Farsan

Jag och Sofie gick på bio igår och valde att se farsan :) den var helt okej.
Handlar om ett par Sami & Amanda som försöker få barn men det går inte, istället för att berätta om att dom inte kan få barn så har Amanda på sig en låtsats bebismage. Sami vill inte berätta för sin pappa Aziz att dom ska adoptera en unge istället ska dom säga att det är deras unge.

Aziz som inte har någon fru, hans fru dog för några år sedan lever själv och vill ha barnbarn. När Amanda försöker para ihop honom med hennes jobbarkompis så känner han att han skulle vilja träffa någon, då ber han om hjälp av sin jobbarkompis Juan men det blir inget.
Så ber han om hjälp av sin chef Jörgen att bli ihop parad med Edith, och han bjuder hem henne på middag och allt slutar i katastrof. Då han gör något som man inte ska göra när man inte känner varandra ;) om man inte vill ha ett nej.

Jörgen har det inte lätt med sin fru Lotta, han är så mesig tycker hon och han försöker spela tuff som inte heller är så speciellt lyckatt.

Adopterar Sami & Amanda barnet? Hittar Aziz en fru? Kommer Aziz märka att barnet är adopterat? Vad händer med Juan? Kommer Jörgen tuffa till sig?Sami: Hamadi Khemiri
Amanda: Nina Zanjani
Aziz: Jan Fares
Jörgen: Torkel Petersson
Juan: Juan Rodrigues

xoxo/N

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback