Tävlingsdags

Nu är jag tävlingssugen ;) och startar en tävling. Fast den kommer komma upp under veckan. Så ni får vänta ett litet tag och ger er en ledtråd.


xoxo/N

Hejdå hultsfred

Läste på aftonbladet om Ellas värsta Hultfredsfestival minne

”De välte bajamajan”

Året var 1996. Det var alltså tiden före inhägnade bajamajor eller bajamajor uppradade rygg mot rygg. På den här tiden stod bajamajorna fria och utplacerade lite här och var för behov. Jag köade till en singel-bajamaja på campingen. Solen sken, folk var fulla, fåglarna kvittrade.. ja. Ni vet. Helt plötsligt gled en bunt killar förbi och inom loppet av några sekunder hade de - med gemensam kraft - vält bajamajan. Med dörren mot marken. Allt var planerat.

Jag hörde ett kvävt skri inifrån och snälla människor rusade till hjälp för att lyfta upp bajamajan igen. Vet ni hur svårt det är att lyfta en bajamaja? Det är inte bara att resa upp en sån där överfylld kloss igen. Man måste kämpa, balansera rätt och tänka till så den inte välter igen.

Flera långa sekunddrar tickade som i slowmotion när åbäket äntligen stod på plats igen och innan bajamaja-dörren flög upp. En tjej med midjelångt hår uppenbarade sig i dörröppningen. Hon var nerkletad av diarré, spyor, kiss och använt toalettpapper som hängde från hennes kropp, hår och kläder. Sedan kom avgrundsvrålet och alla vi som stod i kö tog ett STORT kliv bakåt för att inte få bajs på oss när hon rusade därifrån mot ån, trillade över stock och sten, grät, skrek, spydde och slet av sig alla kläderna längs med språngmarschen.

Vi sprang såklart efter.

Det är mitt värsta festivalminne under arton grisiga år i Hultsfred.

/Ella

Fyfan stackars tjej...Skulle det varit jag skulle jag fått allvarliga men för livet, skojjar inte. Skulle hålla borta från festivaler och bajamajor. Nejdu då kissar jag eller vad jag nu ska göra ute i det fria - naturen.
Säkert skit roligt att välta den, men inte lika roligt för personen där i.
Så kissa i friheten ;)
xoxo/N


ÖlandÖland ohja vad jag saknar öland, mitt beerland. Stället där allting händer på, och på grönhags camping.
Skumma personer som kommer fram och pratar med en, en kille utklädd till sköldpadda, jag var lik Catja från paradise hotel enligt skåningarna, Kim somnar på toaletten med byxorna nerdragna och vakterna fick låsa upp toan & utanför så står jag och Sanna med kameran i högsta hugg, nattbada med några främmande killar, sova 7 personer i ett 4manstält, vaknar upp kl 8.00 och är pigg som helst och kl 10.00 då börjar man blanda nya drinkar. Sjukt ju ;P
xoxo/N


arbetsförmedlingen


Nu sticker jag och mamma till arbetsförmedlingen, fyfan vad det känns vuxet. Jobbar just nu på ica men det är sommarjobb och kanske även helgjobb på hösten/vintern men det räcker inte, behöver mer pengar & mer att göra.

Nu börjar jag bli stor. Ser ni på bilden ovan vad vuxen jag ser ut att vara? ehm nja ser fotfarande liten & full ut ;)
xoxo/N

Irish Ruby

Tänkte bara berätta att jag har köpt en häst :) Mimmi åkte tillbaka till Öknehults ridläger och jag köpte en ny häst för ca 2 veckor sedan.
Irish Ruby heter han och är 6 år, kommer från irland men har stått på djursholms ridskola. Har varit sjuk i ett halv år problem med hovarna men nu är han frisk och kan börjas rida lite lätt.

Min stora nya skönhet
xoxo/N

spanien vann

Yes så vinner spanien mot portugal fyfan vad bra :D

Åtta lag kvar nu ska fasen Brasilien eller Spanien vinna. Hejjahejjahejja
xoxo/N

Hjälp jag har mens

Kommer du ihåg din första mens? Jag surfade in på aftonbladet & såg att en tjej får sin mens varje månad inge konstigt men tyvärr så är det inte i rätt ålder, hon är 4 år! 4 år och redan utvecklas så pass mycket.
Hon fick sin första mens förra året när hon var 3 år, föräldrarna sökte hjälp trodde hon hade skadat sig. Hon började blöda igen efter en vecka och läkarna tmisstänkte att hon hade en tumör på hypofysen. Läkarna tog prover hit & dit och det visade sig att hennes hormoner är 4 år förtidiga.

Lina får magsmärtor, flytningar, pms och sedan mens. Lina kommer att vara beroende i flera år framåt av hormonsprutor som sätter stopp på själva utvecklandet.

Tycker så synd om barnet, som får stå ut med så mycket och hon vet inte ens vad pms är.
Barn är barn.
xoxo/N

restaurang pojken


Haha har suttit och skrattat åt det här klippet i dagar & det blir bara roligare för varje gång jag ser det.
tycker han är så söt, vill bara krama honom
xoxo/N

<3

usch är ledsen över en sak som hände nu på morgonen :/ Just nu längtar jag bara till öland och spendera tid med mina närmaste vänner, dom andra behöver jag inte!

Kommer nog berätta sen vilken grej jag är ledsen över, och det kommer nog märkas för det blir en stor förändring i mitt liv...En förändring som kommer göra mig sjukt nere, ni som har haft djur vet hur det känns.

xoxo/N

svammel

Har så många tankar i huvudet att jag inte vet vart jag ska börja. ska bli skönt att komma iväg till öland, kanske!
Mycket som är upp och ner i mitt huvud just nu, som det alltid blir på sommaren :)

Imorron/idag börjar jobbet men börjar inte förs 16.00-21.15 så det är rätt okej och hoppas dagen kommer gå snabbt. Alltid roligt med pengar.
Godnatt
xoxo/N

sola och stallet


Nu blir det stallet & sedan sola lite :) ska ut till min skönhet, min häst är så jävla underbar & så sjukt snäll än så länge. Rida ut inge problem, stå själv i stallet nada problem, rida på banan inga problem, att hämtas i hagen nada problem. Sen har jag inte kommit så långt mer, har ju bara haft Ruby i några dagar.

nej stallet & sola vare. xoxo/N

sola & bada?

Jag hoppas på sol imorgon :) Hämtar en ny häst då, och sen vill jag sola ett tag åtminstone, har ett viktigt möta på kvällen. Men jävlar vad sol de ska vara.

Jag och min fina vita bikini. Från H&M är supernöjd med den
xoxo/N

studenten


Jag är tillbaka, kunde inte slita mig från Naliita.blogg.se hör ju hemma här :)
Så inget mera mondoblog.

Tog studenten i fredags, och allting var toppen. Ni som inte har tatt studenten än, ta vara på den! Kortegen slog allt, fattar fortfarande inte hur roligt det var. Och när jag ser bilder på klassen håller jag på att grina, kommer sakna dem så mkt.
Segt att lägga in bilder så ni får nöja med en bild från champangefrukosten
xoxo/N