Victoria's secret fashion show

Nyår var helt grymt roligt! Åkte hem till Pernillas syster Denice och spendera tiden där med att dricka, ta grymt fula kort, sitta och prata med Denice och Ivana osv :) Gick ut och kollade på raketerna i hamnen med Liam (Denices barn) och jag fick dra vagnen, och då var det ett äldre umgänge på runt 60 år som sa en sak som gjorde mig sur
"Kolla blabla vilken olämplig mamma som tar med sitt barn nu, fyrverkerier och en massa fulla ungdomar" gud vad jag blängde på den dära kärringen som sa så. Nu är jag ju inte Liams mamma, men vadå tänk om jag skulle varit det?! Det finns unga mammor som klarar sig alldelses utmärkt, man behöver inte vara 35 år för att få en unge... Och inte säger man sådär högt, så folk hör det.
Träffade väldigt mkt roligt folk :) Folk jag inte har träffat på länge. Drog hem vid 1 lämnade Liam och drog ut igen, FESTA! Träffade även en speciell person. Och även en tandläkare som var väldigt pratglad. Kom hem vid 4 och vi var vrålhungrig (visst är alltid fyllemat mkt godare?) Bilder kommer senare, måste be folk skicka dom.

aja och dagen har spenderas med Pernilla. Sovit,ätit, kollat på Victoria's secret fashion show vilket jag gör varje år, det som är så bra med det programet att modellerna skojjar till det, flirtar med kameran, ler en massa och dessutom var Usher väldigt snygg idag. Men på "riktiga" catwalken så ler dom aldrig, dom går bara, ser nästan lite sura.
Favoritmodellerna var ju Heidi Klum, Miranda Kerr och Doutzen Kroes

Heidi Klum


Miranda Kerr


Doutzen Kroes

Vem var din favorit?
xoxo /N


Kommentarer
Postat av: Ellie

Heidi Klum, älskar hennes utseende! :D

Det som är bra med odm där modellerna är att dom är mer än bara skelett, dom ser mänskliga ut :P haha <3

2009-01-02 @ 00:50:48
URL: http://tejk.blogg.se/
Postat av: ELENVIK

tittade på det med :)

tycker miranda kerr är riktigt söt!

2009-01-02 @ 15:00:47
URL: http://elenvik.blogg.se/
Postat av: Elsa

Jag gillar Heidi Klum, den översta bilden =)

2009-01-02 @ 20:15:54
URL: http://elsaisgren.blogg.se/
Postat av: http://sepaleks.blogg.se/

Du glömde Adriana Lima, min favorit.. :p

2009-01-02 @ 21:02:56
URL: http://sepaleks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback