Köpmani


shoppat igen
Tunika från Gina tricot 149:-
xoxo /N

fest för fulla muggar

Hejsan små busfrön.
Själv har man fått världens rethosta, och ont i halsen. Men det kommer inte att hindra mig för att ha kul på nyår. Fest för fulla muggar ska faktiskt bli roligt :) Jag ska ta bilder på hur min klänning ser ut men det gör jag imorron innan jag sticker ut. Fast ja jag tycker nyår börjar bli lite överskattat, roligt är det ju, men ändå! Finns alltid nått som förstör det roliga.
Vad ska ni göra på nyår? :)

xoxo /N

Al Fadji

Hejsan små troll!

Söndag: Angelica min bästa kompis kom hem till mig, var tvugna att prata lite skit om allt och alla! :) nejdå men jag behövde prata av mig, så sjukt mkt har hänt nu dom senaste månaderna. Nya förändringar.
Sjöng även singstar ABBA och RnB och fyfasen vad svår RnB låtarna är :| äckligt svåra.

Måndag: vaknade jätte sent, med huvudvärk. Bra start på dagen, skyndade iväg mig till sjukgymnasten som var så himla snäll (hon är dålig på vara snäll och ge en komplimanger) men idag var hon riktigt najs på det. Skönt för mig som gick från sjukhuset med självkänslan på topp.Åkte hem till Pernilla där Anne också var, . Pernilla är tokig i serien "lilla Al Fadji" därför att det har hänt lite grejer mellan henne och Fille som spelar "Al fadji" men avslöjar inga hemliga detaljer ;)


Nej nu ska jag sova! Godnatt.
xoxo /N


money money money

Jag har fått köpmani! Helt galen när jag har fått så mkt pengar.
Jaja köpte en kavaj från Gina tricot 399:-  (passar otroligt bra till nyår till min snygga klänning)
örhängen från Glitter 90,50 :-
och toffsar (vilket behövdes har ju så tjockt hår så behöver tjockare toffsar när jag ska sätta upp håret) aw träffade Elpan på stan :) Saknat henne! Måste ringa henne någon dag och bestämma nått. Behöver hennes galenskap.

 Men nu är det slut på köpa saker hela tiden, jag måste spara mina pengar. Ska ju kanske till Turkiet i sommar med Pernilla, danmark med Angelica, ridläger Öknehult med Sofia. Ja ni vet allt kostar ju pengar ;) Ibland önskar jag att jag vore rik, men jag skulle aldrig klara av det. Hade shoppat dygnet runt, jag blir ju bara helt tokig när jag får min lön på 7000:- då ryker pengarna innan jag ens har hunnit sagt "fiskmås"
äsch jag får gifta mig med en rik snubbe :) Hugh Hefner eller nått. Han vore nått för mig. Hoppas att han bara inte vill ha sex skulle aldrig klara av att ligga med ett russin.

xoxo /N

rearearea

Rea, Rea, Rea :) Gillart! Mami och jag åkte in tidigt på morgonen. Gick på stan och hittade massor med godingar ( allstå kläder inga människo-godingar) men jösses vad människor är giriga när det är billigt :| kanske är jag också så? äsch nä.

Med mig hem fick jag:
En kofta från Gina tricot 99:- ord 199:
En kofta från Axelssons 99:- ord 149:-
Ett line från Gina tricot 64,50 ord 99:-
En tunika från Gina tricot 74,50 ord 149:-
Högklackade stövlar 299:- ord 399:-
En Nike tröja från Intersport 350:- ord 500:-
En svart enkel t-shirt från HM 65,50:-
En väst från HM 199:-
Rouge, foundation och puder fick följa med mig hem.
Ja jag är nöjd med mina inköp, billigt var det här kalaset, gick på över tusenlappen. Men orkar tyvärr inte visa allting på kort. Är för lat för det.

Ha en bra kväll :) xoxo /N


mini jul

God morgon :)
Idag skulle jag in till Nyköping på den stora rean, men det blir ej idag. Men imorron! Och imorron är det fortfarande jul, för då kommer mormor och morfar hit och firar minijul fast ikke med julmat. Jag har redan fått mina julklappar utav dom, men mormor hade köpt nått mer. Sen nästa lördag är det också mini jul, fast då i sthlm hos mina andra släktingar. Ännu mer julisar. haha allt jag tänker på ;) nejdå.

Har inte varit hos min sjukgymnast på länge, men på måndag gäller det! Usch och fy, men jag gör detta för min kropps och mitt psyket. Jag behöver bli bättre i armen, jag är så svag, på julafton kunde jag inte ens öppna en dricka med hjälp av en kapsyl. Då är det illa. Men på måndag och i helgen blir det hårdträning.

xoxo /N


jag trodde annat...

Jag trodde jag var så jävla speciell. Men hade jävligt fel...Jag ska inte gå runt och förvänta mig så mkt!! (jag behöver min blogg att skriva av mig, för jag orkar inte att snacka med någon) men jag blev så besviken på en stor sak, ni vet när man går runt och tänker "åh han tycker om mig" men ikke. För han har inte ens släppt sitt ex ur bilden än. Sitter och heter hennes namn på msn, sånt som han trodde jag aldrig nog skulle få se! Men jag gjorde det, tack vare min nya data.

xoxo /N

Julafton

Julafton har varit helt okej. På morgonen åkte vi till mina kusinerns café och fikade och åt julfrukost med resten av släkten :) Mysigt! Åkte vidare till mormor& morfar och hämta våra julisar! Åkte sedan vidare till affären då vi hade glömt lite små grejor. Där träffade jag min pappa, hans fru och mina småsyskon, har inte träffat dom sedan juli så det var kul :) Dom har blivit så stora mina småsyskon Isabella och Alice, sen kom dom ifrån min pappa & dom. Då hörde jag någon liten röst skrika i affären "pappa... mamma?!" förstod direkt att det var Isabella. Hon hade visst kommit vilse, då kände jag verkligen storasyster rollen och hjälpte henne och leta, hon är så liten och söt. Alica är också liten, jätte liten. Vill tillägga att min pappas familj firar inte jul.

Sen komma hem och kolla på Kalle anka, usch vilket dåligt pogram. Men mycket god mat efter Kalle.
Och julklapparna blev jag väldigt nöjda med.

* leopard BH
* Skinnhandskar
* Singstar RnB plus mikrofoner
* Christina Aguilera parfym
* kontant kort på 300:- till mobilen. Ska vi smsa?
* Pengar 3000:- som jag ska spendera på min utomlandsresa eller åka på ridläger.
* the sims lägenheter (haha ja jag älskar the sims)
* Buzz aporna (haha ja jag älskar Buzz)
* nytt nr till mobilen, ger tyvärr ej ut det!

Japp jag är nöjd.
xoxo /N GOD FUCKING JUL :)


Dagens bildER


Mario Lopez
NJUUUT utav bilderna, det gör jag.
xoxo /N

jag är bortskämd

Hej alla fula troll. Vad snäll jag är idag ;)
Jag är ledsen :/ jag som ville fira jul med mormor och morfar. Men dom ligger i kräksjuka vilket dom gjorde förra året med, fast då skulle inte vi fira med dom. Så jag tycker synd om dom, men jag vill inte ha dom hit, för jag vill inte riskera att ligga i kräksjuka för på nyår blir det glänsa i min snygga heta klänning ;) Glänsa framför den speciella personen Mr speciell som jag har varit sur på men det är jag ikke längre. äsch man kan inte gå runt att vara små sur, istället är jag små glad.

Imorron är det julafton som alla sitter och väntar på, kanske inte alla. Men jag åtminstone. Längtar väldigt mycket, älskar folksminer när dom öppnar mina paket. Ni vet när ansiktet bara strålar och dom ser så lyckliga, har ni inte fått den minen när någon har öppnat din julklapp så har du köpt en dålig grej som personen inte vill ha (jag är expert på olika julminer) jag har också sett lycklig ut när jag har öppnat, har även börjat storgrina när jag fick socker ett år, kanske var 7 år då! haha bortskämda unge är vad jag är, aldrig eller nästan aldrig nöjd. Vill bara ha mer och mer. Man kan säga att jag är bortskämd, tar det som en komplimang ;)


xoxo /N


dancefreak


Kolla på tjejen hon liksom tar allas blickar. Amazing
Britney spears - Hit me baby one more time
xoxo /N

diarré

Jätte dålig uppdatering idag I know. Men jag bryr mig inte :)
Idag skulle jag åka in till Nyköping men jag orkade verkligen inte, så jag sket i det helt enkelt.

Juste jag skulle ta upp ett litet dilemma hör i bloggen, alla vet att alla måste faktikst bajsa. Och jag är en sådan person som bara hatar att prata om det, tycker det är pinsamt (men alla måste faktiskt göra det tyvärr)
Jag försöker undvika vitlök och stark mat på offentlig plats. Men jag tänkte på en sak, tänk om man får världens värsta diarrén utomhus eller på en offentlig plats, liksom vad gör man? Slår man ner arslet i skogen då eller? Utan toalett papper? Man vill ju inte liksom skita på sig, inte så trevligt. Men om man får tag i en toalett då är ju allt fine, men jag hatar tex att gå på andra toaletter, kan bara inte göra det (har aldrig behövt att gå på någon annans toalett med värsta diarrén men om jag kanske får det då skulle jag nog inte ha ett annat val än att slå ner arslet där). Och det värsta är när folk inte har doftspray på toaletten, men om man använder doftspray så känner ju alla "aha han/hon har bajsat". Förhoppningsvis har man kanske parfym för då kan man ju spruta lite på sig själv. Eller så är det bara jag som här dom hära skräck tankarna?! I dont know. Men ärligt, det kan ju inte vara kul att få diarré, en del blir ju som tokiga när dom får det, och börjar svettas som en gris osv, tänk in er i tanken liksom.

usch och fy för mina tankar!
xoxo /N

Robin Bengtsson fan vad sunkig du är


Robin Bengtsson
xoxo /N

jag får ett ryck

Idag har jag fått ett jävla ryck. Precis nyss. Jag fick ett ryck och tänkte "va fan jag lever bara en gång, jag måste fan berätta för honom vad jag tycker och tänker om honom, hur annars får han veta det , skärp dig" jag får sånna ryck ibland. Jag kan inte tänka klart när jag får dom rycken, jag gör det bara! Tyvärr har han inte vart inloggad på msn... Och jag vill inte säga det i verkligheten då jag inte träffar honom så mycket längre, och jag blir en fegis då!



PS: Dom här rycken är farliga Ds
xoxo /N

Idolerna 2008

Var ju och såg idolerna, och det var väldigt mycket folk så jag såg knappt ett skit! Men det var kul ändå :) Roligt att höra dom sjunga, tyckte Anna låter mycket bättre i verkligheten, och Alice låter sämre i verkligheten. Men Kevin var ändå bäst, lika glad som vanligt.


xoxo /N

vad vet du?

10 saker om mig själv.

1. Jag är förälskad i kärleken, tror att kärleken är som i filmerna. Allt slutar alltid lyckligt.
2. Jag älskar skvaller
3. Jag tror att jag är kär, men det är jag nog inte.
4. Jag gillar blyga killar, inte för blyga killar då blire bara boring
5. Jag tycker inte om tacos och inte heller pizza
6. Jag måste alltid spruta parfym på mig innan jag ska sova
7. Jag hatar att ha jeans på mig när jag har lingonvecka
8. Jag säger normala saker som uppfattas som sjuka saker utav andra
9. Jag hatar dryga människor, tål dom inte! Blir dryg själv då.
10. Jag älskar att handla underkläder.

xoxo /N

ja, jag är upprörd

Jag tror jag har PMS. För jag är skit sur/besviken på en skit grej. Men ändå är jag helt upprörd.
Jag vill inte riktigt berätta, men jag tar några detaljer. Jag hatar när man har 1 minut på sig att skriva på msn, innan personen loggar ut snackar alltiså om msn. Ni vet när någon speciell loggar in och ni vill fråga en sak. Men först kallpratar man lite "vad gör du" skiter helt enkelt i svaret (förutom om det står nått som man inte vill ska stå)
sen vill man fråga själva frågan, men inte fan hann jag göra det förs personen loggade ut och jag blev så tokigt arg på personen.

Ja som ni fattar så snackar jag alltså om en kille. Helt uppenbart att killar gör sånt. Loggar ut utan att ens säga hejdå. Och jag sitter där helt jävla upprörd. Upprörd av en små sak.
xoxo /N

fyllehundar


haha ja bilderna säger ju sig självt.
Sannas mamma på morgonen "Jag gick till gaderoben utanför Sannas rum, och gud vad det stank sprit"
Jag höll på att kräkas vid nio tiden, Ellie strax innan det, Ida måde så illa så hon ville gå och lägga sig. haha
xoxo /N KLENA BRUDAR NÄR DET GÄLLER VOODKA

Anna Bergendahl och fyllehundar

Julavslutning i aulan, tyckte det inte alls var mycket att hurra för. Anna bergendahl sjöng i aulan. Hon sjöng "have a heart" hennes idol låt :) lät super bra. Sen vare bara att dra hem och göra i sig i ordning för kvällen.Åkte sedan hem till Sanna med Ellie och Ida. Och där började och slutade våran tjejfest. Super kul! Fast tråkigt att ingen blev så jätte full och skämde ut sig. haha. Det var sprit överallt i rummet. Ni vet reklamen om fyllehundar vägverket "Don't drink and drive" fast vi körde inte, men Sanna var en fyllehund.

Vaknade faktiskt inte upp bakis idag men ja jag har inte gjort nått speciellt nu på morgon/eftermidda kvisten, förutom att settat på två bussar! Idag kommer ju Kevin och Alice till Nyköping västerport, tror även att Anna är i västerport. Så dem kan man ju inte missa :)

skriver mera senare plus massor av bilder kommer dyka upp under kvällen.
Tjing xoxo /N

Jimmy Jansson


Jimmy Jansson - Flickan från det blå

En gång i tiden var jag ett Jimmy Jansson fans! Helt crazy i honom, jag och mina kompisar ringde till hans manger och bokade tid för skoltidningen (haha våran skola hade inte ens någon skoltidning) och jag var tvungen att ringa, höll på att dö utav pinsamhet. Men vad gjorde man inte för sin lilla kändis. Jag älskade den här låten flickan från det blå.
xoxo /N

njuren

usch vad ont jag har i njuren. Jag måste verkligen söka hjälp, för det fel är det verkligen! Har haft ont lite till och från i 4 år. Men dom sista två åren så har jag haft riktigt ont några gånger per år. Och idag är det en jävla njurdag...Så ont att jag ska gå och lägga mig nu, jag har legat under två täcken ifall om jag var kall om hela ryggen, men det har fortfarande inte släppt. Har ringt två gånger till vårdcentralen men inget händer ju :/
Jävla vårdcentral!

xoxo /N

jag är så stressad

Jag är så äckligt stressad,  för allting!
Skolan och sjukgymnastiken mest. Jag vill bara få operationen överstökad och börja leva livet igen.

gaaaaah ge mig lov från skolan, tyvärr blir det hårdträning för armen, operation väntas efter nyåret.
xoxo /N

färgade linser

Tips till alla där ute!
Om du har bloggat i över 2 månader så kan du få månadslinser gratis :) I valfri färg UTAN styrka.
Gå in på www.fargadelinser.com i läs instruktionerna där.

Och jag vill ha gröna ögon :)
xoxo /N

Inte långt kvar

helgen har varit skön :) Skönt att sova ut! Det ända negativa är att jag har så mycket nästa vecka och har fått pluggat idag. Svenska prov imorron :/ men det kommer nog gå great :)
Idag fick jag verkligen jul feeling då jag satt och slog in alla mina paket i snygga julpapper. Jul feeling till tusen

Julgranen förra året. Nu är det inte långt kvar tills julen är verkligen här
xoxo /N

Kevin Borg

Blev så jävla glad när Kevin tog hem hela jävla skiten igår!! Att folk hör hur jävla bra han är. 
awwwwwwww Kevin Borg - Living on a prayer
xoxo /N

Min önskeplåtning

Min önskeplåtningAR lyder såhär:
Bli fotad när det är halvmörkt ute, vid nått ödehus eller en kyrkogård. Och jag ska vara hårt sminkad, allstå mycket svart runt ögonen och stora långa ögonfransar och bli sminkad lite ljusare i själva hyn. Jag vill ha det ska vara fokus på sjävla mig men att man ska lägga märke till själva bakgrunden. Håret ska vara stort och rufsigt. Det ska se rått och tufft ut.

Andra önskeplåtningen:
Bli fotad i studio med vit bakgrund, och jag ska vara sminkad med ganska ljusa färger och röda läppar. Men jag ska ha en stor tjock fläta och ett smalt hårband i pannan (ett hippiehårband) sen vill jag ha fokus på sjävla överkroppen och jag vill ha ett brunt linne på mig och ett peace halsband! Och den plåntningen ska vara lite pocahontas/peace känsla!



xoxo /N

tankar

Vissa dagar har man så många tankar i huvudet. Undra hur alla tankar får plats i ens huvud, och vart får man alla tankar ifrån? Idag har jag en sådan dag jag bara blir sur på mig själv! Jag sitter och tänker "tänk om jag skulle sagt eller gjort så i somras då hade allt varit annorlunda" äsch man ska vara glad för att man har det ändå okej! Men ändå...

xoxo /N

Surgubbe

Heej!!
Helgen spenderades med Pernilla och Pippi (hennes chihuahua) jätte söt! Och Pernilla hade vunnit en danstävling på birgers tror jag 1000:- inte helt fel. Men människan kan verkligen dansa :) Så det är hon verkligen värd.
Ja idag var det skola "/ suck, är så skoltrött men ja man får pallra sig dit ändå, var också hon sjukgymnasten och det gick great idag. Kan ju inte bli bättre men ja, jag längtar tills operationen rädd är jag också, men jag kan nog inte få ondare än vad jag har :| Jag ska ju upp på någon liten ponny snart (vägrar att hoppa ut på en stor häst så sorry Duke)
Annars har det inte hänt så mkt mer, förutom att jag har moffat i mig godis idag så min mage är uppsvälld.

Juste jag har nog aldrig mött på en grinigare bussgubbe som jag gjorde i fredags. Jag, Amanda, Sanna Ö och Hanna skulle ut till bussen, men vi glömde bort tiden och bussen skulle gå 15.20 och vi gick ut 15.18 så vi sprang (tar bara 1 min att gå ut till bussen), då åker bussen, sen stannar den efter 1 meter, sen åker den igen. Och tillslut stannande den liksom det tar ju bara ännu mer tid om vi springer ikapp den och den åker.
Sen öppnade han dörren

Bussgubben: Ni får ju förfan springa, ni kan ju inte hålla på att såsa... Kom i tid istället om ni för fan ska åka med!
Sen hittar inte Hanna sitt busskort, det låg längst ner i väskan då börjar gubben skrika ännu mer
Bussgubben: Men du stoppar ju upp alla!!
Hanna: Ja men det är ju mina kompisar som står bakom, så dom skiter nog i det!
Bussgubben: Men för fan, det sitter ju fullt med ungar på bussen. Tänk lite..
Till slut hittar Hanna sitt busskort och kliver på, och gubben var argsint.

Jävla surgubbe! Kl var ju bara 15.20 när bussen skulle gå :| Han kom ju tillochmed förtidigt men det vågade man ju inte öppna käften om, för då skulle man väl ha blivit utslängd haha.
xoxo /N


Dagens bild


Mitt och min systers pepparkakshus :) Mycket fint.
xoxo /N

Puss på det


Jag är ledsen, deprimerad, trött och bara allmänt tråkig idag! PUSS PÅ DET
xoxo /N

negativt.

Jag orkar inte blogga varje dag!
Bloggtorka kallas det.
Måste egentligen plugga men ack så tråkigt. Har omprov imorron i idrott och ska även lämna in ett arbete, men det kan jag göra på min första lektion (jag går i särmatte, så alla har matteprov imorron förutom jag och 4 andra i klassen men ändå måste vi vara på en lektion helt själva i 3 timmar typ) ge oss ledigt? Nepp här snålas det med ledighet.

aja hoppas att alla andra kommer att få en great vecka :)
xoxo /N