Shopping till Mimmibus


Ett kraftig bett till Mimmibus, i hästvärlden heter det pesssoa bett =)
Sen köpte jag longeringslina som ska användas today om ca 1 timma på henne, tror ni att hon blir glad? Kanske ;) Min feta ponny ska få springa rejält idag tack vare att hon inte ville igår.
xoxo/N

Godmorgon folks ;P

Jag vaknade för några timmar sedan men kroppen VÄGRADE att gå upp ;) Hade så skönt under mina varma täcken och alla mina kuddar. Men nu är jag uppe nyduschad och mätt förengångsskull åt jag frukost, inte världens nyttigaste men det räknas som frukost ändå :) Har alltid problem med att äta frukost, vem är hungrig kl 07.00 på morgonen? Vem klarar av sånt? Det får mig att må illa att tänka på mat...Men härligt att många kan äta på morgonen =)

Nu är det slut med att prata om frukost och jag måste sätta fart nu, hörs senare
xoxo/N

Dåligt av moi

Ingen uppdatering alls :| Inte så konstigt, sjukhus besök på morgonen som gick kanoners, skola, sola med Elpan wiie jag fick lite färg tänkte sola nästa vecka med fast då räcker det med bara 20 min, stallet till Mimmibus som gïck så jävla dåligt att jag vill bara grina jävla häst heter hon idag...
Sen nu på kvällen blev det Idol och desperate housewifes :) Går inte att missa det.

Nu sitter jag här med flottigt hår som ska tvättas imorron innan praktiken och jag ser ut som en knarkare, mina ögon är helt fucked up "/ påsar...

Bilden skapar rättvisa, den är tagen nyss...

Så jag säger nog godnatt
xoxo/N


Glöm inte

Ni glömmer väl inte att läsa min bästa väns blogg?
http://ellieturegard.blogg.se/

xoxo/N

Helgens story

Fredag: Jag var ju som sagt sjuk hela veckan, men unnade mig att ta det lugnt på en hemma fest och vi tjejer hamnade hemma hos Nicolas med några andra från paraell klassen och folk som jag har aldrig träffat och sedan dom två musketörerna från kryssningen dvs Robert & Linus :) Var där och drack och lite sånt, skönt att bara vara hemma då jag har gått ut rätt mycket på sistone (men det tråkiga var att jag tappade mitt bankomatkort)
Bilder från helgen kanske kommer upp i bloggen dock var det nog bara oseriösa ;)

Lördag: Jag och Sanna vaknade upp ganska tidigt, drog ut till stallet till Mimmibus.
Sen drog jag vidare till sthlm träffade goa släkten :) Jätte god mat, oxfilé med hasselbackspotatis med goa såser till. Fick lite nya kläder, en D&G väska ej äkta, två vinterjackor  Canada Goose, kommer användas i vinter

Söndag: JOBB

Hur har eran helg varit?
xoxo/N

Beyonce


Beyonce - Sweet dreams (beautiful nigthmare)
En favorit
xoxo/N

Äre fest eller?

Äntligen är jag frisk, dock inte helt. Men täppan i näsan har gått över thank god :)
Hur mår alla ni då korvar?
Vad händer ikväll?
Fest eller hemmakväll?
Sen jag blev 18 år kan jag inte sitta hemma på fredagarna, fingrarna börjar klia och jag börjar hyperventilera och skriker "äre fest eller"
Mamma: Vad händer ikväll
Jag: Äre fest eller?
Mamma: ehm nej, vill du ha nått gott eller?
Jag: *Skriker hysteriskt* äre fest eller?
Mamma: nej?
Jag: Skaffa fram en fest då
Mamma: *Springer till kylen och öppnar en öl till mig*
Jag: Nu äre fest *dansar till idol deltagarnas sång*

Då är det illa, bli aldrig 18 år och gå aldrig på krogen

xoxo/N


Maja på Eniro

Har ni sett Eniro reklamen? Jag tycker Maja Alderin som spelar gitarr och sjunger är sjukt bra =)
Hon berör en på något sätt.



Var inne på hennes Myspace sida nyss och hittade lite låtar med henne
xoxo/N

Mimmi

Nu drar jag ut till stallet för hur sjuk jag än är så behöver Mimmibus ändå min uppmärksamhet =) Lite häftigt att jag har någon som är beroende av mig, men iofs så är jag lika beroende av min lilla fjording.

Nu ska jag ut och leka frisör, jag är så glad över att hästar inte kan grina över frillan för då hade Mimmi grinat ihjäl sig för nu ska jag fixa & trixa
xoxo/N

Stina Lee har blivit mamma


 
Min favorit bloggerska har äntligen fött sitt första barn :D
Jag har väntat på Stina-Lees nyskrivna inlägg hela veckan & så nu kom de =)
Hon födde en flicka i tisdagen och förlossningen hade gått bra

så kika in på Stinas blogg och skriv ett grattis. för hon är värd ett stort grattis!
http://stinalee.se
xoxo/N


Skandinaviska institutet

Jag tänkte som sagt åka med Culture Care först men ändrade mig så på sistone har jag bestämt mig för att åka med Skandinaviska Instituet och få mina Au pair drömmar i verkligheten :)
Jag har fyllt i en massa internet stuff om själva au pair saken. Men just nu så har jag fokus på körkortet så det måste vara klart ja helst en vecka innan jag åker, har bara satt en preminär månad och det är att dra iväg i juli. Men sånt kan ju ändras, kanske inte har hittat the one än.

Nu till min sak, dom på SI ville att jag skulle fylla i formuläret på deras hemsida så dem får en aning om vem jag är, vad jag vill, och veta allt nödvändigt. Så det var en jätte trevlig kvinna som jag pratade med i telefonen :) Hon förklarade allt så sjukt bra, saker som jag inte förstod. Så då kändes det som "Jag kommer att åka"
Har fått papper hem att jag ska åka på intervju den 11/jan och det känns så himla bra.

Nu är jag på g :)
xoxo/N

Spyr galla

Jag spyr galla över er snart!!
Inte ni mina läsare, jo några av läsarna...
Ni som inte känner mig inge fara inte er jag menar ;P

Men alla dem andra har jag ingen lust att prata med... Så just nu ska jag vara neutral, inte säga något till er.
xoxo/N

Så snygg hon är, så glad jag är.

Opps har insett att jag har hur många kommentarer som helst att svara på från några inlägg bakåt :) Men då gör vi så här, jag skiter i att svara på dem. Inga viktiga kommentarer ändå =) Men har iaf läst dem så ni vet.

Jag är tyvärr lika sjuk så det blir ingen praktik för mig imorgon heller "/ Rätt soft att vara där, och kan inte komma in till stan och prova mössor, kan ju knappt gå så dåligt jag mår.



Nu till något helt annat =)
Jag åker till viva la Sthlm på lördag :D Älskar Sthlm måste vara en av världens bästa storstäder, förstår mig inte på folk som säger att dem inte vill bo i någon storstad, själv älskar jag allting =) Livet, rörelserna, högljutt, staden sover aldrig.
Jag hinner med shopping på lördag och jag kommer att få massor med fina saker utav min "syssling" egentligen är hon något helt annat men ja vi är släkt iaf =) Förra gången jag var där fick jag två D&G väskor, så undra vad jag får nu då =)
Så snygg som Mary-Kate Olsen är på bilden så glad är jag
xoxo/N

Bolibompa

Kommer ni ihåg? Bolibompa introt när man var liten. Nostalgi till tusen <3

xoxo/N

What's up with the ass?

Hur fasen kan man vilja att ens rumpa ska se ut så här frivilligt?
Jag tycker det bara ser förskräckligt ut ;P men som sagt ej jag som går runt med implant i min rumpa

xoxo/N


teaterapa


Haha en dag för 5 år sedan fick jag & Angelica busryck.
Vi klädde ut oss i olika kläder och ställde kameran på självutlösaren och vips då får man sådna här bilder :) Har tusentals med roliga bilder på min dator, tyvärr vill jag inte lägga ut bilderna för att det är på en annan tjej med som jag inte umgås längre med så då vet jag inte om det är okej att lägga ut dem, vilket jag tror att det inte är ok då bilderna ser förjävliga ut hahah
xoxo/N

Jag mår dåligt

Jag mår som ett ass.
Ärligt talat så känns det som jag ska dö, och nu driver jag inte. Det gör verkligen det.
Jag hoppas att det inte känns så här innan man ska dö, för då hoppas jag att döden tar en snabbt som tusan

Over and out
xoxo/N


Naliita gillar?


1. Stora halsdukar, så himla mysiga. Köpte en brun färgad halsduk från H&M förra veckan, den har inet slut utan man virar den runt halsen och den blir stor och pösig. Ser nästan ut som Kenzas för fast den som hon har kommer från MQ. Och dem stora halsdukarna är eftertraktade =) Tog den sista härifrån H&M 129:- och dem kanske har fyllt på lagret nu så spring och kolla.

2. Spotify jag älskar min spotify, alla borde ha en spotify. När det blev så hårt på nerladdning så slutade jag helt med det. Och jag har min älskade spotify.

3. Idol, och snart så börjar det. Men jag måste säga att jag blir skit arg om inte mina favoriter kommer med nu och då menar jag främst Calle. Det är ju så galet många bra iår så egentligen borde alla gå vidare så håller den här tävlingen på i ett år :) svårt i år har så sjukt många favoriter.


1. Förkylning...Jag kände att halsen sved lite igår morse men det gick över när jag hade kommit igång med dagen. Men sen på sista lektionen kände jag att ögonen sved och att jag hade kanske feber. Guess what? Feber och sådan hemsk förkylning har jag åkt på. Har så sjukt ont i ryggen och lederna att jag håller på att gå sönder.
Och så här är väl dem flesta svenskar just nu? Förkylda, alla går runt och nyser så snoret sprids, och snor innehåller såklart bakterier så det går runt i en ond cirkel :/

2. Praktik när man är sjuk är inte rolig, inte heller att gå i skolan. Men jag måste, fatta ett måste när man är så sjuk...

xoxo/N

Krogen

Jag vill ut på krogen såklart Tellus, var ute igår & hade det sjukt roligt. Vin,öl, cider, shottar och vodka. Det bestod det massvis av, där rök ytterliggare 300 kr på en utekväll, men vettefan vad jag spenderade det på :S då jag blev bjuden på nästan allt.
Jag och Sanna gjorde oss ordning hemma hos henne, drog in till Nyköping vid 21.00 gick till krogen vid 22.00 och där mötte vi Patrik, Erik och ja några från Nya Zeeland som hette typ Tim och jadu något annat.

Haha jag och Sanna blev lite förvånade utav själva "Hej jag heter blabla" när man hälsar på någon, dem från Nya Zeeland pratade engelska och skulle hälsa med kindpussar. Kindpussar hälsar jag på när det är någon nära mig, eller någon som jag inte har sätt på länge.

Både jag och Sanna träffade mycket barndomskompisar på tellus =) Alltid roligt.
Bilder kommer lite senare när jag har fått dem av Sanna
xoxo/N

Helgens bravader

Här kommer helgens bravader i bilder =)
Först så var vi i Oppeby och sedan drog alla som var där till tellus och där var det riktigt roligt :) Så skönt att man är 18 & kan gå ut på krogen osv.


alla bilderna är tagna inne på Tellus
xoxo/N

Är jag den kåta kassörskan?

Det var ett tag sen jag kom med mina långa inlägg, detta blir dock ej så långt ;P
Men några rader ska jag knåpa ihop.

Jag jobbade i helgen, jobbar i en affär och sitter i kassan. Det som är så roligt med jobbet är när man möter någon som är trevlig, man blir så himla glad (för er som inte tänker på det är det inte heller världens roligaste jobb att sitta i kassan man får mycket ont i kroppen så be nice mot kassörskan) ett tips från mig, då blir kassörskan mycket trevligare :)
Men nu till min sak, jo när man sitter i kassan har jag märkt hur jävla mycket jag flirtar med alla. Dock inte tjejer! Tyvärr er är jag bara trevlig mot, men mot alla andr. Haha jag gör inte det med flit, men jag flirtar ganska hårt med en del. Och jag får så mycket komplimanger utav killar eller ja en del gubbar kan man ju säga.
Och det är sjukt roligt att få det, därför att man liksom skrattar bort det och det blir lite extra roligt när timmarna egenligen är tråkiga.

"Sockertopp" är något jag ofta blir kallad för utav gubbarna och lika så är det många som säger "jag såg det ju inte, kollade ju på dig" *Vissla* haha och när en gubbe sa det så stod min klasskompis mamma och betalade brevid och hon skrattade på som en tok och frågade om det var många som flirtade med en.
Och en annan man trodde jag hade gått en charmkurs, nepp men det har jag inte gjort, är nog bara trevlig ;P
Är jag den kåta kassörskan?
xoxo/N

En ful likhet

En ful likhet på mig och min syster


Haha jag och min lillasyster kör med samma posér.
Båda var 15 år när bilderna tog, bilden på mig togs för 3 år sedan och på min syster 1 år sen, men tydligen gjorde man samma posé på min tid haha
xoxo/N

Hotell

Hej alla tigrar =) Jag försov mig lite idag, skulle börjat kl 9.00 men kom till praktiken 9.40 men ingen grät för det =) Jag började direkt med disken och fixa och dona i matsalen tände ljus och fixade så allting såg mysigt ut.
Dem senaste dagarna har jag ätit så otroligt god mat på hotellet, känns som jag har minst gått upp 4 kg och då snackar vi minst!! Men inte gråter jag för det ;)
Det har varit efterrätter på efterrätter, dessutom har jag fått väldigt mycket komplimanger (vem älskar att inte få det, men man vill inte höra några smörisar)

Jag blir såå glad när Eva säger att jag jobbar på jätte bra och att jag har utvecklas jätte mycket, det gör bara att jag trivs ännu mera på hotellet =) Lugn dag förövrigt, slutade lite innan 14.00 och sprang till bussen så var redan hemma 14.30 och ska egentligen sluta 16.00 när jag jobbar i köket =)
Men imorgon kommer det roligast, jag ska få stå i receptionen :D  Wish me luck

xoxo/N

Spring bilder spring

Jag hittade roliga bilder från när pappa fyllde 40 år i somras =)
Alltid lika roligt när man hittar bilder som man inte visste fanns eller som man hade glömt bort.

Lite bilder blev det som ni fick se =)
hah kolla första bilden , checka min mage och min ryggfilé så håll käft när ni säger att jag är smal för så smal är jag inte längre ;) Jag har en stor mage, och kolla sista bilden när min morfar undrar vad faaasen jag gör haha
xoxo/N

Coola bilder


Så himla häftiga bilder.
Kommer dock inte ihåg vad fotografen heter men han har gjort ett jävla bra jobb :)
Allt ser så perfekt ut!!
xoxo/N

Dans betyder mycket


Dansgrupp: Asiid
Akon -  dangerous

Som många vet älskar jag dans :)
xoxo/N

Galen natt i sthlm

Tjoosan, har varit väldigt upptagen i helgen med att spendera tid med mina underbara vänner.
Fredagen började ofc med skolan till 16.00 och det var sjukt segt, klockan gick så sakta, trodde kossorna skulle somna så sakta den gick.
Men jag och Malin drog ner till stan och köpte mina älskade stövlar (kommer bild på dem senare) 549:- gick kalaset på, inte så farligt :) Skynde mig hem och fixade och trixade, Elpan kom till mig på kvällen och det blev prat och promenad i vinterkläder, stor vinterjacka och vantar... Sjukt ju!! Men det var så kallt.
Vi somnade otroligt tidigt men det var skönt =) Man behöver inte alltid gå och lägga sig 03.00


Lördag: Vaknade upp brevid Elpan, åkte senare ut till stallet och red Mimmi, och hon var så himla duktig :) Tränade på galoppfattningar så lilla ponnyn fick jobba :)
Sen ringde Amila mig och undrade om jag ville hänga med till Heron City och jag tackade inte nej, så då bär det av till Sthlm jag, Aida, Amila, Susanne och Jossan, mötte om Servan och Karzan och satt och hade trevligt med dem :) Sen drog vi på fest med några andra killar som Susanne känner. Först ut till Skarpnäck och sedan ut till Bagarmossen.

Och det var nog Sveriges bästa trollkarl där, och kanske snyggast med ;) han satt och trollade för mig med en kortlek och jag var helt tagen, så jävla farsinerad blev jag! Hade riktigt roligt där med killarna. Bilder kmr när jag har fått dem av Amila.
xoxo/N


Pengarkåt

Hejsan korvar.
Jag är fortfarande sjuk :( hur är det med er då? Fy fan säger jag bara, det verkligen vräker ner med en massa regn, som tur är så är man inomhus och min syster och deras klass är och campar ;) Roligt! Hon tyckte det sög och jag kan väl bara tycka synd eller skratta åt dem ;)

Imorgon ska jag försöka gå till skolan i någon timma, måste gå på matte lektionen så jag blir klar med matte A, och sedan ska jag förbi stan och köpa mina älskade stövletter som ni kommer att få se på bild. Är så himla kär i kläder, så nu vet jag vad jag måste göra. Skaffa mig ett skit bra jobb, då menar jag lön på ca 30tusen eller skaffa mig en jävligt äckligt rik man obs han behöver ikke vara snygg bara snäll, känner ni någon?

Haha det här leendet kan charma alla
xoxo/N

Forever21

Nu har jag gått och blivit besatt i Forever21 :] Måste bara beställa något från dem, synd bara att frakten och tullavgiften är så äckligt dyr och kläderna så äckliga billiga.

Någon som har lust att dela på frakt och tullavgift?;)
xoxo/N

The big sex talk

Jag kollade på Oprah förut och det handlade om tonårs sexvanor. Hur ska man berätta om sex osv för sitt barn.
Och det som slog mig var, min mamma hade aldrig the big talk. Hon berättade aldrig om sex för mig, jag vet engång då jag var runt 9-10 år då sa mormor "Man ska älska med en person som man tycker väldigt mycket om kom ihåg det" men annars har jag inte haft något speciellt prat med min mamma om sex.

I programmet så var det en mamma som var så orolig för att hennes 10åriga dotter ville veta om just sex, vad det var, vad hände med kroppen. Hennes mamma ville inte ta upp det ämnet för hon visste inte vad hon skulle säga, skulle hon säga att onani hette något annat osv. Hon fick hjälp av Dr Berman att svara på hennes dotters frågor, och då frågade Dr till 10 åriga flickan "Vet du någoting om sex? Något som händer?" Hon svarade nej, visserligen såg hon väldig omogen ut, men min första tanke var "Såklart, hon ljuger ju" Men tydligen visste hon inte att hans paket skulle in i våran murra. Jag trodde faktiskt alla 10åringar visste att det var så :| Hon kanske visste men inte ville säga eller så visste hon faktiskt inte.

När jag var liten så visste jag vad sex var, och att det var något vuxna gjorde, men när jag var liten trodde jag att man hade enbart sex bara för att göra barn sen när dem ploppar ut så var det enough med sex. Jag visste att hans paket skulle in i murran osv, kanske var jag och mina kompisar mer öppna om det visste? Vi kanske berättade mer. Sen så har jag alltid haft många äldre kompisar och gjorde saker redan ungt (haha då menar jag inte enbart sexuella saker) men min mamma behövde inte prata sex med mig, för jag och min syster har alltid vetat det runt 10års åldern.

Har ni haft sexprat med eran mamma? Att hon har förklarat vad sex är osv?

xoxo/N

Sjuker

Jag har haft ont i halsen dem senaste dagarna, och inatt fick jag ont i örat vaknade av att jag hade ont. Imorse hade jag med ont, så då ringde mami till vårdcentralen och jag fick en tid idag, eftermiddag.
Men var bara på praktiken i några timmar sen orkade jag inte vara kvar. Så nu sitter jag här.
Jag ska kolla på SATC och äta något gott, ska be pappa köpa godis till mig ett måste när man har ont i hela kroppen och hostar som ett fån.


xoxo/N