummet)
Han: Ja hinner man ta en runda? hahaha
Jag: hehe ja den öppnar kl 16.00
Han: fan då, övertid blir det då, eller hur grabbar!! (7 andra hantverkare är hos oss, ena är ung kanske runt 20-25 år, han ser faktiskt bra ut haha)
Jag: hehe ja.
Han: Vad är åldersgränsen då?
Jag: 50 år
Han: Som max?
Jag: nej som minst.
Han: Fan då, synd att man inte var 50 år.
Jag: hehe ehm okej?!

Varför ska han stå och chittchatta med mig på morgonen, ska han inte bara göra sitt jobb och hålla käft?
Det är bara den yngsta som får prata, kanske ska sätta upp en lapp "Prata inte om du är över 25 år"
xoxo/N


Party like a rockstar

Dom tre musketörerna hade väldigt roligt på studentfesten i torsdags :)


Det var väldigt hårt att gå upp kl 8.00 för att gå till skolan och ha matte.
Mycket dans blev det med :) tror alla som var där i klassen hade det roligt hahah

Sen fredags hade jag och sanna väldigt roligt, förutom att vi tappade bort varandra hela tiden såhär lät det typ
Jag: HAR DU SETT SANNA?
Tobbe (sannas bror): Nej (ser bortkommen ut)
Jag: VART ÄR HON?
Tobbe: Ingen aning
Jag: HAR HON GÅTT? :O:O:O
Tobbe: Nej det tror jag inte.

Sen gick jag iväg då jag såg Annie & co och vi gick ner på dansgolvet, glömde bort Sanna. Hittar henne efter typ 30 min nere på dansgolvet haha och då hade hon kommit och frågat Tobbe om vart jag var 2 min senare. Haha stackarn han var ju helt förvirrade när vi kom och skrek haha

Hände mycket galet denna natt på tellus. Roligt var det men galet
xoxo/N


haha pinsamt



Haha riktigt pinsamt för henne, haha hade skämmts ihjäl om det var jag
xoxo/N

Sitt inte uppe och vänta

Nej sitt inte uppe och vänta på mig, för idag är det party.
haha det blev det igår med ;)

HAHA seriös
xoxo/N