Blondinbella

Blondinbella passar så bra i brunt hår

Verkligen ett lyft för henne. Hoppas att hon väljer att vara brunett ett tag :)
xoxo/N

jag vill aldrig bli gammal.

En sak på jobbet fick mig att tänka till! Jag vill aldrig bli gammal. Aldrig. Såklart vill jag bli 60 år och sådant. Men det känns som jag aldrig vill bli 80 år, vill att tiden ska stanna när jag blir 60 år och jag kan vara "ung"
Den här äldre damen kunde knappt se för hennes syn var så dålig, hon kunde knappt stå, inte räkna och hon hade skägg och var urgammal. Snäll som jag är hjälpte jag henne med mycket idag.
Jag vet, alla blir inte senila och skruttiga när dem är runt 80, min gammelmormor blev inte det och då var hon 90 år när hon gick bort, men inte ett dugg sjukt förutom den sista veckan när hon gick bort, nått med lungorna sa dem.

Jag vill heller inte få rynkor "/ kan inte se mig själv som en tant!
Hoppas tiden stannar så jag alltid får ha trevligt i mitt liv utan rynkor
xoxo/N

One tree hill

Godmorgon. Själv vaknade man nyss av väckarklockan men skulle lätt kunna sova en timma till, men ikke för jag har jobb 14.00-18.30 och har massor med att fixa innan jag börjar.
Just nu sitter jag och leter runt på tradera, vill ha en One tree hill box. Har aldrig följt det, visst kollat nått avsnitt på tv:n men har aldrig fastnat för serien. Men sen på Ökne då hade Carro med sig en tv och massor med One tree hill boxar, och dem kollade 24/7 och jag blev fast! Så fort jag hörde Gavin Degraws låt - I don't want to be så sprang jag till tv.n då jag visste att dem kollade på serien :) Besatt nu!

Annars har det alltid varit OC men ikke längre va ;)
xoxo/N


Sugar Daddies and sugar babies

Jag satt förut och kollade på Tyra Banks show och det handlade om Sugar Daddies och Sugar babies. Sugar babies är när tjejer/kvinnor går ut med killar bara för deras pengar. Som en kvinna sa, helst ska en man tjäna 5 miljoner om året annars är han inget att ha! Han ska betala för allt, och då menar hon såklart inte en meny på donken utan lyxresor till St tropez osv.
Och att dem här männen tycker om det, deras kvinnor som dem dejtar eller har ett förhållande är bara ute efter hans pengar. Sjukt ju. Och antagligen jobbar inte kvinnan någonting.


Jag fattar inte hur man kan vara tillsammans med någon bara för ens pengar. Förhållandet kan ju inte bli så bra tycker man ju? Men jag skulle skämts, vart tog ens självständighet vägen?
xoxo/N

Shakira


Shakira - She wolf.
Den har verkligen satt sig i hjärnan! Men tur nog är den bra ;)
xoxo/N

Kräftskiva

Halloj! Igår blev det  "kräftskiva" hos Tove. Det var jag, Tove, Katja & Sannisen. Och det var helt okej :) Jag var så himla trött igår, men jag hade jobbat hela dagen så det var förstårligt. Man orkar inte alltid att vara på topp, dubbel så jobbigt att jobba än att gå i skolan. Fast i skolan är man mer lat!
Och idag berättade Sanna att kryssningen är bokad och klar. Så det blir jag, Sanna, Ellie, Robert, Linus & Micke (har ingen aning om vem Micke är men det blir nog great iaf)
Ska bli roligt att åka iväg med ens kalaspinglor :) Komma bort från Södermanland, göra nått nytt är alltid roligt. Länge sedan jag var på kryssning..

Jag och Ellie förra onsdagen då det var fest hemma hos Sanna i hennes friggebod.
Jag tror både jag och Ellie var lite borta när bilden togs haha kolla våra ögon.
Bilden togs precis efter vårt voodka race ;)
xoxo/N

Dagbok

Jag är lika förvirrad som jag var häromdagen. Vill så gärna avslöja allting, men ändå inte! Vill ha lite privat (dem närmaste vännerna vet inte heller) Inget jag vill riktigt prata om, bara skriva av mig allt. Jag tror jag ska öppna min egna dagbok ni vet en sådan man hade förr, man satt och skrev allting förhand.
Jag önskar bara att jag kunde ha lite tur i livet ;) Men ja som det har alltid varit, livet är orättvist och kommer alltid att vara det.

xoxo/N

Pappa fyllde 40 år

En bild på när min låtsats pappa fyllde 40 år för två veckor sedan :) Då blev det kalas

Han ville inte fylla 40 år, då var man gammal sa han.
Jag som fruktar för att fylla 25-30 :| känns som hela livet är slut då, men som alla "gamlingar" säger livet börjar när man är 60 år. Hmm åldersnojja.
xoxo/N

Förvirrad

Jobbet gick strålande, men var så sjukt trött när jag kom hem. Somnade i sängen, men tror ni att det blir att sova ut eller imorron? Nej för jag ska till sjukgymnasten på kontroll "/ kl 11.00 usch fy vilken tidig tid. Varför tackade jag ens ja?
Sen är jag bara allmänt förvirrad för allting, inget som jag vill ta i bloggen. Men jag vet inte riktigt vad jag vill göra med mig själv, just nu känns allt bara allmänt jobbigt "/
Sorry för depp inlägg. Men jag är tvungen
xoxo/N

Mimmi

Snart kommer min favorit Mimmi hem. Som ni inte vet så ska jag hyra häst från Ökne och det är en fjording med namnet Mimmi :) Jag hämtar henne första veckan i augusti, men sen när skolan verkligen sätter fart kommer jag behöva en medryttare/skötare som kan ta hand om henne 2 dagar i veckan, men ska man verkligen lägga ut annons på blocket?
Ej jag som rider!
xoxo/N

dryga småord

Jag satt och tänkte på en sak förut. Pratar man med någon tex "idag ska jag sola" och personen svarar "och?" typ so what, det uppfattas drygt lite små drygt. (man vet när någon person är dryg eller inte)
Och det har jag märkt, hatar när någon säger/skriver "asså" tycker det ordet är så sjukt drygt att det inte borde få finnas (vilket det egentligen inte gör, en ungdomlig förkortning på alltså) jag blir ju dösur när någon skriver "asså"

Varför skriver jag ens detta inlägg? För att jag stör mig så mycket? För jag börjar bli gammal och stör mig på människor? Nått sånt måste det vara.
xoxo/N

obehagligt

åhh sol och fint väder idag :)
Hoppas att det blir lika fint imorron, jag jobbar visserligen imorron. Men är överlycklig att bara jobba 4½ timmar.
En del är bra konstiga man stöter på, en del är riktigt obehagliga, då menar jag inte mina arbetskamrater.
Hade en kille runt 20-22år inne häromdagen som såg helt hög ut, skogstokig och bara allmänt gapig klockan 10.00 på morgonen. Skrek fula ord till allt och alla och hade sig och folk i kön blev upprörda och det blev jag med tyckte han var obehaglig.... Sen kom det in några andra konstiga typer från nått annat land (dem kunde ingen svenska och knappt engelska), började ta kort på mig och var bara allmänt närgångna! Gubbar!
Inte så glamouröst jobb jag har ;)
xoxo/N


Melodie ett av dem finare namnen!


En bild på Melodie som jag tog samma eller dagen innan jag åkte hem från Ökne.
Jag har kommit på att Melodie är ett av dem finaste namnen som finns. Melodie står för mig trygghet. Namnet får mig att känna mig trygg, känna värme och att kunna älska. Så ja namnet är trygghet, värme och kärlek.
Ja jag ska tatuera in "Melodie" i nacken :) tror det kommer bli great
xoxo/N

Dagens bild


Dagens bild är på Britney spears helt klart :)
Kan ni fatta vilken underbar konsert hon verkade haft igår, och hon har en stor konsert idag med.
Tyvärr missade jag allt, men ja man kan ju inte få göra allt. Men är riktigt avundsjuk på att jag inte kunde åka "/ JAG ÄR INTE BITTER ;)
xoxo/N

Jag är tillbaka

Hej korvar & troll =) Jag är hemma nu, kom hem i lördags eftermiddag. 8 dagar på ett ridläger är det bästa som finns, man är så jävla lycklig så man vet inte vart man ska ta vägen. Jag fick min kära Melodie så jag var överlycklig <3
Vädret kunde varit bättre men allt kan ju inte vara bra, människorna var helt underbara. Träffa många gamla kompisar blandannat som Hanna, Ullis, Lina, Emmie osv. Träffar ju aldrig dem annars, så ridlägret blir mer speciellt när man är med vänner som man bara träffar 8 dagar på ett helt år.

Hänt väldigt mycket roligt =) Hoppas att det har hänt mycket roligt för er med.
xoxo/N


Sur

Sur som ett troll just nu. Som vanligt på min mamma! Gud jag blir galen på henne, fattar varför jag inte står ut med henne.Säger jag tex "Idag är det torsdag" Då svarar hon "Nej det är fredag" sen förklarar man nått för henne så säger hon alltid "nej så är det inte, det är fredag. Det du säger tror jag inte på" Även fast hon har fel. Jag blir helt tokig.

Alltid när jag blir arg på henne så höjer jag rösten och pratar/skriker på henne, då fattar hon inte varför man gör det och då blir hon ännu surare. Slutar alltid med att jag slår igen dörren och går in på mitt rum...I detta fall så lämnade jag bara matbordet, skrek på henne, blev skit förbannad och gick därifrån. Och då sitter hon och muttrar till min pappa som sitter helt tyst eller börjar prata om maten. Nejdu, jag blir galen!
Inte långt kvar tills man hittar nått eget :) Och blir jag å min mamma osams i mitt hem så är det "Adjöss mamma där är dörren"
xoxo/N