Klippa lugg

Idag fick skönheten klippa sin man, den är riktigt lång, men jag hann inte klart med allting idag så det blir mer imorgon :) Fixade pannluggen på henne med, hängde i hennes ögon och var riktigt ful. Så nu matchar vi varandra


På bilden nedanför så ser man hennes pannlugg, den bara hängde ivägen.

Det gick så äckligt bra med Mimmi idag, galoppen gick det super i. Hon kan ju inte galoppskänkeln utan hon är inriden att när jag tar i hårdare då ska hon springa i all fart och sedan galopera.
Jag fattar inte hur man kan lära in en häst något sånt :| Hon är född 99 och kan inte riktigt fatta vad jag menar med galoppskänkeln, men idag började hon förstå :) Så himla mysig i galoppen och traven är underbar så samlad.

Nog om denna skönhet
xoxo/N

Sjukhuset


Lilla kotten Ellie ligger på sjukhuset i E-tuna, hon lades in igår "/ Men hon kommer att bli bra.
Jag saknar henne "/ Trion mår bäst när vi får vara just 3 ;)
Men snart kommer hon hem igen när hon mår bättre
xoxo/N

Nicole Richie dagens bild


Nicole Richie
xoxo/N

Byxorna spricker

Hejsan bullar :) Jag är helt slut i kroppen och sugen på något gott det är jag med, tur att jag har mitt godis brevid så jag bara kan ta några ;) några för det har blivit alldelses för mycket godis och fett på sistone, och det fick jag märka av idag då mina byxor sprack... Mitt i gylfen gick hela sömmen upp, mina byxor är höga och sen var ju magen ivägen och "tjooofs" sa det och jag såg att hela byxorna var sönder... PÅ JOBBET :| som tur är täckte min tröja det, bara att slänga dom då. Jag som vill så gärna gå upp (har alltid fått höra att jag ser ut som jag har anorixi) så dem senaste åren har jag velat gått upp så där 5 kg och vill att det fettet ska lägga sig på låren, men ikke på magen kommer allt. Visst jag är smal men det känns ju inge roligt att byxorna spricker och alla byxor börjar bli för små i midjan. Så nu ska jag se till att fettet hamnar på låren hur sjutton ser man till det?

Till något helt annat, första dagen på praktiken Hotell kompaniet, där ska jag jobba fram till julen och sen om jag trivs ska jag fortsätta men helst vill jag byta till julen, jag tröttnar så snabbt och vill prova mycket :) Skulle kunna tänka mig att vara då på en klädaffär.
Men idag när jag kom runt 8.30 så åt vi gemensam frukost, och sedan fick jag börja i köket, hälla upp salt och peppar i själva salt och peppar karen haha det där lät konstigt, sedan sätta på diskmaskin och tömma, ställa fram ren disk ute vid matsalen, dammsuga, förberedda kräftskiva flytta bord, äta maaat så sjukt god mat osv.. Slutade runt 13.45 så dagen blev inte alls lång men det räckte :) Imorron är jag där igen, det blir köket och nästa vecka ska jag vara med städpersonalen :) tror allt kommer att bli bra där.

Hur har eran dag varit?
xoxo/N


Mina pinglor gör skolan rolig

Hejsan :)
Sjukt trött sedan igår. Faktiskt jobbigt att gå i skolan, skoldagen har vi inte gjort något speciellt settat och lyssnat på en rolig kille som har förklarat mer om UF (ungföretagsamhet) någon som mer ska starta UF? Kanske vi blir konkurrernter då ;) min grupp består av Sanna och Ellie och våran idé är mycket bra kan ju inte avslöja den men den kommer att äga :) Så det blir nog ett VG för oss, vi sammarbetar så bra tillsammans. Skolan är så sjukt seg, prata UF i flera timmar, konstig lunch, fika och sedan skriva i en loggbok som jag inte hade lust med. Men det är tur att jag har pinglorna som ställer alltid upp och gör vardagen rolig. Robert och Linus kom även till skolan och hälsade på :)

Efter skolan var det bara skynda sig hem äta lite och sedan åka ut till stallet, och där hoppade jag med Mimmi red i ca 40 min sen orkade hon inget mer haha fetto :) Men hon är min fetto.
xoxo/N

haha dålig humor på morgonen


haha den här videon har jag settat och garvat till i en kvart. Märks att min humor är dålig på morgonen då min syster inte tyckte den var så speciellt rolig.
haha men jag skrattar lika mkt varje gång
xoxo/N

The last year

Godmorgon :) Idag börjar skolan för mig fast kl 11.00 jag vaknade för en halvtimma sedan och kunde såklart inte somna om :| Såhär är det varenda år, jag vaknar alltid tidigt den dagen som jag börjar skolan. Jag ser framemot att börja 3.an sista året, men ändå känns det som om det kommer att bli tufft, mycket mer att göra.
Nu siktar mina ögon på loven och studenten, det här året ska bli annorlunda :)

Jag hoppas att vi får sluta rätt tidigt, tror Cubus öppnar idag och då vill jag kika in där. Fyfan vilka bönder vi är, har inte ens Cubus eller Bikbok. Lilla Nyköping! Men tänkte inte shoppa något, för jag ska shoppa massor till min häst tex: Regntäcke, grimma, träns, bett och idomin salva (haha äger ju ingen själv så måste ha idomin salva)

Har ni börjat skolan än då? :)
xoxo/N


mördad,jagad och spöken


I'm up!
Jag har haft världens sämsta natt, både natten till idag och natten till igår.
Marddrömmar om att jag blev mördad och jagad inatt och igår drömde jag att jag hade gjort nått dumt och var tvungen att avlivas och jag bad över mina knän att jag aldrig mer skulle göra om det men ikke, jag var tvungen att dö. Jag dog men gick inte in i ljuset haha. Utan jag blev ett spöke, mina närmaste vänner kände att jag alltid var med dem, men jag kunde liksom inte få fram det jag ville säga, och dessutom när jag var ett spöke då såg jag andra spöken hela tiden och dem såg inte vackra ut...
Konstiga drömmar, undra egentligen varför man drömmer om sådant? Spöken, jagad, mördad osv
xoxo/N

Bita på naglarna

Jag måste sluta att bita på naglarna. Vill ju ha långa och fina :)

Någon som har något tips på hur man får naglarna att bli starka och långa? Och har någon något tips på hur man slutar att bita på dem?;)
xoxo/N

hur ska jag klara detta? morrr

Gissa vem som kommer att ha film-marathon ikväll? Jo jag :) Min syster har beställt hem 12 filmer och Sex and the City boxen, så det kommer att bli kolla film hela kvällen, tyvärr kan jag inte sitta uppe hela natten "/ jobbar imorron. Visserligen 15.00-21.15 men det är stängning och jag vill se lite fräsch ut, inte se ut som en zombie som inte har sovit pga filmer ;)

På måndag börjar skolan med. Det är jag ikke pigg på, visst skönt att komma in i lite vanliga rutiner men att gå upp kl 7.00 och sluta 16.30 kan det bli värre?

Börjar 8.30 varje dag och slutar 16.30, 15,30 och 16.30 :|
Helt sjukt, hur ska jag klara detta? Jag som "skolkade" varje vecka, var sjuk osv. Hade dåliga ursäkter, jag och Elpan som inte orkade gå på näthandel (tror inte vi har det ämnet men ändå)
Någon mer än jag som ser fram emot studenten? ;)
xoxo/N

Sexy Bitch


David Guetta feat Akon - sexy bitch
xoxo/N

Dagens shopping

Som jag skrev förut så ville jag shoppa idag :) och det blev inte direkt världens shopping med lite saker fick följa med mig hem.

Ett diadem från Kappahl 49,50:-

En bh från H&M (kunde inte ta kort på den, för bilden blev för ljus så att det såg ut som bh:n var vit)
129:-
xoxo/N

Kryssningen del 2


Lite mer av bilderna från kryssningen :)
Finns tusentalsbilder på bdb Nalita bara att bli vän
eller på Facebook Natalie Rud
xoxo/N

Jag är så trött

Jag är så trött, jag var tvungen att tvinga mig upp vid kl 12.30 :| jag som skulle gå upp kl 11.00 men äsch man lever ju bara engång ;) fast det vet man ju heller inte om man gör.
Idag blir det stan, jag måste shoppa. Känner verkligen hur det kryper i mina fingrar, jag måste. Spelar inge roll om vad det är bara att jag får shoppa. Kanske någon mysig kofta nu inför hösten?

Är det bara jag som blir så jäkla deprimerad när man ser och känner att hösten är påväg? Jag blir deprimerad också när det är höst och det brukar sitta i tills januari. Är det bara för att det är mörkt och kallt ute? Eller är det bara för att det känns som man har så mycket att göra under hösten och att man inte vill/orkar? Ingen aning.

Nej nu ska jag börja göra mig iordning :)
xoxo/N

friendship <3

Utan vänner så är man ingenting. Vännerna betyder så mycket och man ska ta vara på dem. Så jag tycker alla ska vara mer duktig på att säga komplimanger eller göra någon gest för varandra.
Man vet aldrig när vänskapen tar slut, vilket den kommer göra om man inte behåller vänskapen i liv.

xoxo/N

Nu har man flyt

Eftersom jag inte har mått så bra idag har jag bara legat hemma nästan hela dagen. Jag och min blåbärssoppa, helt konstigt att jag just nu äter det. Drömde om blåbärssoppa och blev helt galen när jag såg att vi inte hade det hemma vilket vi aldrig har, bad mamma köpa det och nu finns det hemma :) vettefan varför jag drömde om det och varför det vart så viktigt att jag skulle ha det?! Hormoner säger vi ;)

Jag och mamma tog moppen ut till stallet tar ca 30 min att åka dit, så det är en bra bit.
När vi kom fram så pratade vi med Anna-Lena (som äger stallet) och hon gav mig tips och trix med Mimmi. Mimmi har bråkat med mig hela veckan, har ju bara haft henne i en vecka men den här veckan har inte varit världens bästa.
Jag fick låna ett nytt träns då Anna-Lena inte tyckte att Mimmis träns var något vidare, och gud ja vilket skillnad det blev :) Förut var det som att jobba med sig själv men nu jobbade jag med Mimmi. Det blev ett litet hopp för oss med, skulle kolla hur engagerad hon var i hoppning och det gick undan :) Jag känner verkligen att Mimmi och jag kommer att passa ihop och blir överlycklig när mamma säger "Ja vi ska disskutera om att köpa henne när det är dags att lämna tillbaka henne"
Så imorgon blir det att åka in till stan och kika runt efter ett träns och ett regntäcke

Bilderna är från första dagen.
Och på bilden när dem är 3 hästar så är det Wilma (närmast) Mimmi och sedan Pocahontas
xoxo/N


Kryssningen del 1


Några av alla bilder som finns, dem flesta finns på Facebook
men det kommer mer bilder i  min blogg
xoxo/N

Svinninfluensan

Jag har varit lite off men det är pga att jag och mina vänner åkte på kryssning till Riga söndag-tisdag.
Jag hade helt okej, söndagen var klart roligast än måndagen, men det var bara för jag drack och dansade mer på söndagen. Måndagen var inte helt okej, jag var sur hade knappt ätit, sovit, och druckit (haha då menar jag vanligt vatten, cola osv) jag var bara allmänt irriterad. Riga är en fin stad, men dock kändes den stel, inte alls som jag trodde det skulle vara. Natten till tisdagen så var det sjukt kallt i våran hytt, ärligt talat trodde jag att det var minus grader!! Jag vaknade upp hela frusen...
Och det får jag lida för nu, för nu har jag nämligen ont i öronen, halsont så kan inte svälja, ont i huvudet, lederna ska vi inte ens prata om kan knappt röra mig, och har världens förkylning! Svinninfluensa?;) ohja.

xoxo/N HA EN BRA DAG ALLA!


sommarkänslan finns alltid


Jag har inget vettigt att skriva såhär dags, istället för att knåpa ihop meningslösa rader så lämnar jag över allt på mina bilder som jag tog häromdagen :) Kommer inlägg senare när jag har gjort nått roligt
xoxo/N

min egna fina pålle

Jag åkte till Öknehult idag tidigt med pappa och Angelica :) Fixade hästransporten osv. Sen drog vi vidare till mitt kära östergötland (dit ska jag fan flytta någon gång i livet)
Sjukt seg bilresa, dels höll mina ögon på att larva sig haha dem ville sova. När vi väl var framme så gick det inte ens på en kvart att lasta Mimmi (jag fick inte ens lasta själv så jag vart lite småsur ingen big deal egentligen men ändå)
Stannade i Kisa ca 10 mins väg från Ökne och kollade hur Mimmi mådde, gud vilken syn! Helt jävla dygnsur, fröken var så nervös att hon svettades liter.
Jag skrittade av henne på gården med 4 hundar omkring mig och Mimmi verkade kunna ta att det kommer springa stora hundar brevid henne.
Jag svampade av henne, då hon hade skit över hela rumpan ikke trevligt. Dessutom hade hon stor matlust vilket inte är så konstigt eftersom hon är en fjording ;) Men skönt att se att hon äter,dricker och går på toaletten.
Vi tog in Wilma (en annan fjording) och Pocahontas (shettis) dem tog vi in i stallet så Wilma fick lukta lite på Mimmi. Och ja lite skeptisk var väl Wilma en annan av hennes sort kanske blir bra.

Sen var det dags att släppa ut henne i hagen, jag gick ganska långt in i hagen så vi skulle undvika bråk mellan Mimmi och Wilma. Men ja Mimmi fick en liten spark och sen sprang hon ifrån Wilma (Wilma springer inte för hon orkar inte haha) och Pocahontas ville vara bästis med Mimmi på direkten. Såg jätte bra ut, dem började beta osv.
Så får vi se hur det går imorron när jag hämtar Mimmi i hagen, om dem är bästisar ;) Anna-Lena hon som äger stallet tyckte Mimmi verkade toppen, fina gångarter osv.
Så det blir nog bra sorry för långt inlägg

xoxo/N

Östergötland

Nu drar jag till Östergötland :) ca 2½ timmars bilfärd och sedan är jag framme :) Ska till Öknehult och hämta fjordingen Mimmi, och gud så nervös jag är! Jag vaknade av mig själv innan ens kl hade blivit 8.00. Då är man riktigt nervös.
Jag är nervös inför allting, men mest själva hämtandet, tänk om hon är svår lastad osv? Men har tagit till alla tips och råd, Anna-Lena som äger stallet där hon ska stå gav mig massor med bra tips. Då ska jag klara av detta utan att stressa upp mig.

Gud vilken ångest jag fick precis, kollade hur många dagar jag hade på mig att mysa med Mimmi på sommarlovet och det är bara 11 dagar (om man räknar med denna dag) kvar på hela sommarlovet "/ Ska aldrig räkna dagar i almenackan på ett sommarlov man blir bara besviken då "/
Men det här skolåret kanske går lite snabbare, kanske är mindre sjuk osv. Kanske bara ;)
Nej fan nu måste jag göra mig iordning, jag bloggar när jag kommer hem om allting
xoxo/N
HA EN SUPER BRA DAG PRECIS SOM MIG

Alkohol löser dina problem

Som sagt karneval från onsdag-söndag i lilla Nyköping, dock festade jag och mina vänner bara på fredag och lördag men det räckte!! Varning för ett långt inlägg ;)

Day 1: Jag jobbade och stod i, jobbade från 8.30-13.30 usch jag är verkligen död den tiden på morgonen, kan knappt hålla mina ögon öppna. Sedan hem och gjorde iordning mig snabbt för sedan gick bussen in till Nyköping, jag mötte Sanna & Ellie, och vi drog vidare för att köpa dricka till kvällen och sedan göra i ordning oss hemma hos Ellie med några drinkar och shotar. Vi tänkte dra till Tellus kl 21.00 för att komma in gratis, men när vi kommer halva vägen då upptäcker vi att vi har glömt plånboken med våra pengar i, så då vände vi tillbaka. Nada gratis för oss! Men inte grät vi för de ;) vi var där inne ett tag och gick sedan ut för att träffa vänner och kolla runt på själva marknaden, åkte faktiskt en karusell och fyfan vad vi snurrade, dessutom krockade jag och Ellie gjorde så sjukt ont :(

Sen blev det Tellus igen och det blev way to much alcohol. Jag förstår inte ens hur vi kom in, Ellie kunde knappt stå på benen och ramlade dessutom framför vakterna haha som förövrigt var sjukt roligt att se :D kunde aldrig sluta att skratta.
Där inne dansade vi som idioter (se vimmelbilden inlägget nedanför, nykter?! haha) Ellie spillde ut allas öl och massor, hon kommer nog inte ens ihåg att hon gjorde det riktigt.
Sen drog jag och Ellie vid kl 1 medan Sanna och alla dansade vidare. Vi drog och träffade andra, dem andra som inte kommer in på krogen ;) Jag, Ellie, Nicolas & Linus gick hem till Ellie och drack lite till, eller ja Ellie försökte få tag i hennes pojkvän som var spårlöst försvunnen! Och tydligen på vägen till Ellie så hade vi ringt folk och skrikit i luren varför har jag ingen aning :S
Den här kvällen tog slut vid 5.00 och nästa dag var jag helt död. Men man lever bara en gång och jag ångrar ingeting :)

Day 2: Jag vaknade upp hemma hos Ellie helt död. Jag orkade ingeting, tänker inte berätta detaljer i den här dagen för den var inge lyckad och min familj var ganska besviken på grejjor som jag inte avslöjar i min blogg.
Ellie mådde inte heller bra, men Sanna var på g igen :) Vi drog iaf ut till Tellus och satt där, sen vidare till stan och kollade runt, sen hände inte alls mycket mera, lite dans på tellus men inget speciellt. Drack kanske två klunkar allt som allt. Mådde verkligen inge bra.
Men jag hade roligt endå :)

Vad har ni gjort i helgen då? :)
xoxo/N


vimmelbild


Tellus fredag 7/8
jag tror alla vi har fått i oss lite för mkt dricka ;) haha ingen ser normal ut. Haha men jag kan inte sluta att garva när jag ser bilden, för det hände så sjukt mycket den kvällen (karneval i staden Nyköping)
xoxo/N


Att ge ut nr på fyllan

Jag har gjort en fylle miss, att ge ut mitt mobil nummer på fyllan haha.
Jag ger aldrig ut mitt nummer till någon, förutom folk jag verkligen känner osv. Men på fyllan delar jag ut mitt nummer åt höger och vänster, så nästa dag får man lida för det.
"Hej allt bra med dig, kul att se dej igår!" ehm huh? Vem är du?
Nu har jag visserligen listat ut vem det är, och jag är inte intresserad egentligen av att sitta och smsa med någon som jag är bara bekant med, har faktiskt ingen lust att lära personen heller.

"Hej! Du verkar intressant ta mitt nr 073562****"
xoxo/N

Bulldog

Har helt blivit kär i rasen bulldog. Har tyckt den rasen är så förskräckligt ful.
Men har helt klart ändrat mig, just nu sitter jag och kollar runt på blocket och hittar en massa söta hundar :) Har redan en hund så har varken pengar eller tid med en hund till, men drömma kan man väl alltid få göra (a)
Engelsk Bulldog
Hittade den på blocket och är helt kär.
15 000:-
Hoppas att den kommer till ett fint hem :) Annars ska ni få med mig att göra haha
xoxo/N

sommarpic


En sommarbild från början av sommaren. Bada och sola = livet :)
xoxo/N

Karneval och studenten

På sommaren blir bloggen lite lidande. Känns som man inte riktigt har lust att blogga när man kan göra något annat, medan på vinter på bloggar man minst 3 inlägg per dag.
Jag jobbar fortfarande, har 3 pass kvar. Hela helgen jobbar jag förutom på söndag, sen är jag ledig 13 dagar och sedan jobbar jag dagen innan skolan börjar, stängning dessutom :( puh jobbigt.
Helgen är det karneval i lilla Nyköping :) Såklart blir det krogen och fest då.

Annars händer det inte så mycket mer i mitt lilla småstads liv, hämtar visserligen min fjording om en vecka, kryssning om 12 dagar och sedan dags för skolan igen.
Att börja 3.an det är "Wow" faktiskt, studenten, studentfester, apu (praktikplats som jag ska ha på ett hotell), UF företag osv. Konstig känsla allting, här har man gott och längtat efter studenten sedan 9.an och om mindre än ett år så står faktiskt jag där i min vita klänning och sjunger i min snygga studentmössa :)

xoxo/N

Sticka ut lite?

Läste precis på en blogg. "Jag ska göra siochså för att sticka ut lite... Tråkigt att se ut som alla andra. Alla har likadana kläder" Första jag tänkte på, varför ska du sticka ut? Vad ska göra dig så speciell? Dina kläder?
Bara för jag kommer med svarta kläder när alla har vita så visst sticker jag ut, men vad vill jag uppnå med det? Att folk ska titta på mig?

Ingen har likadana kläder, men man har lik stil som dem flesta, men även om den tjejen som bär svart när alla andra bär vit, så kanske hon är mer intressant att se på! Men vem sticker mest ut när man öppnar käften? Är det den svarta tjejen eller är det dem som bär vitt?

xoxo/N


Mark Wahlberg

Såg en helt okej film inatt. En gammal film från 1996 med Reese Witerspoon och Mark Wahlberg (som var otroligt het i filmen)
Filmen handlar om Nicole Walker som är en 16år oskuld som inte gör någoting. Hon lyder sin familj och gör inget speciellt, är med sina vänner. Tills en dag hon smiter ut och går på ravé med hennes kompis Margo. Där träffar hon David, och Margo träffar Logan. Det blir ett bråk på klubben och Margo och Nicole skiljs åt.
Nicole hänger på David, och efter den kvällen så träffas dem varenda dag. Men efter ett tag så blir David så överbeskyddande och slår ner Nicoles vän. Nicoles pappa Steve märker att det är nått fel på David och ber honom att lämna hans dotter ifred. Då slår det slint i Davids huvud och han gör allt för att vara med Nicole.

Mord, kärlek, tillit som står på spel.


Nicole Walker - Reese Witherspoon
David - Mark Wahlberg
Steve Walker - William Petersen
Margo Masse - Alyssa Milano

xoxo/N