Camp Rock

Camp Rock hade svensk premiär på Disney chanel 3/10-08. Jag hade väldigt höga förväntningar på filmen, och var helt överlycklig att den hade kommit till Sverige. Dock blev jag besviken. Kan tyvärr inte släppa så mycket fakta,alla har ju inte sett den =)

Filmen handlar om en tjej Mitchie som älskar att sjunga och vill gå på ett läger men det är fört dyrt. Men när hon kommer hem så beslutar hennes mamma att dom ska åka dit, och jobba.
Shane som är en världstjärna var på lägret när han var liten och inte känd, nu när han är känd så har han vettiga saker för sigoch vill inte åka dit. Men han har dåligt ryckte och förstör musikrycktet för sig själv, Nate och Jason som är medlemmar i connect 3.
Shane ska vara lärare i dans på lägret och alla tycker om honom, och slåss för hans uppmärksamhet. Han är dryg och hård. Men bakom det hårda ansiktet ser Micthie att han är en djup person som man kan faktiskt tycka om.
Micthie gör allt för att passa in, lite för mycket. Hon stöter ihop med ett tjejgäng som inte imponeras av vanliga arbetarklass familj, utan det ska vara nått extra skådespelare,artist eller programledare. Och Micthie öppnar munnen och säger inte helt sanna saker.

Mitchie Torres: Demi Lovato
Shane Gray: Joe Jonas
Jason: Kevin Jonas
Nate: Nick Jonas



xoxo /N


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback