Sjukt trött

Jag är så himla trött. Längtar tills sängen, vet inte om jag orkar ens hålla ögonen öppna till desperate housewifes. Jag är ofta trött nuförtiden, förut var inte jag alls lika trött. Men dom senaste 2-3 åren så sover jag nästan alltid efter skolan bara för jag är så sjukt trött, vitamin brist kanske? Äsch jag vet ju inget om vitaminer och dess funktioner så jag slutar att gissa på varför jag är så sjukt trött.
xoxo/N

underbar klass

Sitter på näthandeln med Ellie. Och har det skittråkigt, vi har inte gjort ett smack! Egentligen ska vi redovisa våran näthandel butik, men hon har nog glömt det. Tills någon sa det, bara för att jävas säkert "Siw det är ju några som ska redovisa idag" bara för att jävlas, roligt roligt ;) vilken underbar klass.
xoxo/N

tarmvred

Idag har jag tillbringat hela min dag på sjukhuset, jobbigt. Luktar vidrigt därinne, dessutom var jag på någon äcklig avdelning, sår och infektioner. Luktade verkligen gammal blodigt varigt sår därinne.
Japp min pappa hade tarmvred så nu har det löst sig, så nu kommer han vara sjukskriven ett bra tag. Och dessutom har han inte kommit hem än. Men det löser nog sig :) han har haft det förut. Träffade även Elpan på stan, hon hade köpt en fin väska :)


Jag & Elpan i december?
xoxo/N


Friis & Company


Gladiator skor från Friis & Company 399:-

Axelremsväska 599:-
Passar perfa till sommaren
xoxo/N

Sjukhuset

Idag kom inte jag till skolan pga att jag inte har sovit knappt nått. "tack" vare pappa, han började få ont i magen runt 19.30 och ni vet då tänker man att man måste springa på toaletten och sånt så det gjorde ju han. Sen gick han och lade sig med magvärk och somnade, men han vaknade vid 23.00 med ännu värre magvärk, och sprang på toaletten. Sista gången han sprang på toaletten var vid 00.00 och då hade han riktigt ont. Sen skojjade jag bara & sa "Du kanske måste åka till sjukan" sen vid 1.00 hörde jag någon som pratade i telefonen, då hade han ringt sjukhuset och dom sa att han skulle åka in. Så han har legat över hela natten på sjukan, sen imorse fick han veta att han ska opereras, så det har han nu gjort. Vi har inte pratat med honom sedan imorse så vi får se hur det går. Men mamma och jag åker snart in och lämnar hans grejjor. Och sedan ska jag till sjukgymnasten :) Skönt då slipper jag åka själv som jag brukar.
xoxo/N

Beyonce konsert

Jag vill gå på Beyonces konsert i hovet :) måste bara hitta någon som vill gå.
xoxo /N

stöter du på mig?

Värsta som finns inom ett hus är alla stickkontakter.
Hatar att stoppa in tex min plattångskontakt i väggen. Värsta som finns! Jag hatar det för att jag har fått så stora stöttar av det, så håret på armarna ställer sig upp. Sen hatar jag det för i alla våra stickkontakter så blixtrar det till om, och sen får man en stöt eller så blir det bara ett blått sken i hela rummet. usch hatar dte. Fick nyss en jätte stor stöt så nu har jag och råkade dra ut alla kablar, så har ingen klocka,ingen lampa och ingen tv just nu, vägrar att sätta in kontakterna i väggen och få en till stor stöt
xoxo/N

NALITA TYCKER


1. Att vrida fram klockan, det är ett tecken för mig att det börjar bli vår och sommar. Jeansshorts och bruna ben snart?

2. Inte alls lång tid tills jag blir 18 år och då är jag inget litet barn längre (fast det kommer jag nog alltid vara så barnslig jag kan vara ibland haha)

3. I mina hörlurar så spelas det mycket utav låten "Never Think" med Robert Pattinson, skit bra låt verkligen. Tyckte inte den var så speciellt bra i Twilight men i hörlurarna får den många tummar upp.

4. Mina nya skor som jag köpte förra veckan, så otroligt sköna och så otroligt billiga. Kommer från din sko och kostade bara 249:- inte alls dyrt och min plånbok tjöt inte.


5. Mitt nya mobil nr som jag fick i julis, så skönt att bara några har mitt nr och inga folk som busringer osv. Tack mamma

1. Skolan imorron. Har inte alls lust och jag är riktigt morgontrött så jag håller nästan att försova mig hela tiden :/ Hjälp mig att bli morgonpigg.

2. Pengar, är helt fattig. Eller ja nästan har några hundar kvar men det känns inge roligt att gå på stan med 300:- Känns som allt fint som man vill ha kostar över 500 lappen.

3. Att jag och Pernilla åker till stockholm 15/5 kom ihåg jag fyller den 14/5 men... Alltid ett men, jag vill gå ut på Café opera, men det verkar som den nattklubben är åldersgränsen 23. Så det skiter ju sig. Och likaså alla andra jag vill gå ut på..

xoxo/N

mina rönken bilder

Hej. Nu har jag settat och kollat på tv i år och dar :) Men det är skönt att vara slappa på söndarna, man orkar inte göra nått speciellt. Känns som det inte är någon idé att göra nått heller då man inte kan vara uppe så länge pga skolan. Sen imorron ska jag till sjukgymnasten och det känns sådär, vet inte riktigt om jag tycker det är nödvändigt då träningen av min arm inte ger någon resultat. Tänk er att träna konstant sedan november och det inte har gett ett skit resultat. Snacka om att man lackar då.

Mina rönken bilder. Ser ni stiftet jag har i armen?
xoxo /N

Lady Gaga - Poker Face - LIVE Acoustic Video


Lady Gaga - Poker Face - LIVE Acoustic Video
xoxo/N

Kändisarnas komplex


Kändisar har också komplex för sin kropp.

Jessica Simpson: Komplex över sina stora bröst
Madeleine Prinsessan: Har komplex för sin putmage
Kirsten Dunst: Har komplex för sin platta rumpa och celluliter
Rihanna: Skäms över sina låt, hon tycker dem är för stora
Robert Pattinson: Han tycker sitt ansikte är fult
Kate moss: Skäms för att hon är för smal

xoxo/N

Glöm inte att släcka

Ni glömmer väl inte att släcka 20.30-21.30?
xoxo/N

Snyggt från Halens


Denim shorts från Halens 249:-


Harembyxa Halens 399:-

:-
Volangkjol Brooker Halens 159:-

Snyggt att ha till våren och sommaren
xoxo/N

Sminktips för fest

Idag är det nog många som ska festa :) Gå ut på krogar och ha det så äckligt roligt

Man behöver inte ta alls lika stark sminkning. Sminka med samma prylar fast tona ner det lite, använd samma färger om det passar till era kläder men som sagt tona ner det. Allt kommer från HM

Glittereyeliner
Ögonskugga
Mascara
Rouge
xoxo /N

Rihannas tatuering


Tycker Rihannas nya tatueringar är riktigt fula (två pistoler en under varje arm). Gillar inte sådna tatueringar, men det är jag det. Hon gillar det, och då ska man göra det man själv gillar, inte vad andra gillar. Men tack gode gud att hon inte gjorde tatueringarna vid armarna och inte på axlarna som hon egentligen ville ha dem. Men hon var smart och tänkte på hennes jobb, hon jobbar ju för tillfället på Cover girl ansiktet utåt
xoxo /N

Carmen Kass


Länge sedan jag drog en dagens bild och idag blir dagens bild på Carmen Kass som ser otroligt bra ut på bilden, sjukt fint hår
xoxo /N


Bring it on bitches

Jag har fortfarande mensvärk så jag dör! Detta kan ju inte vara normalt, vad fan tänkte gud när han skapade mensvärk? Knäppis.
Just nu har jag fyllt i en massa saker på Internet om au pair resan :) Och jag längtar sjukt mycket tills jag åker, kan inte fatta att jag vågar. Men jag tror allt blir bra, jag är så stark! Ärligt jag är det. Psyket menar jag då, inget knäcker mig. Och skulle något knäcka mig så skakar jag bara bort det, så känns det just nu. Bring it on bitches. Nej men ärligt, jag tror allt kommer bli bra. Ingen som vill åka med mig?
xoxo/N

mensvärk jag avlider

Vaknade upp med sån äcklig mensvärk, trodde jag skulle behöva ta mig till bårhuset. haha hade så ont.
Sen vid 13.00 gick det över, då har jag knaprat i massvis med tabletter.
Helt sjukt att man ska behöva ha så ont, måste pallra mig till ungdomsmottagningen och få hjälp med min lilla mage.
Pricken över i:et är att jag alltid får feber så fort jag får mens.
Aja nu ska inte ni behöva läsa om mina menshistorier. Men dock har jag många, så säg till om ni vill höra ;) haha

Ingen donken idag :( min favoritmat, skulle kunna leva på det 24/7 attans att vi inte har någon donken här i lilla Oxelösund. Vi har bara 10 äckliga pizzerier. Och dom är seriöst vidriga
xoxo/N


La Voix



Jag tyckte att Malens Ernmans låt var riktigt dålig La Voix. Opera och försök till pop låt, men efter några gånger lyssnande så tycker jag faktiskt den är helt okej, riktigt okej. Mycket bättre än flera andra låtar som var med i melodifestivalen, men en grej tyckte jag var konstigt när jag åkte till Ullared så lyssnade jag på Rix FM hela vägen i 4 timmar. Inte en ända gång spelade dom vinnarlåten, men istället spelade dom upp skämt låten Tingeling. Sen läste jag på aftonbladet att Rix FM har valt att inte spela låten pga att den inte är deras sorts musik. Istället sitter Rix FM och tjatar ut alla sina låtar så man kräks när man hör dem, varför inte ta in lite opera? Tycker faktiskt inte det är så mycket opera i låten, men eftersom den låten vann faktiskt tack vare oss som röstar, då borde ju vi folket tycka om att höra den på radion? Eller?
Sluta att spela Amy Diamonds alla låtar och variera mer Rix.
xoxo /N


Spindel tatuering



Min spindel tatuering som jag gjorde den 18/3 :)
xoxo/N

Au pair Usa

Nu börjar Au Pair jobbet sätta igång. Mycket papper som ska fixas och mycket internet stuffs som ska skrivas in i olika fält. Tänkte först åka självklart med Culture Care men har ångrat mig åker med Skandinaviska Institutet. Och dom ringde mig igår och ville chitchatta med mig :) Och sen den 11-12 jan 2010 så ska jag på interjuv, nu måste jag bara sätta riktigt ingång med körkortet och ta studenten, sen är det bara tuta och köra i Usa. Men mamma måste hjälpa mig lite med Usa papprena, så mycket krångliga ord som man inte riktigt förstår. Jag vill vara ute i god tid, därför började jag med hela den här au pair grejjen redan i agusti, men tänk vad tiden har gått snabbt.
Jag vill ju helst sticka så snabbt efter studenten juni 2010, och därför är det "bråttom" att börja leta familj och sånt. Man måste klicka med den man ska bo med, jag vill ju komma till någon jag tycker om. Någon som jag känner direkt att jag skulle vilja jobba för.

xoxo/N

Klädbranschen

Godkväll.
Ni vet när jag skrev ett surt inlägg om Ica kvantum och vara jobbskugga osv, idag berättade jag allt för Elsa min lärare, och då fick jag byta till HM så ingen Ica för mig. Och pappa tyckte det var bra, han tycker jag passar bättre inom klädbranschen och får lära mig lite inom det :) Så en tumme upp för min lärare.
Annars idag har det inte hänt nått speciellt, har bara varit trött och pluggat på ett prov som är till imorron.

Redan torsdag imorron, tiden går så sjukt snabbt, men det gillar jag. Längtar så mycket till sommaren då man kan gå utan knappt några kläder på kroppen, och alla är så sjukt bruna. (om det inte regnar förstås men tack gud för solarium) Bara för jag längtar till sommaren slänger jag in två sommarbilder



xoxo/N

Desperate Housewifes


Snart är det Desperate Housewifes som gäller. Ett utav dom bästa programmen, och jag har följt det sedan det började. Och det som är så bra med det är att det alltid händer någonting. Jag tröttnar väldigt lätt och vill att det ska hända nått hela tiden så därför passar det programmet mig.
Missa inte det kanal 5 21.00
xoxo /N


fett i maten

Godmorgon! Jag försovde mig idag, Sanna med ;/ så jag fick stressa mig till skolan och nu sitter jag här och har lektion, dessutom håller jag på att bli sjuker. Så idag blire att umgås med Ida & ja Sofia, roligt roligt.

På fredag blir det donken med Ida :) Är så hungrig just nu så det känn som jag skulle kunna smälla i mig en big mac utan ett ljud :) äter annars aldrig big mac, för fet för mig. Hatar för mycket fett i maten, lagom är alltid bäst. Kanske ska börja göra en kokbok? Namnet blir "Lagom med fett är alltid bäst" av Natalie Rud Rodriguez

xoxo/N

usch vad jag blir arg

Man blir verkligen nedstämd när man får se att det snöar i mars! Vart tog den fina snön i december vägen? Men mars, tillochmed slutet på mars snöar det, suck o_O
En annan sak som är suck, det är när vi får hänga med treorna på apun en hel dag, då tänkte jag "Hoppas en klädaffär" men inte fan fick jag det. Som alla vet har jag redan sommarjobbat en hel sommar på Ica kvantum, har min pappa som jobbar där precis samma avdelningen som 3.an jobbar på där jag ska vara, har interjuvat chefen för ett arbete i skolan, och ska förmodligen få sommarjobb där igen. Och ja nu fick jag Ica Kvantum genom skolan att gå med en trea...Hur roligt är det?! :| Ärligt, jag har ju redan varit där. Jag vill ju såklart lära mig nått nytt, och jag tänker vara hård på den punkten, ska prata med mina lärare och säga att jag vägrar att vara där. Hur roligt är det?! Jag vill ju oxå träffa nya människor och testa nått som jag aldrig har gjort. Jisses vad sur jjag va, har varit sur hela dagen. Skulle nästan kunna knäcka näsan av den som satte mig där.

SUR SOM EN APA

Är sur på bilden så den passar bra
xoxo /N

äckel toaletter

Jag är så otrolig kissnödig, men det finns bara äckeltoaletter på vår skola. Är bajs i toaletten, stopp i dem, diarée lukter, svett lukter osv. Ja välkommen till Tessin!
Blir så äcklad, där vill man inte sätta ner arslet och få en massa äckel saker på sig, nepp det blir till att kissa hemma när jag kommer hem vid 16.00

Gud vad jag är dålig på att uppdatera skäms ju :( har inte svarat på någon kommentar :/ Skäms på mig.
Nej nu ska jag snart ha äckelmatte, blir mycket äckligt i mitt liv.
xoxo /N

Ullared Gekås

Igår tog jag "ledig" från skolan numera heter det sjukanmäla. Jag och min familj åkte hemifrån vid 04.00 och jag var skittrött. Trodde jag skulle avliva för jag var så trött. Men vi kom fram till Ullared ungefär vid 10.00. Köpte faktiskt ganska mycket. Tex jacka, linnen, ridbyxor osv, hela kalaset gick på 2500:- men det vare värt.

Jag blev så sur på en mamma på affären gekås. Hennes unge var så jävla bortskämd, skrek och hade sig i hela affären, skrek att hon ville ha godis och ungen var ju så fet. Och varför göder hon upp henne mer med godis?
xoxo/N

tatuering

I onsdags tatuerade mig, en spindel ! Jag blev jätte nöjd :) men jag hoppas att jag inte behöver att fylla i den på länge. Och det gjorde verkligen inte alls ont. Kändes ju såklart men inte ont. Nästa tatuering blir nästa månad när mina pengar rullar in :)
Ni ska få se bild på den senare
xoxo /N

För ärlig

En del människor är helt enkelt för ärliga, positivt negativt tolka det hur du vill.

Okänd: Det luktar get i din bil?
Okänd: Get? Inte hund då?
Okänd: Nej get.
Okänd: Konstigt, har ju inte varit i närheten av djur. Men det kanske är fårskinnet här framme som lukar?
Okänd: Kanske

För ärligt.
xoxo /N

sorry

Jag har inte orkat att blogga pga förkyld & feber! Men nu är jag på g igen som vanligt.
Fredag: Skulle träffat Angelica men det blev inte så, åkte istället hem till Pernilla där även Anne var :) Sov där & hade det mysigt med filmkväll och skvaller

Lördag: Sanna kom hem till mig, melodifestivalen (hata ugglas) fattar inte hur hon kunde gå så långt! Fattar inte hur folk röstar.

xoxo /N


inbrott

Nu har det varit inbrott i skolan igen, typ glas överallt. Så alla lektioner är inställda nu på morgonen för att polisen ska kunna göra sitt arbete. Då kunde man ju haft sovmorgon :) men nej istället sitter man här och har det dötråkigt. Fast skönt att vara ledig imorron! Mycket skönt.

hörs senare
xoxo/N

Mördar hundar

usch jag kommer inte kunna sova ikväll, råkade somna kl 20.00 & vaknade nu! Så nu blire spanska plugg, men jag fattar ingeting alla säger "glosor på sid 50" jag slår upp sida 50 och det är en text & brevid är det långa meningar. Är det dom långa meningarna som är glosorna?! Fattar inget, det heter ju inte glosor då, då säger man ju spanska meningar kort och gott.

Jag blev så arg när jag läste tidningen, det var en advokat och hans lilla knähund Cairnterriern Sigge som var ute och gick när den blev attackerad utav 2 hundar en blandning mellan labrador och bordercollie och den andra hund var en blandning mellan amstaff och terrier ena hunden ska ha munkorg när den är ute och går bland folk. Och den lilla hunden dog utav sina skador. Det är verkligen jätte tråkig och det är tråkigt att sånt händer, men en sak gjorde mig så arg. Det var när han sa "Ja alla kamphundar är mördare, dom är till för att döda" citerade inte hela meningen men det gick u på sånt budskap, han använde mördare & döda.
Men då blev jag så sur, för bara för att en kamphund gör nått så står det "mördarhund" men skulle en golden bita så skulle det väl bara stå två meningar i våran lokala tidning. Man drar alla över en kant, vilket man inte kan göra, har träffat hur många snälla kamphundar och jag lever ju än? Och det gör min hund med. Men min hund höll på att bli biten utav en labrador, men det är ju inget farligt för det är ju ingen kamphund.
Jag vet att man ska försöka att leka "dragkamp" ni vet när man har en leksak och sitter och lekar med hunden, det skulle man tydligen vara försiktig med om man har kamphund. (läste det i en hundbok)

Men jag tycker det är fel att kalla en hund för en mördare, bara för att det har hänt många olyckor med kamphundar dom senaste åren tycker jag inte att man kan kalla hunden för mördare, man vet ju faktiskt inte vilken miljö hunden växer upp i.
 
xoxo /N

bus enkelt liv

I'm back! Gud vad trött jag är, vill bara sova!! Men snart så, om några timmar kan jag krypa ner i sängen.
Vad har alla gjort idag då ? Själv har man varit i skolan till 11.30 sen gått ner på stan med Sanna och fyfan vad det snöade, jag som trodde man kunde ta fram skinnjackan utan att frysa kroppen av sig. På stan köpte Sanna födelsedags presenter till hennes minikusin :) Vi var inne på brio och när man såg alla barbiedockorna tänkte man tillbaka på hur det var när man var liten, allt var så enkelt (fast det tyckte man kanske inte då).

Jag kommer ihåg när man var mindre typ 11-12 och man blev sur för att den & den personen hade finare stickers (ni vet klistermärkena man satt och bytte på rasterna) fast när man var mindre visste man inte alls vilka problem man skulle ha nu. Och sen när man blev 14-15 då sprang man runt och trodde man var cool för att man hade druckit upp sin första öl, fast det är så roligt att kolla tillbaka på ens liv. Men allt var inte lätt då, och livet kommer förmodligen inte bli lättare nu heller.


Malin, Elin, Jag & Alicia. Vi var runt 13 år när vi tog den här bilden


Pierre, Alicia & jag vi var 15 år


Jag, Alicia & Elin när vi var 14 år


Jag, Sabina, Malin & Amila runt 14 år


Jag & Malin 16 år


Jag & Malin 16 år :)


Pernilla & jag 17 år


Pernilla & jag 17 år :)



Jag såg min stjärna idag :)
xoxo /N

Motivering till skolan :)

Godmorgon. Så jävla trött jag var imorse och är trött nu med. Sitter på näthandel B och det är så sjukt tråkig vi ska lägga in varor i våran webbutik! Jätte roligt verkligen ;) Men Ellie sitter och håller mig sällskap och resten av klassen. Jag känner att jag måste bli mer motiverad i skolan, istället för att sitta och blogga om en massa strunt. Och lyd det tipset ni med ;)

Jag & Ellie
xoxo/N

Sovtips tack

Jag är så himla trött, fast kan inte sova känns så meningslöst att bara ligga och glo inte nått bra på tvn heller... Men skönt att man slutar runt halv tolv imorron för efter skolan är det stan som gäller med Sanna :) Sen är det bara hem och ta en powernap :) Har ju "tyvärr" inga pengar att spendera på shopping och det tackar jag för, köper på tok för mycket saker som jag inte ens använder. Kanske ska starta min egna blogg loppis?
xoxo /N

Byxa & klänning

Har hittat lite mer kläder jag skulle vilja ha just nu :)

Byxor från Yria 279:- 


Klänning från Yria 299:-

xoxo /N


Victoria Secret

Har hittat några snygga nattkläder :) Alla kommer från Victoria Secret

xoxo /N

Yes man or män som hatar kvinnor

Nu har jag dagens planer, har tagit en paus från allt städande. Men snart är jag på g med det igen. Pauline hörde av sig, blir kanske bio idag om jag orkar ska höra av mig till henne vid 15.00 och berätta hur läget är. Men om vi går så ska vi se Yes man eller män som hatar kvinnor. Kan inte riktigt bestämma oss?
Ha en bra söndag alla troll :)
xoxo /N

olika tankar

Godmorgon. Jag har vaknat tidigt alla dagar när jag har varit sjuk, men idag mår jag bättre. Så imorron blir det skolan :) Och det ska bli ganska skönt att ta tag i sina vardags sysslor. Istället för att sitta hemma och tänka, hatar att ha för mycket fritid för då kommer alla tankar. Ni vet sånna tankar som man inte vill tänka på sånt som man slänger in i gaderoben och hoppas att ingen öppnar ut för då rasar dom ut.

xoxo /N

konsten att sjunga


Jag älskar att sjunga. Men tyvärr låter det förjävligt, men det bryr jag mig inte så mycket om. Men gillar dock inte att ta mina höga toner när någon kan höra dem. Men jag har aldrig tyckt om att sjunga i duschen, istället sjunger jag när jag ligger och läser.  Nu vet ni lite insider fakta om mig :)
xoxo /N

fy för reklam

Godmorgon :) Så grymt skönt att all snö håller på att försvinner, hatar snö & blask. Så snart kan vi allt hoppas att våren är på g, är ju ändå en vårmånad vi är i.  Vad ska alla göra idag då? Själv skulle man kanske på bio med några vänner, men det blir ikke nått för jag är fortfarande sjuk och vill inte smitta ner någon.

Jag tänkte bara säga en sak jag tycker är jobbigt, det är alla personer som ska göra smygreklam. Typ överfullt med reklam på sin blogg, då undrar man? Är personen så desperat att tjäna pengar? Bloggar du får att tjäna pengar? Är inte bloggen en del av din vardag istället? Typ när någon har reklam under varje inlägg och massor med reklam i höger/vänster spalten. Hmm har inte förstått det än.

xoxo /N

älskade vampyr

sorry för att jag har varit lite borta. Men är magsjuk och då har jag varken lust eller ork att sitta vid datorn. Så istället har jag sysslat med att läsa mina älskade Twilight böcker :) Är helt förälskad i dom, önskar att jag hade en sexig vampyr som kunde rädda mig ur och skur. Men ikke sa nicke vakna och inse the real life.


Sådär ska min nästa pojkvän se ut, bara så ni vet ;) haha
xoxo /N


Twilight <3


Twilight är seriöst en utav dom bästa filmerna jag har sett! Blir ju helt förälskad i Edward. Och boken om jag kunde drömma är super bra. (Y)
svarar dessutom på alla kommentarer senare :) har ikke glömt bort er

En sovguide

Nu är jag utvilad efter en 20 minuters powernap. Man ska inte sova längre helst en kvart eller tjugo minuter om dagen, det räcker och det är bra för huvudet. För sover man för ofta mår kroppen heller inte bra, sover man får lite mår den inte bra pga det. Så ställ er klockor och sov max tjugo min, för då somnar man lättare sedan på kvällen.
xoxo /N

Hola bonita

Idag är det pluggdag för mig, har pluggat spanska i en timma och jag har mycket kvar. Har prov imorron och det gäller att jag får G :) En bonus är att jag får VG. Vet ni vad jag gör alltid? Jag kollar alltid min egna blogg, och kan sitta och läsa gamla inlägg, fast jag läser dem på spanska, så jag nappar upp lite mer ord till mitt spanska ordförrådd. Smart va?:)

Hasta luego! Besitos
xoxo /N