Saknar den känslan


Sitter och kollar igenom gamla bilder och hittade den här bilden, var tvungen att klippa bort huvudet för gjorde en äckligt ful grimas. Men iallafall om ni bläddrar i kategorin olycka/sjukgymnast så hittar ni mer förklaring på min armskada. Jag kan inte räta ut min arm så som jag har på bilden, och jag saknar känslan av att sträcka sig på morgonen sträcka ut armarna rakt upp och rakt ut. Ni vet den dära sköna känslan, den saknar jag. Och det vidrigaste jag vet är att jag aldrig kommer kunna få min arm rak :/ och veta att jag har problem me den, och det börjar ta på rygg och axel.

Så var rädd om era ben i kroppen ;)
xoxo/N

Farsan

Jag och Sofie gick på bio igår och valde att se farsan :) den var helt okej.
Handlar om ett par Sami & Amanda som försöker få barn men det går inte, istället för att berätta om att dom inte kan få barn så har Amanda på sig en låtsats bebismage. Sami vill inte berätta för sin pappa Aziz att dom ska adoptera en unge istället ska dom säga att det är deras unge.

Aziz som inte har någon fru, hans fru dog för några år sedan lever själv och vill ha barnbarn. När Amanda försöker para ihop honom med hennes jobbarkompis så känner han att han skulle vilja träffa någon, då ber han om hjälp av sin jobbarkompis Juan men det blir inget.
Så ber han om hjälp av sin chef Jörgen att bli ihop parad med Edith, och han bjuder hem henne på middag och allt slutar i katastrof. Då han gör något som man inte ska göra när man inte känner varandra ;) om man inte vill ha ett nej.

Jörgen har det inte lätt med sin fru Lotta, han är så mesig tycker hon och han försöker spela tuff som inte heller är så speciellt lyckatt.

Adopterar Sami & Amanda barnet? Hittar Aziz en fru? Kommer Aziz märka att barnet är adopterat? Vad händer med Juan? Kommer Jörgen tuffa till sig?Sami: Hamadi Khemiri
Amanda: Nina Zanjani
Aziz: Jan Fares
Jörgen: Torkel Petersson
Juan: Juan Rodrigues

xoxo/N

breaking my summer heart


Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love
den låten kommer bli min vårlåt, känns verkligen som sommar när jag hör den. Och musikvideon älskar jag, man vill bara åka utomlands. Eller åtminstone ha svensksommar just nu, är så trött på vinter och snön, ja snön är ju kvar här.  Alla är så glada på sommaren och trevliga. Trevligthet uppskattas, shorts och linnen, sandaler, bikini, goda sommardrinkar ja allt uppskattas.
xoxo/N

fel sms

Jag och Sanna pratat i telefon igår kväll, vart inte mycket prat men mycket skratt, vi satt nämligen inne på felsms.com och roade oss.

Har själv aldrig skrivit fel sms till min mamma eller pappa, som tur är :)
xoxo/N

Bikini


Snygg va? :) vit funkar ju knappt utan att det syns igenom, men då är det blommor och blad som skymmer sikten så att det inte syns igenom :)
xoxo/N

Att slå barn

Jag är riktigt emot folk som slår sina barn, tycker inte det är okej att dra dem riktigt hårt i armen, ge barnet vad den tål spelar inge roll vad för dumt den gör. Man kan prata, skrika, bli förbannad men rör inte barnet, rör inte någon människa för den delen heller.

Den här videon gav mig kalla kårar, när barnvakten slår en 11 månaders bebis som knappt kan sitta upp.
Kastar bollen i huvudet blir liksom to much... Att folk kan ens göra något sånt här, och det värsta är ju att det inte var första gången.
Man undrar vad fan är fel på människan?
xoxo/N

Att älska som en porrstjärna, en sedelärande berättelse

Jag har precis börjat att läsa Jenna Jamesons egna bok, och är helt såld på den! Den är så enkel och man förstår allting, man förstår hur hon blev som hon blev. I boken berättar hon när allting gick snett, pojkvännen som gjorde så hon började me droger, hon rymde hemifrån när hon var 16 år, våldtagen av hennes pojkväns morbror, började strippa på en av Las vegas största strippklubb, hittade sin bästa vän död mördad, kom in i porrbranschen osv. Den boken är såå otroligt bra, hon visar mycket bilder från när hon var liten, strippar så man får en bild på hur allting såg ut. Dessutom är hon otroligt smart, hon visste hur hon skulle tjäna alla stora pengar.

Men "tack vare" att allt gick snett för henne när hon var tonåring så är hon ju stor idag. Hon har ju tjänat verkligen in alla pengar, hon är inte född rik utan hon har tjänat in varje slant. Därför kallas hon för "The queen of porn" hon är en av dom mest framgångsrika inom den branschen, alla vet ju vem Jenna Jameson är.

Att älska som en porrstjärna, en sedelärande berättelse
xoxo/N

 


Kryssning

Jag och Sanna har settat och kollat in olika datum då vi kan åka väg på kryssning :) vilket behövs. Tror alla vi är trötta på lilla Nyköping där alla vet allt om alla. Varför kunde inte gud placerat mig & mina vänner i ett stort land, usa åtminstone ;) där det inte är så självklart allt alla känner alla.

Jag fyller år den 14 maj, då ska vill jag att min önskan ska stå på alla listor, ta med mig på kryssning skicka ut mig på dom stora haven. Så Ellie & Sanna får börja spara pengar till min födelsedag då vi "seglar" mot Riga?

Coolingarna som står ute & tjuvröker på väg mot Riga
xoxo/N

Cut your hair Rihanna

Jag tycker det är jätte modigt med tjejer/kvinnor som har långt hår och klipper av det riktigt kort. Det är något som jag beundrar då jag själv är livrädd för att klippa kort hår, och när jag säger kort då menar jag inte till axlarna. Jag känner mig naken med kort hår.
Rihanna har ju klippt kort hår, hennes ansikte är så starkt att hon klarar av att ha kort hår, hon behöver inte gömma sig bakom håret.

Tycker hon passar bäst i en enkel page när hon har svart hår, så som på första bilden :) grymt snyggt
xoxo/N

helgen spåra ur

Fredags spårade ur way to much...Tyvärr så fick jag i mig alldeles för mkt dricka & sanna med ;) Skit roligt liv vi har just nu. Men riktigt roligt hade jag i fredags, gjorde en del dumma saker men det är väl de som är överraskningen med alkohol att inte veta vad man ställer till med. Saker på fyllan räknas inte, mitt ordspråk.


Haha vi tog så sjuka bilder men lägger upp dom här tre.
xoxo/N

Rude boy


Rihanna - Rude boy

Nu blire party på volym :)
xoxo/N

Karma is a bitch

Jag tror på karma till en viss del. Jag tror på om man gör något dumt så kommer det tillbaka till dig själv, kanske inte att det händer något bad nästa vecka utan mer i framtiden något som kan vara något litet eller slå tillbaka på dig själv riktigt hårt, när man minst anar. Gör man något bra så mår man själv bra och tror att man får någon slags "belöning" alltså ett bra liv, inte att allt kommer vara på topp hela tiden men något litet bra man har mer ljusa tider än mörka tider.

Därför så ska jag börja göra något litet varje dag, något osjälviskt.
Tror verkligen på what goes around comes around

xoxo/N

förändring

Jag behöver en hårförändring, tänkte klippa mig snart men har ingen aning om hur :O Dessutom tänkte jag färga håret men hur? Skippade att färga svart denna vinter och ångrar mig lite för vill ha svart hår nu men känns ju onödigt när jag kommer vilja färga ljust snart.

Jag tror det blir lugg & tunna ur håret som sjutton. Har så tjockt hår just nu & hatar det "/
Så ge mig en förändring :)
xoxo/N


volymvolym


Haha Ellie kör på för fullt här ;)

Mollan körde med på för fullt.

Dans bilder från lördags på volym.
xoxo/N

Happy :)

Idag ville jag bara säga att jag mår mycket bättre :) Gladare idag, skön dag i skolan & spenderade eftermiddan i Norrköping köpte en Adidas väska från Stadium, den väskan invigs imorron.

Är inte alls pigg på praktik imorron...Känns inge roligt att gå dit imorron! Men men ett måste. Längtar sjukt mycket tills helgen, har mycket att stå i då ;)
Ha de bra xoxo/N

värdelöst

Jag kan inte skriva något just nu, har suddat ut allting 4 gånger. Får inte fram mina känslor eller vad jag vill ha fram me mina inlägg just nu. Tror det blir så när man är deprimerad "/

Det jag hatar med mig själv är att jag inte kan sluta att tänka, alla mina tankar kommer fram och jag orkar inte tänka, vill inte tänka.
Ska stänga av mobilen & datorn snart och bara få vara själv.

Kika in här om några dagar när jag mår bra igen.
xoxo/N


party lika a rockstar

Hela dagen kommer gå ut på att ta det lungt, blev en och annan drink igår :)
Började kvällen hos Ellie med kortspel, musik och prat. Sedan drog vi alla till Volym där vi hade klassträff kunde man ju tro då det var rätt många från klassen ute.
hoho blev lite för mycket dans & drinkar på tellus, dom sista shottarna skulle jag ha hållt mig ifrån. Men kvällen var rolig, haha så jag och Ellie gick hem nöjda, tror att Robert var med nöjd.
xoxo/N


Sjukling

Jag mår riktigt dåligt, ska gå ner och ta en Ipren. Öronen värker, täppt i näsan vilket jag hatar får panik kan inte andas, ögonen rinner, och det känns som jag har feber "/ Var ju nyss sjuk, vad hände med mitt imunförsvar?:S

Hostar gör jag dessutom!! Kan de bli värre ;)
Imorron, eller ja om man räknar rätt för det är ju redan lördag "ikväll" så blir det nog träffa kompisarna, kanske en och annan utgång :) Kan nog räkna me en hel del dricka om jag mår bättre! Tog det lugnt idag för att jag skulle bli frisk, äckligt tråkigt att vara sjuk på en helg.

Nu Ipren, sängen, päronsplig & Gossip girl.
Godnatt
xoxo/N

Katt


Ajj kattjäveln bet mig igår i handen, jag som gav honom mat, kärlek & värme :/
xoxo/N

trötter


Nu ska jag kolla på Gossip girl och drömma mig bort till NY
Är så trött att mina ögon faller snart ihop förengångsskull är jag trött innan kl har slagit 01.00.
Har jobbat hårt idag på pressbyrån håller på att lära mig kassan och det är lite svårt men det går nog :) Så imorron är det mer kassaträning
wish me luck
xoxo/N

gulliga sms

Jag kan det här med gulliga sms. Är en hejjare på att vara riktigt gullig.

Jag skrev ett gulligt sms till Ellie i hopp om att få vara med i hennes blogg ;) & det fick jag. Men det känns som hon tycker hennes pojkväns sms är gulligare :| Knappast ;)
xoxo/N

tankarna

Det är alltid på kvällarna mina depptankar kommer fram, så jobbigt när man bara vill sova och så kommer alla jobbiga tankar fram, dom tankarna som man stänger in långt in i huvudet, stänger, låser och kastar nyckeln. Men alltid är det någon jävel som ändå kan låsa upp och tankarna kommer ut ändå...

Godnatt!
xoxo/N


Klippa sig någon?


Någon som vill testa på att klippa Mimmis man? ;)
Den är så äckligt tjock och den är så lång att den har lagt sig, så en rejäl sax behöver man för att klippa denna dam. Förra gången jag klippte henne tog det år och dar men snyggt blev det.
xoxo/N

Nattklubb

Så här roligt har vi inne på en toalett på Volym ;)

Där inne på Volyms toalett förbättrade vi på sminket, gick på toa, tog värdelösa bilder, stod och skratta åt bilderna och sist men inte minst skrek upptaget till alla som kom och rök i dörren. Men det jag ville komma me, fan vad snälla människor är på volym, alla stod där tåligt och väntade utanför tills de var deras tur att komma in och göra sina behov.
Är man på tellus och råkar vara inne på toan längre än 3 minuter så har folket gått bananas utanför. Skogstokiga. Snälla människor väntar på sin tur ;)
xoxo/N

Migrän

Jag har riktigt ont i huvudet som började igårkväll, och sen när jag pratade med Sanna i telefonen så höll jag på att spy för att jag har så ont, och sen kom allt.

Och har tagit ipren & reliv men inget hjälper. Försökt att äta nått men har tappat matlusten "/
Så nu ska jag bara ligga i sängen och kolla på film.
xoxo/N

Vill bara berätta lite

1.Jag har rivit mig precis vid ögat, svider och tårarna rinner. Precis där man lägger kajalen där har jag rivit mig :( Ont som fasen.

2.Just nu är jag jätte sugen på nått gott men vet ej vad, då jag har godis, chips, cola & annat gott hemma men inget lockar mig. Men nått gott är jag sugen på, slickar snart i sockerskålen för jag är sugen på socker ;)

3.Ja så nu är det inte heller lång tid kvar tills studenten, känns riktigt bra, vad ska man göra sen då? Det tänker jag inte ens tänka på, just go with the flow och njuta av allting.

4. Såg spårlöst försvunnen och tycker Lettland ser så smutsigt ut, och det är de, var där i somras och jag tyckte allt såg fattigt ut och det ser ännu värre ut på tv. Allt är inte så bra som det är i Sverige

Så nu har jag berättat klart, berättat vad jag har gjort, sugen på, studenten, Lettland ;)
xoxo/N

Skyll dig själv

Kollade nyss in blogg.se och såg att någon hade skrivit om dödshändelsen med späckhuggaren. Hon 40åriga tränare som dog mitt under en späckhuggs show i USA. Hon hade håret i en toffs och så bet späckhuggaren tag i håret och drog ner henne under vatten, späckhuggaren hade bitit tag henne i midjan.
Dessutom har späckhuggaren varit me i fler dödsorsaker senast 1991 då en 20årig tränare blev dödad av samma späckhuggare.

Men så såg jag på blogg.se att någon hade skrivit "Hon får skylla sig själv" hur kan man ens säga något sånt om någon som är död? Skyll dig själv för att du blev dödad. Hör hon som skrev det hur dumt det låter. Visst djur ska inte vara inspärrade men hon får heller inte skylla sig själv.

"40 årig kvinna gick hem från bblalal våldtagen" ja men skyll dig själv för att du gick hem kl 3 på natten själv... precis samma sak, låter hur dumt att säga så man säger inte så.. Att folk inte tänker på vad dem säger...

xoxo/N


@ New York

Jag är fast. Blev fast i böckerna Gossip girl och har kollat enstaka avsnitt av Gossip girl på tv:n. Tills nu, laddade ner säsong 1 & 2 och är helt fast, såld på hela programmet fast böckerna inte serien stämmer knappt ihop.
Det värsta är ju att jag fantiserar om att vara Blair Waldorf i serien, både få kyssa Nate Archibald och Chuck Bass som är min favorit.

Nej nu vet ni min tillfälliga adress NY och mitt nya namn är Blair haha.

Blair Waldorf (Leighton Meester)
Chuck Bass (Ed Westwick)
xoxo/N