vilken doft är din?

När jag ändå är igång på att blogga så kan jag ta och tipsa er om parfymer för henne :) Mina budget favoriter överstrider inte 700:-

Escada Magnetism min absoluta favorit! Helt underbar :) Fick den i julas av Escadas mini kollektion. Så har den i en mini flaska och när den tar slut så köper jag den stora flaskan. Stark doft.

Escada Marine Groove luktar sommar.


Christina Aguilera luktar sommar, men det tråkiga med den tycker jag att lukten försvinner snabbt.
Men billigt budget tips.
Ge mig parfym tips :)
xoxo/N

Melissa Horn

Blondinbella har fått mig att tycka om Melissa Horn :| ofattbart att jag sitter och lyssnar på svenska "havs, sol, njut, jag vill ha en egen måne" texter. Och en låt sjunger hon med Lars Winnerbäck som jag aldrig har tyckt om, men nu är jag helt fast. Hjälp ju haha.
Nu ska jag lyssna vidare
xoxo/N

bilder som ni aldrig skulle få se

Hittade nyss lite privata bilder som sprider runt på nätet på mig och Sanna. Fattar inte hur dom har kommit ut? Och dom är pinsama & inte bilder som man vill att folk ska se.

Nejdå, här är det några snygga bilder på oss ifrån somras ;)
Vilket liv. xoxo/N

Psykolog


Alla har hemligheter ska man avslöja någon? och för vem? Eller ska man vara tyst?
Alla borde ha en egen psykolog som bara finns där i garderoben och man tar fram psykologen när man behöver deep talk.
xoxo/N

Musik hjälper själen

Jag flydde från mina problem genom att åka på kryssning, det jag inte visste att jag skulle få ännu mer problem när jag kom hem :( orkar verkligen inte. Livet är så jävla orättvist för alla människor.
Kryssningen var okej åtminstone.

MGMT - Kids
Ska trösta mig med bra musik. xoxo/N

Bästa foundation

Jag köpte en ny foundation, hade kvar sen innan men den är way to ljus för mig. Ser bara konstigt ut på kort osv. Den var en nyans ljusare än vad jag egentligen har, sen massvis solarium på det så är ansiktet och kroppen ännu ljusare och med den foundation ser jag ut som ett ljusstopp i ansiktet.

Vilka är era bästa foundation? Varför är den så bra?

Max Factor Miracle Touch den köpte jag igår och har provat den och den är super bra. Den håller bra och är inte så smetig.
155:- på H&M men nu är det extrapris på den så nu kostar den 129:-
Spring och köp :)
xoxo/N


halva ögonbryn

Såå läckert med ett halvt ögonbryn. Jag skulle fixa till bryna nyss, klipper dom först för minga ögonbrynshår är så långa och sedan nopprar jag det som behövs och fixar och trixar. Trixade mer än fixande nyss "/ Ena ögonbrynet skit fint, fick till formen som jag ville andra ser däremot katastroft ut. Klippte och det gick sketa bra i början tills jag råkade få med halva ögonbrynet, hela kalt blev det :| världens kala jack... Inte snyggt... Vad gör jag? Fylla i det med penna imorron då, men man ser ju jacket.

Alltid jag ;) sicken tur jag har med allting.
Bitter och otur yepp that's me.
xoxo/N

Afternoon dress


Jag har köpt en kvällsklänning till studenten :) Tycker den är fin, jag älskar tighta klänningar som man visar lite former. Använder sällan lite större klänningar. Nu är det bara att börja jobba på brännan så klänningen ser ännu finare.
xoxo/N


hatar allt puttinuttigt

Jag är bitter, jag hatar allt puttinuttigt. En massa hjärtan, en massa samtal stup i kvarten från sin partner, "nej lägg på du först, nej vi lägger så samtidigt naw naw naw", "nej du är så fin , nej det är du som är naw naw naw", peta på varandra hela tiden, tända ljus osv. Allt ska vara så romantiskt och man ska skicka kärleks sms hela tiden. Jag är så bitter på sånt.

Eller är det jag som är halvt känslokall? Jag vet inte, visar nog kärlek på mitt sätt. Men jag tillhör nog den gruppen som inte håller på med något puttinuttigt hela tiden. Jag gör det ibland, skriver något fint, lite hjärtan & annat. Det ska man göra annars dör det ut, men fattar inte folk som gör det all the time.
Har bara lust att slita ut deras hjärtan oich förstöra förhållandet till max.

Okej jag är bitter idag ;)
ni får lite pussar & kramar av mig
xoxo/N

Pauline Scott

Min hjärna går på högvarv, kan inte sluta att tänka. Kan inte få bort illamåendet och framför allt kan inte mina tårar sluta att rinna.
Jag kan inte fatta att det är sant, och jag vill inte tro att det är sant.
Jag älskar dig min vän Pauline Scott, tänker på dig & din familj.


och jag kommer alltid minnas dig Katarina.
xoxo/N

Studentklänning check

Nu har jag kirrat studentklänning :) Hoppas att den kommer sitta tajt och fint på mig, annars åker den tillbaka och jag får börja en snabb klänning jakt.

har även lagt undan ett par snygga skor från DinSko som kommer sitta som en smäck på mig.
Kommer nog bli en bra student
xoxo/N

Pizza mage is the shit

Vare någon som sa att Natalie inte kunde träna? Hell no, idag blev det en powerwalk :) eller ja dom första 10 minuterna sen blev det gå i vanlig slö takt. Men är på g.
Och jag ska fira det med en stor skål glass.

Bara så ni vet pizza mage is the shit. Eller nja det var det. Hörde ni? VAR :)
Ska ha lika platt mage som min vän Sanna. Kör igång nu :)
xoxo/N

Studentklänning -hjälp?

Jag behöver hjälp utav hela Sverige :) Jag måste beställa studentklänning ikväll och har valt att beställa då det inte finns något till mig i Nyköping.
Så säg vilken du tycker jag ska ha.

Dragkedja baktill under ryggurringningen
Vadderade kupor och viskos i innertyget

Satinklänning med rosett
vilken ska jag välja? Svårt val...
xoxo/N

Drinkvana - gone

Om 2 veckor åker jag och mina tjejkompisar på kryssning till Tallin 40 timmar, längtar ihjäl oss. Ser verkligen fram emot att skippa 2 skoldagar och göra något riktigt skojj på :) Och inte vare dyrt heller 48:- för oss fyra.
Så den 25-27 så vet ni att jag är på en båt i Tallin och dricker för fulla muggar och dansar på bardisken. Men nu till själva toppen av hela inlägget hör och häpna jag ska inte göra något innan jag åker, inte en drink, inte krogen, inga hemmafester/förfester/efterfester. Jag ska sitta hemma och plugga.
Som jag skrev i det andra inlägget nu är det slut på det roliga i 2 veckor , är ni med mig?;)


Slut på att stå och skaka rumpa till Chuckie feat LMFAO - Let the bass kick in Miami bitch
xoxo/N

Slut på det roliga


Lite bilder från när Sofie hälsade på lilla södermanland.
Här är bilder innan vi gick ut på volym sooch hade äckligt roligt :) Det märkte jag på alla pengar som jag brände, brukar alltid göra av med 100-200:- på en utekväll, den här gången gjorde jag av med 500 någonting...Sved dagen efter ;) Nu är det slut på festandet och nu börjar pluggandet.
xoxo/N

När folk mår dåligt

När folk mår dåligt så gör dom olika saker.
En del stänger allt ute, en del öppnar sig för allt och alla, en del blir vilda, en del blir tysta. Alla gör något för att slippa undan sina problem. Det lättaste är att man tror att man ska fly undan sina problem, men problemen kommer ikapp en.

 
jag flyr alltid undan mina problem, har alltid gjort det. Men på vardagen så kommer dom ikapp mig, under helgerna är jag odödlig det real life finns inte.
Ta vara på tiden
xoxo/N

vältränad mage

Jag vill få tillbaka min mage, den vältränade magen "/ to bad for me att jag älskar onyttiga saker. Sitter och proppar i mig det hela tiden och tror att jag ska bli vältränad. Hårdträning är det som gäller nu.

Den magen vill jag ha, inte min bullmage ;) Är det situps som gäller då?
xoxo/N


Mupparna bus

Hittade en del roliga bilder på min mobil från mars :) När jag och Sanna var på ärenden på stan så skojjade vi till vardagen för oss.

btw skönt att inte behöva stora vinter jackan längre :) Strålande sol & vår nu
xoxo/N

vimmel pimmel


Jag och grisen en aning dragna på volym i lördags :)
Vimmelfotografen får till the big moment. Sen måste jag få tag i den viktiga vimmelfotografens kamera nämligen  Ellie som tog lite roliga bilder på mig, Sofie & självklart på sig själv oxå.
xoxo/N

påskveckan

Påsken har varit helt okej.Har varit jätte dålig på att blogga men har haft en tjejkompis Sofie från Skåne på besök hela veckan, tyvärr har hon åkte hem "/ Berättar kortfattat min vecka.

Onsdag: Jag och Sofie åkte in till Nyköping och solade sedan bär det av till olearys för att se Inter-moskva och arsenal-barca matcherna. Jag tycker fotboll är helt okej, men är inte den typen som sitter och skriker och har mig, men det gjorde alla andra fotbolls huliganer. Bla Sofie.

Torsdag: Död på praktiken, var så slut behövde verkligen lov. Och behövde verkligen en rejäl utekväll och det blev det, pengarna som bortblåst ha roligt för pengarna volym/olearys. Hände en del roliga saker den natten :)

Fredag: En kort utgång, hände inget speciellt.

Lördag: Påskmiddag med familjen :) sedan utgång Sanna säger "Är du på att bli riktigt dyngrak?" Sagt och gjort. Kan nog säga att Sanna kanske ångrar den frasen en smula ;) hon fick nämligen sitta i ett kök och höra på när en kille skrek ängsligt "Hörru sötnos koom och lääägg dig hääär, kan inte sova utan dig" bambambam inget svar från Sanna när han skrek så.

Söndag: error i kroppen

Hur har eran påsk varit då?
xoxo/N