Beyonce hjälper mig att plugga

Jag sitter och pluggar dötråkigt. Livsmedelskunskap som ska vara inne imorron "/
som tur är lyssnar jag på Beyonce, då blir man alltid på lite bättre humör.


Beyonce - Still in love
xoxo/N

Slisk


Slisk blev nekad att heta slisk. Jo men vem vill heta slisk? Jo antagligen han eftersom han ansöker ett namn med slisk men blev nekad av myndigheterna för att byta namn till det. Och ja det är ju förståligt. Inte heter man slisk och ser ut som ett slisk ?:S
Klart man nekar.

Hur jag kom och tänka på detta, var när jag och Sanna tänkte på alla sliskiga människor det finns ute i världen.
Varför är dem sliskiga?
xoxo/N

Att inte raka sig

Jag hittade en blogg med en småbarnsmamma som inte rakar sig under armarna och använder inte tex: Schampoo.. Sånt som är vardagen för mig.
Hon använder inte schampoo för att det ska vara bättre för håret, och hon kör nått mojs som hon har mixat ihop själv. Och min tanke är "Varför inte raka sig?" jag har då aldrig sett en tjej med jätte långt hår under armarna, och skulle jag se det skulle jag bli illa till mods, det som är en självklarhet för mig att göra. Lika självklart som att borsta tänderna, man går inte ut oborstad och man går inte ut orakad under armarna.

Och dem som skyller på "tjejer ska inte behöva raka sig under armarna för att killarna vill det, därför rakstrejkar jag" bullshit, jag har ingen kille eller nått sånt men inte rakar jag mig för hans skull. Rakar mig för att jag tycker det är nasty med hår.

Kanske är jag får tjejlig för att förstå sånt?!
xoxo/N


Till Ellie



Detta inlägg är till Ellie. hahaha hon vet vad jag pratar om ;)
xoxo/N

Nu bär det av

till bussen nu. Nu ska jag ha rolig mattelektion med prov och därefter ha lektion med min kalaspingla som gör så mycket bus. Tror heller inte att ena läraren tycker om oss ;)

See you later kalaspinglor
xoxo/N

Bad romance


Lady Gaga - Bad romance
Den spelas mycket i min mobil
xoxo/N

Vakna med The Voice

Jag har sovit i över 10 timmar :) Mycket  bra, känner mig utvilad för första gången på väldigt länge.
Så nu sitter jag och bloggar, kollar bloglovin, tittar lite på Ellen Degeneres där hon intervjuar Mary Murphy från So you think you can dance :)
Och nu väntar jag på att titta på Vakna med The voice.

skola idag då, men börjar inte förs 10.20 så det är rätt okej, och slutar 13.40 så det blir en lugn dag. Kanske borde jag gå och vaccinera mig, mamma tycker det men är livrädd för allt som har och göra med vaccination och grissjukan... Men tror jag ska göra det, vem vet annars kanske jag dör i svininfluensan. Nepp så jag tror det blir vaccination idag

xoxo/N


UF påminelse

Ni glömmer väl inte bort UF mässan på söndag 29/11 första advent :) Nyköping Culturum
Mässan pågår mellan 12.00-15.00 och där kommer vi stå och sälja armband som är super snygga.
Ni ska få se allting på bild och självklart kommer ni kunna köpa armband genom Internet med :) Genom mejl

Kontaktuppgifter:
[email protected]
0735626133

xoxo/N

Min mammas tatuering

btw jag älskar min mammas nya tatuering :) Inte alla som finns med på sin mammas rygg med sitt fina namn ;)

xoxo/N


En blöt häst


Godmorgon.
Jag var ju i stallet igår, hade en väldigt blöt Mimmibus inne :) Det regnade ute så Mimmi var så blöt att det regnade in i hennes regnkappa (regntäcke). Hon har ett regntäcke men eftersom hon är fjording så är deras ben lite kortare och dem är ju mulliga eller rent och sagt feta. Så man får ta en större storlek på täcken och då blir dem längre i benen så det ser ut som en förstor regnkappa. haha hon är så ful-söt i den :) Hon verkar trivas bra med den på även om den kan vara lite ivägen.

xoxo/N

arg som ett bi

Egenliten ska jag inte blogga idag, är på alldeles för dåligt humör att det bara blir fel och jag har bara lust att skriva ut fula ord. Jag är så arg att jag nästan grinar och då är det illa...
Så jag bloggar efter stallet när jag har lugnat ner mig.
xoxo/N

Levande ljus, räkor & mkt mer

Här ligger jag och ska snart sova :) Ska upp ganska tidigt imorron för att åka till stallet.
Ligger här med tända ljus, räkor, coca cola & sex and the city.
Ja så kommer jag spendera min sista timma som vaken, är helt sliten i kroppen så behöver sova minst 7 timmar.

haha försökte att få en bra bild på mina ljus, gick ju sådär som ni ser.
Och så en sliten jag på bild.
Godnatt
xoxo/N

Tellus vimmel

Det blev tellus igår :)
Först kom Sanna & Amanda till mig och kvällen spenderades med chips, dipp, gin, cider & kortspel :)
Tog bussen in till staden och begav oss mot tellus, och där blev det röj. Träffade på jätte roliga människor och stalker människor. Vi hade en gubbe som hängde efter oss hela tiden och var äcklig. men det är sånt som man skrattar åt dagen efter :)

Hahahaha ingen ser ju normal ut.
Amanda ville inte vara med, men hennes fingrar är gärna med.
xoxo/N


tv-kvällen

Nyduschad och klar inför tv-kvällen :) mammas pojkar, paradise hotel och sen sex and the city.
Tyvärr så har jag inget gott tills allting börjar, åt ju upp allting igår. Men ja, även jag som är smal måste ibland tänka på figuren ;)


See u later
xoxo/N

fjordingen

Mimmibus är visst en liten kändis :) Hittade två filmer med henne på youtube, inte jag som filmar och inte jag som rider


Min fina häst
xoxo/N

Braceleet UF

Jag har som tidigare berättat att jag och mina tjejkompisar har startat ett företag som heter Braceleet UF. Det är ett skolprojekt.
Braceleet består av fyra kreativa tjejer som tycker om att pyssla, och det vi pysslar med är ju armband som är handgjorda. Våra armband är gjorda av läder, sammet, och det finns berlocker på dem som lyder "With love" och andra budskap :)
Vi har precis kommit igång med att göra armbanden. Och vill man ha något unikt då vi hade bara tänkt att göra 3 armband i samma sorts fläta i läder så ska man köpa utav oss. Vi tycker det är roligt med annorlunda armband och vi vill inte att alla ska se likadana ut därför gör vi en liten mängd av samma sort. Så alla får något unikt.
Varje armband kommer att kosta mellan 30-60:-

Bilder på armbanden kommer i veckan.

Och ville bara påminna er, om ni befinner er i Nyköping den 29/11 så måste ni besöka Culturum där vi har en mässa med massor med andra företag, fri entre och mässan pågår till 11.00-15.00 massor med julklappar finns där att köpa till nära och kära.

xoxo/N

gå och lägg er


Kanske borde man sova? Så man inte blir galen imorron.
Men har ingen lust att sova, har bara lust att sitta och kolla på filmer hela natten lång, men ikke skola imorron.
xoxo/N

Paradise hotel

Hela veckan och helgen har gått till jobb, skola och tidiga morgonar. I hate it!
Och dessutom har jag mått dåligt under hela veckan, känns som en förkylning kommer att bryta ut snart "/ Så idag var jag hemma, men det blir skolan imorron då jag måste ha papper in för nationella prov i svenska på onsdag.

Ja har ni med kollat på paradise hotel? :) Vem tycker ni om än så länge? Jag tror att det kommer att bli mycket drama iår med Jackie och dem andra.
Så ska snart slå ner mitt arsle framför tv:n och se kvällens avsnitt.


Dessutom svarar jag på kommentarer senare, har massor med att svara på men gör det när jag orkar
xoxo/N

Freida Pinto

Bio idag med skolan, slumdog millionaire. Och jag kände igen hon tjejen som spelade Latika men kunde inte fatta vart jag hade sett henne förut, någon film? Men nu kom jag på det, hon gör reklam på tv:n för mascaror, och jag kunde inte koncentera mig på filmen för jag satt och tänkte på vart jag nyss hade sett henne. Men nu kom jag på det och mitt lilla problem är löst :)
Kan bli galen om jag inte kommer på saker och ting haha.

xoxo/N

skolfoto

Blogg.se är ju som vanligt segt vid den här tiden. Nästan ingen idé att blogga vid den här tiden då det tar hundra år att logga in :| men jag gör ett försök ändå :) Nu har skolfoton kommit, ingen skolkatalog har kommit men porträtt bilder samt gruppbilden. Och ja inte den bästa bilden, då en i klassen blundar och jag ser ut som jag ska dö i skrattanfall


Min roliga klass.
xoxo/N

Riga kryssningen

Jag sitter och kollar på roliga Riga bilder från i somras när vi var på kryssningen :)

Jag vill åka på kryssning
xoxo/N

Presenter

Min fot började blöda inatt super mycket igen "/ Fyfan vad ont det gör, blodklumpar och blodpölar överallt. Inte så fräscht.

Det blev krogen igår efter alla om och men. Och såklart mådde jag dåligt, mådde illa. Men det var roligt annars :) Sanna har ju kommit hem från England och hon hade med sig massor med fina presenter till mig, en liten prydnad sak typiskt engelsk, det är en nalle :) Och sedan godis smarties som jag älskar, och en parfym som luktar som Escada. Så jag blev jätte nöjd, det var som julafton för mig. Kanske ska skicka iväg henne lite oftare så man får presenter ;)

Idag sticker jag till Tystberga till Sanna och spenderar resten av helgen där
xoxo/N


hårfärg


Sådär ja, nu har jag färgat håret. Hade en ful utväxt utav mitt rödbruna hår. Dessutom tyckte jag att jag hade en ful färg. Så det blev en nyans mörkare :)
xoxo/N

Blod överallt

Min blodiga incident igår kväll. Fyfan vad ont det gjorde att slå upp hela hälen i en järnsak. Kolla in min blodiga fot ;) Hela strumpan och allt gick sönder, blodklumpar kom ut ut såret


xoxo/N

I put a spell on you

Jag och Ellie har en jävligt bra teori. Jag har blivit förhäxad, skojjar inte. Jag slog upp hela foten förut så det var blod överallt, det varar och blöder fortfarande. Blev världens köttsår, jag ramlade av min häst jävligt hårt i tisdags, slog i huvudet förut i köksluckan, min mobil har typ gått sönder.
Allt detta på en vecka, sjukt ju! Någon vill förstöra för mig :O
Någon har använt sina hocus pocus krafter på mig. haha läskigt, måste akta mig i helgen. Jag kanske blir påkörd då :S Om det händer nått mer, så stämmer allt detta.


xoxo/N

Nu kör vi


1. Lugna låtar. Just nu spelas det bara lugna låtar i mina öron. Kärlekslåtar, depplåtar, feelgood låtar. Allt möjligt men bara lugna.
Helt besatt, drömmer mig bort när jag hör mina låtar. Men jag tar gärna emot exempel på lugna låtar =)

2. Club Tellus :) Om ni åker till Nyköping skit i Birgers och dem andra krogarna. Gå till Tellus, där är det mest fart.

3. Bloggar. På vintern är det avslappnande att läsa andras bloggar och kolla vad dem har för sig om dagarna. Har hittat en blogg som jag tycker mycket om, coola bilder, coola tatueringar (som jag älskar), läsvärda inlägg. http://jessiljungkvist.blogg.se


Jag tar inget "Naliita ogillar" har för mycket som jag inte gillar just nu att det bara blir fel. Så istället är vi muntra
xoxo/N

Mandariner

Nejdå jag har inte köpt kamel skorna ;)
Skulle aldrig sätta på mig dem, så äckligt fula. Men dem sitter nog bra på någon annans fötter.

Nu sitter jag och äter mandariner, jag är besatt i dem. Så otroligt gott, gärna när dem är mjuka och ej sura.
Ärligt jag skulle kunna äta 5-10 stna om dagen.
Plus att det är nyttigt, och nyttiga saker det tycker jag om ;)
xoxo/N 

köpt skor


Jag köpte ett par nya skor häromdagen :)
http://totokaelo.com/store/show/1893
Klicka hem dem du med, kostar bara $995


haha
xoxo/N

Naglar

Jag har världens minsta naglar, biter så himla mycket på dem. Vet att det är äckligt men försök att sluta, det är som en drog. Som en knarkare inte får gå loss på sitt knark, och mitt knark är mina naglar. Sorgligt nog

Men jag har ett tips om ni är nagelbitare, måla dem. Även om det inte finns så mycket att måla, men kleta fint nagerlack på dem. Så fort jag har nagellack så blir jag mer försiktig och biter inte på dem, men har jag inget nagellack då biter jag av dem.

Ser ni? Jag har typ inga naglar.
Förr hade jag alltid lösnaglar men tyckte det bara blev jobbigt. Och var tvungen att sitta och dona med dom hela tiden. Sen nagellack är ju ett billigare alternativ om man inte har råd att gå till nagelbarer osv.

För mig hjälper det, biter aldrig om jag har målat naglarna :)
Nagellacket kommer från Åhléns 39:- Viva la diva
xoxo/N

Jag behöver att bli full


Buhuu vad ont jag har i armar, axlar, höften osv.
Snöar gör det dessutom ute, men det ser inte ut som att snön kommer att lägga sig. Men annars vaknade jag jävligt glad idag =) Känns som att det kommer att bli en bra helg. & blir det krogen Tellus så lovar jag att några kommer vara så fulla att dem kryper hem ;) Känns som om jag behöver bli det, och att jag behöver att vara det. När man är full så känner man inget förhoppningsvis, inga depp känslor. Om man inte får snefylla

xoxo/N

Overknee

Mitt senaste inköp mina overknee strumpor med rosett och spetskant, har visat dem i bloggen men nu ska ni få se hur dem sitter på, dock ser man inte rosetten eller spetskanten men det är snyggt ändå :)
xoxo/N

Aj :(

Idag blir nästan ingen bloggning "/ då jag har ramlat av Mimminbus riktigt hårt och ska gå in i duschen nu och sedan gå och lägga mig. Bara smsa och ringa om det är nått
xoxo/N

Ankan

haha jag hittade en gammal bild på mig med en anka på magen?

Varför ligger den där? Och vad gör jag?:S
xoxo/N

baby is back

sådär ja nu har jag lagt på telefonen. Har pratat med Ellie i 2 timmar om allt och inget :) Skrattat åt sjuka händelser som har hänt oss under åren som har gått.

Jag fixade nytt ID-kort idag, och jag ser ut som en fånge som har gått loss på knarket. Skojjar inte! Men äsch, kanske hade jag gjort det, dock är jag inte en fånge men man kan ju alltid låtsats om någon frågar ;)
Ville med bara säga till er, smsa & ring för jag har min mobil :D Den har ju varit runt lite i nyköping men nu är den hemma igen hos mami.
Nu ska jag leka med mina nya knästrumpor, eller ja leka och leka jag ska testa dem :) Se om dem sitter någe bra.
Hörs senare
xoxo/N

Ska jag bli en gris?

Jo mamma och min syster har bestämt sig för att vaccinera sig mot svinninfluensan. Mamma jobbar inom vården och där är det ett måste. Men nu är frågan om jag ska vaccinera mig? Är ju spruträdd som tusan och har hört att sprutan gör skitont. Men jag vill ju inte ha svinninfluensa, dessutom så spökar den där filmen för mig, ni vet den dära tjejen som bara kan gå baklänges och prata normalt när hon springer, pga vaccinet.



Ska jag bli en gris?
Ska jag ta den äckliga sprutan, och kanske inte kan gå normalt?
Vem vet?!
xoxo/N

efterlyser dig

Jo jag efterlyser någon som kan göra en header eller en enkel design till min vän Ellie http://ellieturegard.blogg.se
Gratis då, bara någon enkel :) Skulle vara snällt och ni hjälper en till hjälplös flicka som inte kan göra designer.
Tänk vad hennes blogg blir bra då, läs hennes inlägg med är ni ändå är där inne och kikar.

xoxo/N

Overknee

Jag klickade hem ett par overknee strumpor :) Med en rosett

Nu leter jag bara efter ett par lårhöga skor med ej så hög klack, hittar inga jag tycker om :(
I-landsproblem jag vet, men jag bor ju i ett I-land så då ingår det sånna här problem i vardagen ;)
xoxo/N

Winter time

Nu är det vinter igen, november! Tycker inte det känns som vinter redan, det var ju sommar nyss. Allting har gått på tok för snabbt. Om lite mer än en månad så är det jul :O sjukt ju! Förra året spenderade jag mycket tid med Pauline, sommartid och vintertid. Men eftersom det är vinter nu, så blir det  två vinterbilder


Kan inte fatta att snart står jag så där igen på nyår. Haha

Innan Chris Brown konserten i januari 09

xoxo/N

tur att man har dig

Jag sitter och pratar med Angelica på msn, och hon är så smart och ger en bra tips. Speciellt när man känner sig lite nere.
Just nu vill jag bara spy, mår så illa!

Jag är så osäker på mig själv.
Jag är glad över att ha Angelica
xoxo/N