jag blir tokig

Jag blir tokig på folk som frågar hela tiden "vart var du idag?" folk som jag inte ens umgås med i skolan...
Ursäkta men jag bröt armen i somras = sjukhus eller sjukgymnast...
Men imorron kommer jag inte till skolan kanske för jag har så sjukt ont i magen, mamma ringde vårdcentralen förut och dom vill att jag ska vila, sen om det inte blir bättre ska jag komma in och kolla vad det är förnått. Har haft så ont i magen sen i lördags fast på höger sida.

Ursäkta för detta inlägg :] Tvungen att skriva av mig.
xoxo /N

sjukhuset

Idag har jag varit på sjukhuset hela dagen pratat med läkare hit och dit, dom är ju så sega visst dom har mycket att göra men ändå! Sen hade jag ett hårt arbete i bassängen med sjukgymnasten.
Jag har blivit starkare i armen men det är mycket jobb kvar :/ men jag ger inte upp! Det ska man aldrig göra.

Juste imorron kanske jag ska in till sjukhuset igen, jag har fått ont i blindtarmen två dagar i rad. Och i natt var det värst men det gick "över" på morgonen. Så nu ska jag avvakta och se "/

xoxo /N

I hate it

Jag hatar när man inte kan somna. Ligger och kollar på MTV Wildboys, har försökt att läsa, skrivit i min dagbok (haha ja jag skriker dagbok), legat och ritat. Men nix pix ögonen vill inte falla igen och drömma sig bort.
Godnatt.

xoxo /N

Tävling


Vinn detta tränings set :)
Tävla du med http://dedicated.blogg.se
xoxo /N

Zac Efron & Venessa Hudgens

Idag kunde man chatta med Zac Efron och Vanessa Hudgens på aftonbladet.
Skrev in många frågor till Vanessa tyvärr fick inga svar, men sen så krachade aftonbladets hemsida så chattningen med Zac blev inställt. Attans jag som var redo :)
Men snart kan man se vad Vanessa svarade på alla frågor.
www.aftonbladet.se



xoxo /N

face tips

En toppenbra ansiktsmask för fet hy, som man kan göra själv är;
Vispa en äggvita med 1-2 tsk citronsaft, applicera ganska tunnt på huden och låt torka in och verka i 5-10 min innan du sköljer av med ljummet vatten.
Huden blir babylen

xoxo /N

Ont ont ont

haha jag vaknade först vid 11.00 gick upp och åt godis. Gick sen till min varma säng och somnade om och vaknade 14.15 hur fan ska jag kunna sova inatt ? :S haha.
Har ont i magen, ont i huvudet och ont i armen härligt ;)

Idag ska jag städa rummet ni ska bara se hur det ser ut, tänkte ta kort på det men det vågar jag inte ens då pajjar väl kameran för det är så stökigt. Sen ska jag vara med Pernilla vi ska ringa till en tant eller nått, hon som har lägenheten i Egypten och fixa med bokningen :)

ha en bra dag hoppas att ni slipper att städa ;)
xoxo/N

Dagens bild


Dita von Teese
xoxo /N

to night

Shoosan :) Nu sitter jag här nyduschad och fräsch.
Ikväll ska jag och Pernilla in till Nyköping och passa hennes systers barn. Sova där inne ska vi också göra.
Så det kommer att bli mys framför tvn med gottis.
Jag kommer inte kunna blogga någe mer idag, så ses imorron.
Bli inte allt för fulla ikväll ny dag imorron oxå ;) Dagens ord/mening va?
xoxo /N


Lykke Li - Little bit


Lykke Li - Little bit
xoxo /N

Jävla hjärna

Idag drömde jag en fin dröm! Jag fick ut min arm jag kunde sträcka ut den helt rak ingen smärta. Jag stod i vardagsrummet med hela familjen och några släktingar det var massa sol ut och det var varmt. Jag hade en vit tunn stickad tröja på mig när jag skrekgrät "Jag får ut den kolla min arm" och alla var så glada.

Jag vaknade upp och insåg att det var en hemsk dröm, jag förstår inte varför ens egna hjärna vill lura en. Hade så mycket tårar när jag vaknade och insåg allt.

Min sjukgymnast sa igår "Du kanske inte får ut din arm någe mer, kanske lika bra att vi inser det"
Det gjorde så ont att höra det så jag började gråta på toaletten på sjukhuset. Jag känner mig så värdelös

xoxo /N

PUSS


Godnatt så tack och hej för mig idag :)
xoxo /N

Vill bli kär?

En sak tycker jag är störande med mig själv. Jag vill bli kär men jag blir inte det. Har inte varit kär sen förra vintern och nu är det dags tycker jag. Men letar jag så hittar jag ingen, men vadå ska man tro på det "leta inte det kommer när det kommer" :s men jag som vill hitta någon nu att bli kär i.
Krångligt det där.
Men eftersom Ellie min kompis har en pojkvän och hon berättar allt roligt som dom håller på med, Ida har pojkvän (fast hon pratar inte så mycket om honom) och likaså Sanna har pojkvän... Men jag vill också ha det.
Hittar jag någon så ska jag alltid leta fel på personen och tillslut blir det avtändande.
Eller om någon gillar mig och visar det eller säger det så backar jag undan då vill jag inte ha personen för att han är för på...
Jag träffade en kille idag som jag har tyckt om ganska länge för nått år sedan, han hade sin tjej med sig. Jag blev grymt avundsjuk jag hatade tjejen har aldrig ens pratat med henne men ändå, varför har han hittat någon men inte jag?!
Nej nu ska jag sluta att tänka på mig själv

aja kärlek kommer och den går (det har jag märk i mina år) :]

xoxo /N

Dagens bild


Nick Jonas med hunden
xoxo /N

åsikter

Tack för alla åsikter angående att gifta sig :) Roligt att se vad alla tycker och tänker, många bra svar!


Nu sitter jag och väntar på Angelica :) jag är bus sugen på godis ;)
Jag klippte mig efter skolan och jisses vad nöjd jag blev nog andra gången jag blir så nöjd, jag tunnade ur mitt hår och jag har fortfarande tjockt men det är mycket tunnare. Jag har nästan på gränsen till afro hår känns det som (inte nu längre) nej men eftersom jag har spanskt ursprung så är mitt hår också lite tjockare latina hår som frisören kallade det!
Prat glad var hon också så jag kommer att bli en stamkund där.

Langar en bild senare kanske ;)

xoxo /N  EN NÖJD TJEJ MED SNYGGT HÅR


Bröllop gifta sig

Jag har en kompis som sa till mig "Natalie vill du gifta dig när du blir äldre?" hmm jag svarade "Nej det vill jag inte" då kollade hon helt chockat och sa "Vaa vill du inte?"

Vadå, måste man vilja gifta sig bara för att man är tjej? Och varför frågar man en sådan fråga om man inte fattar att alla inte vill gifta sig.
Jag behöver inte gifta mig för att visa min kärlek så är min åsikt, men jag tycker det är sött när folk gifter sig men jag själv vill inte det.

Så min fråga vill DU gifta dig? Varför?
Om du inte vill gifta dig, varför vill du inte?


xoxo /N

face tips

Ansikts tips :)
Sätt på en kastrull med hett vatten när det har kokat upp så ta bort det häll det i en stor skål eller ha kvar det i kastrullen. Sätt dig bekvämt och ta en handduk över huvudet och kolla ner i kastrullen/skålen ansiktet ska nästan nudda vattnet och se till att du har handduken runt hela ansiktet och huvudet så du inte släpper in och ut luft.
Sitt så i 8-15 min.

Fet hy ; Fet hy mår bra av ångbad. Huden rengörs, pormaskar mjukas upp och talgkörtlarna öppnas.
Gör det här en gång i veckan.
Torr hy ; Torr hy kan torkas ut av ångbad. Ångbada inte mer än varannan vecka.
Känslig hy ; Ångbada inte!

xoxo /N

Dagens bild


David Beckham
xoxo /N

Trötter

Jag mår inte riktigt bra idag, har i stort sett sovit hela dagen. Skönt! Och imorron ska man upp vid 6.15 :| fööör tidigt för min lilla kropp ;P Ska ju till sjukgymnasten kl 8.00 och att hoppa ner i en bassäng så tidigt på morgonen är inte så värst kul. Sen är jag klar hos sjukgymnasten vid 9.30 men skolan börjar 12.10 och slutar imorron 14.30 (skönt att sluta lite tidigt) :| KUL jag får ingen sovmorgon buhuu:( nää men! Får väl gå hem till mormor.

Vilket onödigt inlägg men då vet ni vart jag håller hus ;) ifall om jag får oväntat besök
xoxo /N

I say nonono

Hejsan kom nyss hem från våran lilla friluftsdag i skogen ;) Började först med att kunna göra en eld skit tråkigt, sen stafetter i olika grupper och i min grupp så var det jag, Ida, Ellie, Sanna, Malin och Catrin och det gick ju strålande ;) eller inte! Sen skulle vi laga våran mat nudlar, fläskfilé och tzatsiki (den var färdig) tog ju typ en timma att göra det. Sen skulle man sätta upp ett vindskydd och sist men inte fan minst skulle vi gå tipspromenad helt livsfarligt.
Jag med en arm hade det inte lätt, fick hjälp utav Karim att komma över ett stort berg med vatten under :| läskigt faktiskt.
Men nu ska jag till momo så ses xoxo /N

haha

hittade ett inlägg i kenzas blogg om att en person fastnade i en gunga! Läs det ;)
"

Men, när jag gick i sexan lyckades jag fastna i en sån här blåbäbisgung blöja du vet? som ser ut som en blöja för bebisar. Jag och min kompis skulle bara sätta oss i den och gunga lite. Eftersom attjag ville gunga först(och det bara fanns en gunga)så hoppade jag snabbt ner i gungan. BAKOCHFRAM! och jag var väldigt knubbig på den tiden också. Min kompis försökte dra ur mig ur gungan, men de gick inte.
Tillslut åker min kompis hem för att hämta sina föräldrar. Så där sitter jag helt själv i en blå jävla gungblöja, massa människor går förbi och kollar. Tillslut kommer en gravid mamma och en liten unge i en barnvagn. Självklart vill barnet gunga i gungan jag sitter i. Mamman kollar surt och irriterat på mig och undrar varför jag fan inte flyttar på mig. Tillslut tittar jag på henne och säger: jag sitter fast...hehehe. Tillslut kommer min kompis med hennes föräldrar. Alla försöker dra ur mig, men de går inte. (nu har det samlats en hel flock runt gungan) tillslut ringer min kompis föräldrar brandkåren.. Och dom får komma och klippa ut mig! (nu står det typ 1000 pers o kollar och GARVAR) de va riktigt pinsamt. Jag hörde en kille som sa till en kompis i telefon "hörru, jag kommer snart, de e tjej som sitter fast i en gunga. HAHA"
det mest pinsamma var väl att jag skröt om de för andra sen. "ahmen asså jag har faktiskt fastnat i en gunga..så brandkåren fick klippa ut mig"

xoxo /N


Sjukling

Idag är jag sjuk. vaknade vid 4 och var helt kallsvettig och jag kände direkt att jag har feber, så tog tempen och guess what? Jag hade 39,4...Sen vid 7 så börja jag må illa och guess what? Jag är nog magsjuk. Kräktes så jag var helt blå i ansiktete ;) inte direkt blå men nästan.
Så nu ska jag vila, jag vill ju vara med imorron i skogen, var ju inte med förra året i skogen så jag måste nog det..
Blir ingen mer bloggning idag

xoxo /N

Bloggning & Egypten

Idag har det varit lite segtpå bloggfronten. Har helt enkelt inte orkat, har inte heller orkat svarat på kommentarer. Men ja jag gör det imorgon thihi.
Nu sitter jag och väntar på 2½ män men det brukar börja 0.00 men nu börjar det 0.35 :| Gud så länge kommer jag inte kunna hålla mig vaken, ska ju faktiskt upp tidigt imorron och nada sovmorgon!
Så jag skippar nog programmet :)


Juste jag fick svar från en "tant" om lägenheten i Egypten, ska kanske träffa henne någon dag i veckan och prata mer i huvudstaden, så nu får vi se hur det blir :)

xoxo /N

Dagens bild


Nadine Kirschon
xoxo /N

arg sjukgymnast

Hade sovmorgon idag till 12.45 mycket skönt :) Hade en lektion idag som jag var med på, gick sedan vidare stressade till sjukhuset till min dumma sjukgymnast. Jag vet att hon måste vara sträng mot mig och inte sitta och dalta... Men inte så sträng så att man blir bara så jävla förbannad på henne.
Var i bassängen idag och det gick helt okej, kom upp och gjorde mig iordning, fick vänta på sjukgymnasten i gympasalen. Gjorde mina övningar sen säger hon till mig "Ja du är så svag, jag undrar hur mycket du tränar?" Hallå? Jag tränar för fullt, jag kan inte träna oftare jag behöver vila.

Så sitter hon och ska försöka läxa upp mig, sen säger hon "Jag tror du går och bär på din arm hela tiden" jag svarade "nej det gör jag inte, jag låter den hänga med" Jag får inte ha min arm i 90 grader i böjd läge jag måste låta den hänga ner i 70-60 grader.

Sen så går vi till en annan avdelning och ska göra om min nattskena till armen, då säger hon till den andra sjuksköterskan som gör dom där nattskenorna. "Ja jag gnäller på Natalie idag ellerhur" och jag svarade inte var sur på henne. Då fortsätter hon säga "Asså hon gör inte som hon ska, jag blir besviken" jag blänger surt. Vadå jag gör exakt det jag ska göra...Jävla surkärring.

Undra om man kan säga till att man vill byta sjukgymnast? :s Jag vill inte ha henne!

Sen efter hon sa det sista så försöker hon bli "snäll" men jag tycker varken hennes tantskämt är roliga.
Och ni ska bara veta hur mycket skit dom snackar om varandra på sjukhuset, när man är patient där så hör man mycket

xoxo /N


Claudia

Jag har gjort om en bild på Claudia


http://billiee.blogg.se
xoxo /N

Gooodistaaajm

Jag vill ha godis :) men har redan ätit det idag.
Kom till skolan, fick veta att Julia i min klass har slutat och börjat på en skola i Norrköping. Så nu är vi bara tre i övningsföretag = ÖFA.
Så good luck Natalie, Linda och Chouajeb vi klarar det galant ;) Alla andra är 6 eller 5 stna i sina grupper och nu ska vi göra dubbel så mycket jobb. PUH

Sen äcklig mat :| Korv, potatis och spremasås. Sjukt äckligt (jag vet folk svälter och så klagar jag men fy på mig jag ska vara glad över att få äcklig mat)
Sen hade vi hål timma i 2 timmar :| varför inte bara låta oss sluta? Vi hade inte ens någon lärare, så vi skulle bara göra några övningar så jag kunde ha slutat 11.30 idag...Nej men sånt informerar inte skolan om tydligen.
Men jag Sanna, Ida, Ellie och Sofia gick till stan så det var helt okej.


Torsdag då ska vi ut i skogen hela dagen och laga mat i stormkök :| orkar inte. Sanna, jag, Ida och Ellie ska laga fläskfilé, nudlar, sallad och tzatsiki. (Tack gud för god mat och förlåt för att jag gnäller över mat när andra svälter)
men nu har jag ju sagt förlåt för att jag gnäller och tackat gud för att han har skapat god mat!
Oseriös jävel

xoxo /N


Frukostdags

Hör och häpna!! Jag ska äta frukost idag :) Inte alls ofta jag gör det så jag blir glad när jag är hungrig på morgonen, kanske tjänar jag några kilo på att gå upp i vikt? Hoppas de.
Fil och flingor. Sen är det skola som gäller, slutar rätt tidigt.

see you later xoxo /N

Sovdags

Och jag kan inte sova. Har inte ens lust att sova heller.
Jag börjar bli hungrig, haha mycket gnäll på mig ;)

xoxo /N

Andra Avenyn

Jag blev lite besviken på andra avenyn. Alla som jag tyckte var bra är ju inte med, men dom kanske kommer tillbaka senare i programmet hoppas det :)
Men ja, inte alls lika bra... Men ska ge det en chans

xoxo /N

Kissie




Bilder som jag har gjort om på kissie.

haha jag är nybörjare ;)
xoxo /N

Dagens bild


Portia De Rossi

xoxo /N

Jag längtar efter hästar

Jag längtar efter hästar så det gör ont. Ibland får jag tårar i ögonen så fort jag ser någon häst med en ryttare. Tänk det kunde varit jag, men jag ger inte upp. Jag ska rida, jag vet bara inte hur just nu men jag ska!


Melodie som jag saknar så det gör ont

xoxo /N

Tack och inflytningspresent

Min vän Katrin har flyttat hemifrån, då när jag ska komma hem till henne vill jag ha en inflytningspresent men jag vill ju inte ge henne nått tråkigt typ som blommor, tallrikar osv... Jag vill ge henne nått annat men vad?
Det ska vara en inflytningspresent och en tackpresent allt i ett liksom :)
tackpresenten ska hon få för hon tog så bra hand om mig när jag gjorde illa mig 8/7, när jag var på sjukhuset, hon väntade i 3 timmar medan jag opererades och satt kvar när jag vaknade, tog hand om mig när jag var tillbaka på ridlägret. Hon fanns till stöd och då vill jag ge henne nått!
Men kommer inte på nått? Har ni några förslag? :)


Min underbara vän katrin.

xoxo /N


Orkar inte

Idag har jag inte lust med nått :| vill bara ligga i min säng och kolla på en massa filmer, men jag har inte tid.
Jag har skjutit upp att städa rummet och gaderoben hela helgen, fast det kan jag göra ikväll ;) Eller om 2 timmar.

Jag väntar på att mamma ska komma hem med mc donalds åt mig eller takos :)

xoxo /N


Våldtogs på barnsjukhuset

Jag läste precis en artikel om en flicka 13 år som våldtogs på Astrid Lindgrens barnsjukhus när hon var nyopererad och hon satt i rullstol 2004. Vårdaren lurade iväg henne till en sjukhus korridor där det inte var nått folk och där skedde våldtäkten.
Mannen dömdes till 4 års fängelse och 177 400 ska han betala till henne skadestånd.
Han har också våldtagit en förståndshandikappad och då fick han två års fängelse och dömdes till barnpornogragi brott.
Mannen är idag 35 år.

Min tanke är ju att han vet vad han gör, jag tror inte att det var dom första personerna han utförde allt på. Han har gjort det förut han tar dessutom dom svaga, hon satt i rullstol och var nyoperad inte en chans att hon kan försvara sig. Och en förståndshandikappad flicka... Vad tänker han med?
Men han sitter förmodligen i fängelset, men han kommer göra det igen när han kommer ut, han får nog inte jobb på sjukhuset men det finns ju fler ställen att förgripa sig på barn och vuxna.

Liksom ska man vara rädd för att läggas in på sjukhus?! :s Ska man alltid behöva ha någon brevid en?


xoxo /N

Godnatt

Tänkte se en film. Knappast jag är dödstrött


Godnatt
xoxo /N


haha nöt

Jag: Vilken låt lyssnar du på?
Angelica: Den där "arab-låten" :P vet inte vad den heter... haha
Jag: haha det är ingen arab låt dom sjunger ju på spanska :D
Angelica: HAHAHA, oj då xD Jag hinner inte se vad det står där uppe, men nånting med "obression original" :P


Angelica och jag läser spanska tillsammans i skolan, tydligen så är våran lärare bra på att lära oss ;) ena eleven kan inte höra skillnad på arabiska och spanska :]

xoxo /N


Galen sjukgymnast

Min sjukgymnast är galet skön :) 60 plus kanske hon är.
Hon vill att jag ska bli sjukgymnast  "Natalie nu är du van med sjukhusmiljön så vad sägs om att du ska bli sjukgymnast?" hehe "Nejtack jag håller mig till reseguide ;)" Så fortsätter hon "Du jag tror att du kommer bli en sjugymnast!"

Ja vem vet, jag skulle faktiskt inte ha nått emot det :) Ett spännande jobb, man är ju en tränings coach.
Det måste jag tänka på;)

xoxo /N BLIVANDE SJUKGYMNAST

Musik

Nu har jag skaffat musik på min blogg :)


Tack alla som röstar, fortsätt med det, som sagt det betyder mycket <3 :D

xoxo /N PUSS TILL ER ALLA

Behöver din hjälp

Skulle någon snäll person vilja rösta på mig och Melodie
http://www.libresse.se/Pages/MarketActivities/Campaigns/HorseShow/FlashPage.aspx?id=51051

Det skulle betyda oerhört mycket <3
Sök då bara på Melodie


xoxo /N

Mat

Vad sur jag blir. Jag gjorde om mitt rum i julas då hjälpte min mamma mig,men jag var tvungen att göra det mesta själv. Men när min lillasyster gör nått då får hon all hjälp i världen. Hon har inte gjort ett skit i sitt rum det är bara mamma och pappa som målar och donar.
Nu har jag ätit kycklingkorv igår och iförrigår för att jag inte har tyckt om deras mat. Men nu säger dom "Vi har ju full upp så nu får du göra din egna mat, vi köpte kycklingkorv" men hallå jag har ju fan ätit det då i 3 dagar i rad? :O hur tänker dom?

Jag orkar inte med dom! Så säger mamma "Du är så lat" jaja lat nej det är jag inte...

xoxo/N EN ARG NATALIE

Hola Bonita

Jag är nyduschad och fräsh.
Tvättat hår och tvättad kropp och nya kläder en jätte bra start.
Aloe vera insmetat i mitt face, idomin salva på läpparna (har äckligt torra sprukna läppar), sen har jag spanska silikondroppar i håret och egyptisk parfym. Hallå internatíonella flickan ;)
Hola bonita vad ditt hår luktar El Salvador men din kropp luktar Egypten  ;)

tss.


xoxo /N


Egypten

Jag och Pernilla funderar på att åka till Egypten. Har ju redan varit där engång och älskar landet :)
Men ja ?! aww vi har bestlutsångest Grekland, Egypten, Turkiet eller Kroatin



Egypten 06 på vårat hotell

xoxo /N

Dagens bild


Tyra Banks

xoxo /N

Listan

Jag skriver ner allt på en lista

*Städa rummet
*Ringa Johanna
*Ringa Angelica
*Måla om en byrå
*Ringa Pernilla
*Ligga och slappa med film och godis.

Så nu vet ni jag har fulltupp.

xoxo /N


jagefrisk.blogg.se

Godmorgon.
Själv vaknade man för 30 min sen och nu sitter jag här. Idag har jag ingen aning om vad som händer har några eller ganska mycket jag måste göra, puhh orkar inte.


Jag hittade en bra blogg, den är så inspirerande. Den ger en hopp om livet.
Och Madeleine som skrev i den bloggen flög upp till änglarna den 15/9
http://jagefrisk.blogg.se

xoxo /N

Ridolyckan som förändrade mitt liv

Jag har aldrig velat att berätta om ridolyckan den 8/7 08 vet inte varför kanske jag är rädd. Jag blir alltid skakig på rösten när jag berättar den, kan också bli tårögd. För jag har nog aldrig varit så rädd. Nu ska jag berätta min historia. Berättar inte allt.

Angelica övertalade mig att åka med på ett ridläger Öknehult i Kisa 07. Jag tvekade men åkte med, jag fick en underbar häst Melodie och blev så kär i henne. Efter sommaren visste jag att jag skulle åka tillbaka. Men jag hade ingen att åka med för Angelica skulle inte åka och min andra vän Katrin visste inte om hon skulle jobba mycket i sommar. Hade ju såklart andra kompisar från Stockholm, Norrköping osv som åker dit. Men jag anmälde mig själv övertalade Sofia i min klass att åka. Katrin skrev på bilddagboken att hon skulle åka till Öknehult och få körkört 3-2 dagar innan vi åker, så då åkte jag med i henne bil. Och jag skrek nästan av lycka, både vi var så glada att jag nästan började gråta. Jag saknade hela stället och min älskade Melodie. När vi kom fram dit nästan två timmar innan man skulle komma men vi började packa upp i kavaljeren. När ridlären Maria läste upp vilka hästar vi skulle få (red ej i samma ridgrupp som Katrin men jag och Sofia kom i samma) men när Maria läste upp hästarna kände jag värsta klumpen "tänk om jag inte får Melodie" men när hon sa mitt namn och log då visste jag, jag fick henne. Katrin bytte även till min ridgrupp!

Tredje dagen på ridlägret satt vi tjejer jag, Katrin, Sofia, Ullis, Hanna & Ebba å pratade om en massa strunt saker.  Då säger Katrin "Natta vill du övningsköra?" jag tvekade och sa "nää jag vågar inte just nu, vi tar det imorgon" men hon gav sig inte och sa "nej imorgon kommer det säkert inte att bli av" men jag sa "jomen självklart att vi gör det imorgon."

Nästa dag hämtade vi hästarna red ut och betede medan första gruppen red sin lektion, allt gick jätte bra tog en massa   bilder.

Bilden är tagen av Katrin den 8/7 08 10:26 hade ingen aning om vad som skulle hända sen. Jag sitter som en mupp på bilden för jag höll på att glida av.

Vi red våran lektion för Maria världens bästa ridlärare. När klockan började närma sig 14.00 började vi göra iordning hästarna för att rida barbacka och beta med hästarna. Det var en tjej i min ridgrupp Emelie som hade en liten ponny Molle som alltid fick rida sist, men idag sa jag "Jag rider sist" så hade jag Katrin på Avonlee framför mig. Jag red lite saktare för Melodie går så långsamt men jag satt och sjöng och ropade på Katrin "sjung med då" hon var inte så jätte sugen på det. Vi var 5 tjejer som red ut och skulle ha det kul, vi skulle rida ett barbacka pass efter betningen.
Vi red på en smal grusväg vid stallet då en traktor kom. Melodie blev jätte nervös hon är jätte rädd för sånt, jag kortade tyglarna och var beredd på det. Han i traktorn (han jobbar på Ökne som hovslagare) stannade den och lät oss gå förbi, han vinkade till mig och Katrin. Precis när jag var bakom traktorn så satt han på den "PANG" sa det bara lät precis som en bil baktände. Och Molle, Avonlee och Melodie blev vettskrämda, alla började rusa i galoppen men eftersom jag red sist så kom jag en bit ifrån alla andra och en häst är ju ett flockdjur och en häst känner på sig när ryttaren blir/blev rädd och då skräms hästen upp ännu mer. Jag tappade höger tygel och jag skulle böja mig ner för att få stopp på henne. Helt plötsligt låg jag på marken jag började borsta av mig med vänster armen...

När jag kollade åt höger hörde alla ropa "Gick det bra?" jag svarade inte, vet inte varför. Men jag kollade åt höger ska precis ställa mig upp, då när jag ser att min arm ligger i en onaturlig ställning får jag panik och börjar gallskrika jag skrek "Min arm!!!!" och Katrin rusade fram till mig och hon såg ju också, jag började skrika att jag kommer dö. Jag trodde jag skulle dö, jag såg ingeting, hörde bara hennes röst som lät så skrämd men ändå bestämd. Han som körde traktorn kom utsrpingande, han kan ej någon svenska så han sprang till stallet för att hämta den andra polacken.  Katrin sprang fram till Ullis och sa att hon skulle ringa ambulansen. När katrin sprang så skrek jag "Snälla lämna mig inte" jag höll på att spy, svimma och dö. Hon kom tillbaka efter knappt en minut, det kom en farbror med sin fru och hjälpte mig, han tog över telefonen som Ullis pratade i. Han förklarade att det var mitt ute i skogen 7 mil från Linköping.

Hanna red ner till stallet och öppnade ridhuset där Maria hade lektion för den andra gruppen "Natta har brutit armen" och Maria sprang upp för skog och uppförsbacke där jag låg och skrek. Inga tårar kom. Ambulansen kom efter 13 minuter. Jag hade massa personer runt om kring mig. Jag fick lustgas utav Per (ambulansmannen) men jag fick för lite så dom hann inte bära upp mig på båren, när jag fick lustgasen var det som jag drömde, allt kändes så fridfullt. Jag kände ingen smärta och var som ett skal bara. Jag vaknade upp med ett ryck i hela kroppen och den första jag såg var min ridlärare som klappade mig på benen och jag började gallskrika "Maria snälla rädda mig, Maria rädda mig" och hon började skaka och fick massor med tårar i ögonen hon svarade "Allt blir bra gumman" där låg jag på grusmarken och tårarna forsade ner. Jag kände någon som smekte min hand Katrin var det.

Ambulans människorna började skrika "Natalie tar mer lustgas" jag svarade eller skrek "Bär mig, jag vill inte det är obehagligt" men så tog jag och ambulans tjejen bärde mig och sa "Bra Natalie"  sen vaknade jag efter 1 minut och låg på båren dom lyfte in mig i ambulansen. Katrin satt fram.
Jag fick en massa smärtstillande utav Per och pratade lite, sen somnade jag, fast jag hörde allting vad dom sa.  Efter 45 min så var vi framme vid Linköpings universitet sjukhus. Kom in till rönken, väntade vid sängarna där katrin satte sig brevid mig. Jag grät så otroligt mycket "Jag kommer aldrig kunna rida någe mer katrin" och hon började gråta.

Kom in till operationen, den tog ca 3 timmar. Vaknade upp såg att jag hade gips såg även Katrin. Hon åkte tillbaka till ridlägret och jag sov över. Jag sov inte alls bra, vaknade upp nästa morgon grät väldigt mycket. Min familj visste inte vad som hade knappt hänt och inte jag heller. Min familj satt 3 timmar ifrån mig dom kunde inte komma. Där satt jag själv och grät hela förmiddagen. Jag grät så jag kunde inte äta. En tjej från ridlägret hennes mamma var med på ridlägret så hon kom och hämta mig, jag spydde i deras bil, alla morfin kom ut då.
Höll på att svimma. Sov när jag kom till Öknehult, dom andra red och visste inte att jag var där.
Ät lite, Katrin hjälpte mig att duscha, satt ute och pratade. Skulle precis gå och lägga mig när jag fick ont i armen, jag började gråta och ringde hem och sa att dom skulle hämta mig vilket dom inte kunde göra mitt i natten.

Pappa kom dagen efter och hämta mig. Det var mitt ridläger som jag hade längtat till. Nu går jag hos sjukgymnasten 3 gånger i veckan och mår fysiskt och psykist dåligt, ska få prata med en psykolog.


xoxo /N


Normala tjejen

Fick brev från överläkaren idag. Ortopeden, rönken och bestämma när jag ska operas.
Jag vill inte sy i min arm, har så fult ärr, jag vill inte att någon rör min arm har så fruktansvärt ont i den.
Jag vill vara en normal tjej som lever sitt liv.

Jag ska bli den normala tjejen.

Jag vill bli den tjejen jag var på bilderna.



xoxo /N

Sjukgymnast kategori

Insåg att jag berättar mycket om mina framsteg med armen, därför skapade jag en kategori olyckan/sjukgymnast.

xoxo /N

renovering

Mitt rum renoverades i julas svart och rosa blev det :) svarta väggar med en rosa fondvägg.
Nu håller mami på och gör om min systers rum, det blir nog great.
Sen om 3 veckor så kommer det några gubbar som ska göra om köket och om 2 månader kommer en gubbe i våran släkt som gör om hela vardagsrummet sen i jul gör mamma och pappa om deras sen är det bara badrummet kvar. Sen är hela huset klart. Hallen och datarummet gjordes om 2006 så det är nice :)

Det händer mkt här hos oss nu. Och jag ska börja måla om min byrålåda :)

xoxo /N


Nachos & sanning

Kom nyss hem gick jätte bra hos sjukgymnasten imorse hon tycker att jag har blivit jätte duktigt och att jag tar det på allvar, fast en sak blev jag sur på. I somras sa/frågade jag "hoppas att min arm kommer bli bra till skolan" då svarade hon "ja det är såklart att vi hoppas på det så det är vårt mål" sen idag sa hon till mig "Natalie kommer du ihåg när du var hos mig 3 gången och du sa att du hoppades på att den skulle bli bra till sommar och jag svarade ja?" sen blev hon tyst och skratta lite "Ja jag visste ju att det inte skulle stämma så jag sa ju bara så till dig då!"

Jag förstår inte hur en sjukgymnast kan säga så, varför inte säga sanningen "Nej jag tror inte att den kommer hinna bli bra tills skolan börjar men tills september/oktober" Tror dom att saninngen sårar mer? Jag blev helt paff att hon ljög så till mig, liksom där gick jag och hade stora förväntningar medan hon visste allting. Jag är 17 år och jag klarar av att höra sanningen, blir mer sur om man ljuger!

Åkte till skolan och det var helt okej, åkte sen till stan för att träffa Pernilla och vi gick och käka på caffelatte en stooor nachos tallrik riktigt gott :) Vi fick en massa rabatt också.


Ellie : Jag såg din mamma på oxelösunds bussen med hundarna :)


xoxo /N


svimma

Åkte till sjukgymnasten och gjorde mina övningar, helt plötsligt blev allting svart och jag blev jätte yr så jag frågade lite snällt om jag kunde få sätta mig ner och vila, men min sjukgymnast tyckte att jag skulle lägga mig ner på britzen istället så det gjorde jag, fick också äckligt sjukhusvatten. uäääk haha men det smakade väl samma som kranen men ändå.
Familjen och jag åkte till coop för att langa lite mat och målafärg imorgon ska min systers rum målas om snyggt som fan kommer det att bli :] Jag ska vara me och hjälpa till vettu!


Sjukgymnasten imorron i bassäng yippie, nej men helt okej. Jag måste.

Hon tycker att jag har blivit mucho duktig.


xoxo /N


Bråk och ännu mer bråk

Min låtsats pappa ska alltid bråka med mig. Jag vet inte varför jag är offret. Ena stunden duger jag helt enkelt inte.
Han säger "Bete dig som en vuxen" när jag säger nått fel så säger han "moget du är ju verkligen vuxen"
Sen när jag ska göra nått tex åka utomlands "ahmen du är ju bara ett barn" nyss var jag vuxen :s jag fattar ingeting!

Och han ska alltid förolämpa en genom att säga dumma saker och dumförklara mig. Och sen så säger han alltid "jag ställer alltid upp på dig jag skjutsar dig hit och dit" och det stämmer inte heller han skjutsar aldrig mig, men han skjutsar min lillasyster hela tiden, kanske bara för att det är hans riktiga barn?! Jag tror det.

Idag började jag gråta, brukar aldrig visa när jag gör det, men idag gjorde jag det. Då säger han "Du är som en barnunge ligger och gråter."
Tydligen förstår han inte att jag mår dåligt tack vare armen, jag har så jävla mkt saker att tänka på att jag inte orkar, jag måste få släppa ut allting. Jag är så arg, ledsen och förvirrad och han gör det inte bättre...I mitt hus får man tydligen inte visa känslor kanske därför jag har svårt att visa när jag är ledsen, jag får ju inte göra det. Om jag gör det så blir jag ju bara retad.

Jag orkar inte med skolan idag, är bara så ledsen och arg!!!
Mest ledsen.

Sen har jag sjukgymnasten idag, så då blir det träning. Hoppas att jag är glad då.
xoxo /N

ännu mer argare

Nu kom "pappa" hem! Och han ska hämta mig, men sen nu ringde mamma och sa nått du säger han "Ja Natalie hörde inte hennes klocka imorse så jag väckte henne senare, men hon tror att det är mitt ansvar att väcka henne!" sen fortsätter han "ja hon var så sur bara för att jag inte skjutsa henne" sen sa han "ja hon kan ju bete sig som en vuxen och gå upp" men hallå! Har han aldrig försovit sig och stängt av klockan och råkat somnat om?! Shit det kan ju vuxna också göra, nej nej han tror att det är vi ungdomar som är lata. LATA?! Bara för att man stängde av klockan och råkade somna om. Jag gjorde det inte med flit jag tänkte inte så här "nej nu stänger jag av den och somnar om så jag kommer försent till skolan" :@


grrr och morr vad arg jag är, han snackar för mycket jävla skit till mamma.
Sluta upp med det.


xoox /N JÄVLIGT FÖRBANNAD


tokig

ahh jag blir tokig, jag hittade inte min hemma nyckel. Så nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem och låsa dörren och skjutsa mig till skolan, kommer förmodligen till idrotten så den missar jag inte.
Det ska alltid krångla "/

xoxo /N

Grattis

Grattis jag försovde mig, vaknade 7.20 och min buss går 7.45
Duktigt! Så nu ska jag ta och titta när nästa buss går, hoppas inte att jag missar min spanska lektion :(
xoox /N

No Grekland

Det blir ingen Grekland med Pernilla. Hon var inte intresserad att åka dit hon ville till Turkiet men dit vill inte jag. Sen vill hon vänta med att boka resa och ta en sista minuten, men det kan inte jag göra eftersom jag måste spara pengar och sånt. Så då skiter vi i allt!

xoxo/N

top model

snart är det dags för top model 10 :) Plus ska jag äta min chockladtårta och det kommer att bli mums.
Sen efter det är de efterlyst måste se den 19 åriga sexmördaren :| Sjuk person! Äcklig är han.
Så kvällen är fullspäckad.



xoxo /N

hometown girl

Tjingeling :) Kom hem för nån timma sen. Började läsa min veckorevyn som kom idag, ärligt talat så suger den tidningen tycker faktiskt FRIDA är mycket bättre, fattar inte varför jag ens premunerar på VR. Den ska bort från min tidningshög iaf :)
Skolan var helt okej, hade ju bara två lektioner idag så det var lugnan.
Juste hade lite problem imorse med att få in min piercing men det gick till slut med lite våld, så nu sitter min snyggis spindel piercing i min käft/läpp förrsten har den en rosa sten i sig ;) Jag älskar ju rosa.

Fick veta för ett tag sen att vi kommer inte flytta till det huset som jag skrev om för någon dag sen, mamma och pappa kollar vidare men först ska vi renovera det huset som vi bor i nu så det blir nog great (Y)
Nu hängde datan sig, jösses vad seg den är  :| skulle behöva en ny. Nästa inköp kanske?                                                                

Skol pics :)
xoxo /N



Godmorgon trötter

Godmorgon på dig :) Vaknade för ungeför 10 min sen men låg kvar i sängen och sträckte på mig. Men är dödstrött :| Jag känner att jag behöver helg och att få sova. Men nejnej några dagar kvar i helvetet, usch värsta jag vet är att gå upp när jag är så trött.
Men jag kommer piggna till hoppas jag :)
Har öfa = övningsföretag i skolan som första lektionen och det är så jävla tråkigt, har aldrig tyckt om det... Sitter hellre och har naturkunskap i 2 timmar och då är det illa ;)


Nej nu ska jag slänga på mig lite kläder.
Ses senare xoxo /N

tradera

Jag tänkte börja köpa lite snyggis saker på tradera :) Är det smart att göra? Är det säkert eller blir man ofta lurad?

xoxo /N JAG HAR MÅNGA FRÅGOR

stjärnan

Jag såg en stjärna idag. Länge sen man såg den stjärnan.
Men jag blev glad, riktigt glad. Satt och låg väldigt mkt och blev helt varm. En riktigt mysig känsla!
Jag vet att du också blev glad :) Det såg jag!




xoxo /N

Crossfire feat Al Azif, Saragon - Lady


Crossfire feat Al Azif, Saragon - Lady
xoxo /N

Dagens bild


Natacha Peyre
xoxo /N

Grekland

Började som sagt 12.45 :) kom vid 12.00 och då såg jag Sanna, Ellie och Ida spelade kort, fattade inte alls vad dom körde men dom lärde mig och nu är jag beroende av kortspel haha hur man nu kan vara de ;)
Kom hem vid 17.00 hungrig och lite trött. Men nu är jag mätt i magen men ännu tröttare. Antar att det blir att sova länge i natt kommer somna efter Top model :)

Får inte tag i Pernilla heller, men hoppas att hon ska/har ringt Lillemor så vi vet hur det blir med Grekland i Juni.
Vill ju så gärna åka dit, är inte så sugen att åka till Turkiet längre. Så jag hoppas verkligen. SAMOS <3 jätte fina bilder har jag hittat där, det verkar så mysigt.

xoxo /N

pain in the ass

hejsan :) jag kom på imorse att jag hade sovmorgon till 12.30 så dte var bara att sova vidare. Men ska snart göra mig iordning bussen går 11.12! Vilka onödiga tider 11.12.
Aja ska inte gnälla på bussarna dom gör sitt jobb.

Känns så onödigt att åka till skolan för att typ tre lektioner. Fast iofs så slutar jag 16.30 "/ man vill ju bara sova vidare, juste igår jag var död trött på svenska lektionen höll på att somna all the time. Jag kunde knappt hålla ögonen öppna.
Snacka om omotiverad till skolan ;) Pain in the ass.
nepp nu ska jag gå, kommer mer senare om lite grejjor jag måste skriva av mig

xoxo /N

Trött & Mobil

Skoldagen har varit ganska kort. Men jag har haft aktiv träning på sjukhuset hos sjukgymnasten.
Så jag kom hem förut och var helt slut i kroppen :) Men det är bra.

Ring hem till mig för min mobil funkar inte :)
Och nu ska jag baka snickers mums :)


xoxo /N  Länge sen jag skratta!

Streetdance


Jag saknar att dansa <3

Dissa på ett snällt sätt?

Hur gör man för att dissa någon på ett shysst sätt?! Hur gör man? Allt jag kommer på är "dra åt skogen och hälsa till djuren. Hejdå" men så kan man ju inte säga / skriva.

Lär mig hur man ska vara trevlig och men ändå avvisa personen att man inte vill ha nått med den att göra.
Godnatt

xoxo /N

Gangster

Såg precis filmen Gangster. En svensk film som inte var något att spendera sin tid.Jo möjligen när man ska sova för då somnar man lätt.

Det sker ett mord i Stockholm och huvudmisstänkt blir Nathalie Moro från Colombia. Hon ska försöka att lämna landet men hon får en massa hinder imellan. Hennes bror Antonio Moro som är storebror till Nathalie har också hamnat i trubbel, han äger en bar på stureplan och hans fru Jasmin håller kollpå ekonomin fast utelämnar större summor pengar. Nathalie måste hjälpa sin pappa i colombia och behöver en större summa pengar så hon ber om hjälp av Antonio som inte kan hjälpa henne. Hon träffar då Alexander som är en överklass kille, hänger runt på stureplan och bor i en snygg lägenhet. Han kommer då in i det kriminella. Så nu har han problem och Nathalie.
Thomas Sthål som är en värsting hjälper Antonio och Jasmin med olika problem.
Men visste Yasmin om att Antonio hade haft ihop det med kriminalpolisen Tanya? Vet Tanyas kollega Kent det?

Nathalie Moro: Malou Hansson
Antonio Moro: Peter Gardiner
Jasmin: Jenny Lampa
Alexander Klintberg: Lukas Loughran
Thomas Sthål: Mikael Persbrandt
Tanya Pilfors: Zara Zetterquist
Kent Lundstedt: Kjell Bergqvist



xoxo /N

Grekland

Jag har ju berättat att jag och min vän Pernilla åker utomlands i Juni :) Och nu har Pernilla pratat med hennes mammas kompis och vi kanske har fixat att hyra ett hus/lägenhet i Grekland för bara 1000 kr i veckan. Då ska vi stanna där 2 veckor istället. Men jag har hört att Grekland är ganska dyrt med maten och kläderna? Stämmer det? Har aldrig varit Grekland så jag hoppas att det blir roligt, men jag är mer sugen på Turkiet men dit kan jag ju åka 2010 om jag hinner. Böjar ju jobba då som Au pair i Usa :)

Jag vill helst utomlands i vinter men har varken tid eller råd då. Tänk att få sitta i Thailand där det är ungefär 30 grader varm och minus i Sverige, att sitta och äta thaimat, ligga och titta på snygga killar på stranden. Mums va? ;) Livet.

xoxo /N

Keren Ann - Lay your head down


Keren Ann - Lay your head down

xoxo /N

la söndag :)

God eftermidda!
Japp nu har vi vart och kollat på ett hus som vi är väldigt intresserad utav, synd att det bara var ganska litet 109 kvadratmeter och vi har 120 nu. Men rummen är pyttesmå, ena rummet har inte någon dörr och ingen vägg, så det räknas väl inte som ett rum. Men det huset var så grymt snyggt, alla är nytt. Och poolen säger man inte nej tack till :) Men vi ska nog lägga bud på tisdag! Då kanske det är vårat, så håll tummarna (Y)

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/245533 där kan ni se bilderna på huset/ kedjehuset.

xoxo /N

hemgång

Kom nyss hem från Pernilla :) Och Anne var där också.
Så nu är jag proppmätt har ätit chockladtårta som vi bakade och popcorn. Kollade även på filmis.
Och nu ska jag sova, längtar efter sängen so mucho.


Godnatt xoxo /N

Eve - Tambourine


Eve - Tambourine

xoxo /N

Godmorgon?!

Ja godmorgon bloggen :) Vaknade kl 10.00 idag så jag är utvilad.
Sen nu hela morgonen har jag kollat på Miley Cyrus/Hannah Montana showen. Och mina fina pojkar Jonas Brothers var ju med, ett måste att se :) Sen måste jag kolla på Camp Rock med Jonas Brothers. Ett till måste!

Och nu sitter jag och kollar runt på Internet, skrev nyss på en namninsamling om att få Jonas Brothers till Sverige.
Jag har märkt att mina kompisar inte tycker om dom "/ Bu för mina kompisar (a) Om Jonas Brothers kommer så ska jag släpa med min vän Katrin (hon lyssnar på hårdrock och en massa skit) men då ska hon få höra på bra musik. Och sen ska hon hålla mig i styr så jag inte skriker rösten av mig :)

Vad händer idag då? Det har jag inte bestämt nått, men hittar alltid på nått kul!

xoxo /N

Löshår hårförlängning

Jag tänkte beställa äkta hår och sen fölänga mitt hår. Men jag vet inte om jag ska sy fast eller använda keratinvax :S Vad tycker ni är bäst? Sliter det jätte mycket på håret. Och vart någonstans tycker ni att jag ska beställa håret?

Kom med tips :) Ni ska få se hur mitt hår ser ut

Hjälp mig :D

El dia

Dagen började med "Natalie klockan är ju 7.45 du har försovit dig" min mamma kom och sa det.
Steg upp Ida ringde "Är du i skolann?! Jag glömde bort att du hade matte på morgonen jag som sa att du hade sovmorgon". Jag hade ingen sovmorgon med tydligen hörde jag inte min klocka så ja det blev en sovmorgon.

Förrsten hur ska jag kunna vara på två lektioner samtidigt jooo ska jag dela mig eller? ;)
Måste talk with my mentor about this.
Jaja nu vidare till min morgon.

Satte mig på bussen, ser att min andra buss åkte han kunde inte ens vänta på mig och några till, grrrr så jag och Tania var tvungna att gå upp till tessin, vem orkar det på morgonen. Jag är ingen hurtbulle.
Sen kom jag till skolan så säger Linus "Nu har du missat två mattelektionen, nu blir du kickad Natta" ;) Sure baby. Nä det blev jag inte, våran matte har lite andra regler typ kommer man inte på lektionen asså har ogiltig frånvaro blir man utskickad därifrån i största risk få IG. Vem vill ha det?

Nu ska jag göra mig iordning för kvällen :) Ska ut.

xoxo /N

Mia rose - everything I do


Mia Rose - Everthing I do

xoxo /N

When you say nothing at all



Så otroligt bra
xoxo  /N

mensäckeeel

Tjooosan :)
Idag har det varit okej i skolan klarade spanskan galant, klarade naturkunskapen sådär. Men jag är nöjd.
Sen gick jag och Julia till badhuset där vi skulle ha våran idrott men nja jag har ju mens så jag var faktiskt inte så sugen på att ta ett dopp :P fick engelska glosor till imorron not so funny men dom var busenkla!
Enkla? Stavar man det så?! Blackout
Nu ska jag gosa med vovven see u later, jag har super ont i magen "/

xoxo /N



Jag är en tuff brud

Jag hade feber imorse och ont i magen det går magsjuka i min familj. så jag gick inte till skolan sjukanmälde mig, har ju inte sovit många timmar inatt många marddrömmar. Panikångest... Har nog gråtit så mycket att det inte finns några tårar kvar eller jo dom sista kom  för en 30 min sen!
Men jag var tvungen att gå till sjukhuset för att träna med min sjukgymnast fick mitt sjukintyg som ska lämnas till min mentor :) kändes okej.
Nu ska jag plugga vidare på spanska glosorna till imorron "/ Skit många att jag får tupp av dom.


xoxo /N JAG ÄR EN TUFF BRUD SOM INTE GRÅTER

Dödshjälp

Jag tycker Sverige ska införa dödshjälp, jag menar inte att man ska springa dit för att man inte orkar med skolan och vill dö och sedan ber om dödshjälp. Jag menar till dom allvarligt sjuka som har verkligen stora problem och inte har livsglädjen kvar att leva, att man inte vill sitta i rullstol med två ben kvar. En del människor tycker det är okej och lär sig acceptera sånt. Medan andra inte gör det och mår dåligt dygnet runt, visst man får nog bra hjälp av en kurator psykolog men alla vill inte ha den hjälpen.


Aktiv dödshjälp: När man förkortar en människas liv med hjälp av höga doser av morfin, barbiturater eller en till två cocktailpåse. Holland, Belgien, Luxemburg. Dödshjälp kostar ca 30 000

Passiv dödshjälp: Det är mycket vanligare. Om men människa ligger i koma så slutar personalen på sjukhuset att tvätta rent liggsår, får ingen mat, ingen som fuktar munnen på patienten. Sen får patienten morfin för att döva smärtan och söva. En del människor dör efter bara nått dygn, andra kan dö efter en vecka utan mat och vatten.
Jag tycker inte om passiv dödshjälp, jag tycker det låter ont. Ligga en hel vecka och bara lida fast man inte känner riktigt nått.
Vad tycker du?

xoxo /N


Posh kort kort



Victoria passar i allting.
Snygg

xoxo /N

tårar & spya

Jag är så ledsen att jag har kräkts. Tårarna kan inte sluta att rinna & jag vill bara gå ut på en äng och skrika...

xoxo /N

haha

Jag måste berätta en sak som jag tyckte var sjukt roligt igår. Jag, Ellie, Sanna & Ida gick in till bibblan i skolan för att plugga lite
Ellie sa: Usch vad det luktar vitlök.
Sen är hon tyst i kanske några sekunder
Ellie: Det är den dära gubben och så pekar hon.
Fast hon satt med ryggen emot så hon såg inte att han såg när hon pekade och sen stod han en halv meter och hon säger det skit högt.
Och sen ser jag ett ansikte som kikar in mellan böckerna och där kikade han in. Han skulle nog kolla vem som sa så.
Och jag börjar skratta eftersom det lät så roligt, han blev nog inte så glad. För hon sa det med en äckelkänsla. Men jag tyckte det var jätte roligt (A)

DEN BÄSTA ELLIE JAG NÅGONSIN HAR TRÄFFAT.
http://tejk.blogg.se besök
xoxo /N

Håkan Hellström - Känn ingen sorg för mig Göteborg


Håkan Hellström - känn ingen sorg för mig Göteborg

Han gör en stark xoxo /N

Läkare och Gud

haha min mamma blev utskälld av min läkare idag för att jag inte kunde gå till sjukgymnasten, jag får indraget studiebidrag och dåliga betyg men jag vill även att min arm ska läka och bli normal. Men idag kunde jag bara inte gå.
och min mamma ringde min sjukgymnast som koppla henne vidare till min läkare och han skällde som fan, men vadå varför skäller han på henne?! Skäll på mig gubbe. Det är mig du ska skälla på.
Så sa han nått till min mamma som jag fick verkligen hålla igen tårarna "hennes arm kommer aldrig bli bra, men den kommer bli bättre" jag har sagt det hela tiden till mig själv och min familj "jag kommer aldrig få en normal arm" och alla svarar "jooooodå såklart"

Där fick ni... Ni hörde själv den kommer aldrig bli bra. Tack så mkt. Jag blir så arg på folk som tror på gud, men varför tillåter gud att folk blir sjuka, mister ett ben osv?! Jag menar vart fan är gud någonstans? Om han nu är så bra varför hjälper han inte oss?! Folk säger "gud hjälper en alltid" knappast att han gör. Hans hjälp verkar ju inte vara så bra.

Nepp jag tror inte ¨på honom, om jag ska göra det så vill jag att han ska hjälpa mig med min arm och alla andra sjuka. Nu har du din chans gud att visa att du finns.

xoxo /N EN IKKE TROENDE


Hola

Skolan idag har varit okej men ändå lite seg dö på skolan.Hade min första spanska lektion på tessin och den var helt okej :) riktigt kul. Men sen har jag typ 40 glosor till på torsdag "/ mindre roligt. Men jaa sånt är väl livet ;) Åkte me Angelica hem så jag slapp att åka buss, men först stannade vi på Intersport. Och nyss typ gick min lilla Pernilla hem, vi har kollat runt på resor. Just nu funderar vi på att ta en sista minuten till Turkiet Alanya i Juni eller kanske Spanien Puerto rico i Juni. Har ni nått bra förslag på resor? Helst med fina hotell, sol, bad, avslappning, nöje/ fest. Kom gärna med förslag :)
Nu ska jag öva på mina spanska glosor. Måste ju göra ett bra intryck och kunna dem

xoxo /N


Kat Deluna - Run the show



xoxo /N

Dagens bild


Kat Deluna

xoxo /N

Hanapee

http://hanapee.blogg.se/ sjukt bra blogg

Hanapee

Tävling vinn ett par snygga skor


Tävla hos http://sweetwishes.blogg.se/

Jag hoppas att jag kommer att vinna därför jag stormförtjust i dom röda skorna :) I want them.
Tävla du med :)
xoxo /N

Tävling vinn en klänning


tävla hos http://catharinamodell.blogg.se/ och vinn en brudklänning, balklänning eller en aftonklänning

TÄVLA DU MED :)
xoxo /N

Sommar?


Gårdagens outfit
linne Gina tricot
shorts H&M
leggings Gina tricot

gråta gör en svag

Att sakna någon gör så fruktansvärt ont i en. Det känns som någon drar ut ens hjärta stampar på det spottar och sen kastar in det i ens kropp. Och då är det trasigt och äckligt. Och när tårarna inte kan sluta rinna ner för ens kinder. När man försöker inte att gråta, men det är inte så lätt. Alla fina minnen man har tillsammans.
Ja jag saknar Melodie en häst, jo jag vet att folk som inte rider kanske inte fattar hur man kan sakna en häst. Men det är jävligt lätt att sakna en häst. Man gör så mycket tillsammans, man har så mycket tillsammans. Man tror att hästen kanske kan sakna en. Jag hoppas att hon saknar mig. Jag hoppas att en häst kan komma ihåg en efter en vecka och lite mer tillsammans. Men ärligt så vet jag inte. Men jag saknar henne så det gör ont i mig.

Här sitter jag och det ända jag har kvar är en äckligt arm som inte är normal, jag längtar till stallet, jag vill verkligen dit! Jag drömmer om hästar och stall nästan verenda dag, men i mina drömmar mår jag bra. Jag kan drömma mig bort och känna mig levande. Jag har inga sår på min arm och jag har den helt normalt. Jag är aldrig ledsen.

Men sen så vaknar jag och det första jag gör är att kollar på min arm, inser att allting är en dröm och får en tårar i mina ögon. Men gråta ska jag inte göra. Jag har sagt det förut och säger det igen jag tillåter mig aldrig att gråta, jag är redan så svag och jag sjunker inte så lågt att jag börjar gråta, har inte tid med sånt trams. Det finns barn med Aids, folk som har hjärtproblem just nu så mister en person sina ben. Så jag kan inte gråta över min "lilla" skada armen som jag inte kan sträcka ut. Det finns värre problem jag vet.

Jag har gråtit så mycket, jag grät när jag såg min arm ur led, fast då visste jag inte att den var ut led, trodde att den var av, att min arm låg lös i min tröja. Jag grät ännu när jag kom in till sjukhuset och skulle opereras mer då kom mina verkliga tårar. Då hade jag min vän Katrin med mig hon trösta mig. Jag sa dom fula orden "Jag kommer aldrig mer kunna rida Katrin" jag tror jag hade rätt när jag sa så, kanske visste kroppen redan om det då. Jag kan ju inte rida nu längre, kanske till julen har dom sagt men ingen vet. Det beror på min kropp och mitt psyke. Jag ska aldrig mera gråta! Att gråta hjälps inte.

8/7 08 då förstördes min arm, min självkänsla och mitt psyke.




Flickan som aldrig gråter? Eller flickan som aldrig mer ska gråta?
xoxo /N

Min lördag

Min lördag spenderades med Angelica, mamma & buzz ett spel asså :) Jag vann stort.
Sen blev det till att kolla på danstävligen på 4.an och sen kolla på raj raj. Mycket prat blev det mellan mig och Angelica mycket skvaller, alltid lika roligt att höra vad som händer i Nyköping/ Oxelösund. Sen var typ lördagen slut och nattinatti!

Jag är så glad över Angelica. Man blir så glad över henne, hon har oftast alltid ett stort leende på läpparna och vi kan prata om allting. Och vi skrattar åt allting, kan sitta och skratta åt saker som hände för 5-6 år sedan. Vi har upplevt så många minnen tillsammans, ett utav mina bästa minne är när vi åkte till Öknehult tillsammans, hon visade mig det bästa stället i hela Sverige där jag kan slappna av och Angelica gjorde så jag började älska min Melodie. Hade jag aldrig träffat Angelica hade jag aldrig träffat Melodie.



Jag är så glad över att ha Angelica åt vänster <3
Vi alla borde ge komplimanger oftare.
xoxo /N

Kaninkostym

Jag måste berätta om min bussresa till sjukgymnasten i fredags. Jag gick på min busshållsplats som vanligt i Oxelösund. Satt på bussen in till Nyköping, sen vid tågstationen så kommer det 3 fulla killar i åldern 18-22 år. Fast ena killen hade en brun kaninkostym på sig som hade fötter och luva med öron och svans. Och rosa nos hade han dessutom. Ja då var man väl full antar jag när man kliver på bussen så vid 8.00 på morgonen.
Och han satt och sjöng "jag är en kanin" Jo tack vi ser det.
Jag skulle allt fråga om jag fick ta ett litet kort på honom, tänkte inte på det då :)

xoxo /N


Jonas Brothers

Hjälp :| Jag är helt besatt av Jonas Brothers. Min mamma håller på att få spel för att jag lyssnar hela tiden på dom.
Jag bara älskar dom, fick några poster med dom på. Så nu kommer mitt rum se ut som ett litet flickrum med Jonas Brothers överallt och jag ska pussa mina postrar varenda kväll och önska dom godnatt.
Nej men ni hör hur det låter, jag är helt besatt. Jag står och dansar till deras låtar också.
Jag hoppas att dom kommer till Sverige då jag kan skaka loss till deras musik, skrika mig hes och nästan gråta när sista låten spelas. Någon som vill gå med mig då?! :D


xoxo /N

Culture Care Au pair

Idag fick jag hem några informationspapper från Culture Care om Au Pair :) Åker om mindre än två år, det är mycket som ska fixas innan. Tex Visum, sprutor, besök hos ambassaden, informationsmöte, hitta familj, veta vad man ska packa, inhandla grejjor ja väldigt mycket grejjor.
Men ska på informationsmöte nu på våren, då är det lite mer än ett år kvar tills jag sticker till Amrikatt (min morfar säger så) var bara tvungen att skriva så.

Men allt kommer att bli great.
Jag vill verkligen göra detta, jag måste dit, jag måste få stå på mina egna ben och ha hela världen på mina axlar.

xoxo /N

Dagens bild


Ett geting bo som jag´hittade i somras. Och varför ett geting bo som dagens bild?! Jo för min mamma blev getingstucken idag "/:)
xoxo /N

Intressant

Kommer ni ihåg min snuskiga kompis som ritar en massa snoppar?

http://tejk.blogg.se/ här får ni hennes blogg :) LÄS den, det är värt

xoxo /N

Angående vinsten

Elin S - du som vann i min blogg, jag hade tappat bort din adress så nu när du har skrivit till mig är du villig att skriva din adress till mig, vet inte vad du hette på blogg heller.

Skriv till Deliicious91@hot eller svara bland kommentaren om din adress :) För jag har paket inslaget och jag väntar bara på din adress så kan du få din lilla present :)

TACK xoxo /N


jag håller tummarna

Godmorgon :) Vaknade tidigt idag tycker jag 9:15 kors i taket.
Jag ska göra en lista snart på allt jag ska göra idag. Sen när jag har slutfört en grej på listan så strycker man det :) Ett litet tips som funkar iaf för mig.

Göra idag
* Äte frulle
*Städa rummet
*Göra iordning mig
* Kolla repriserna från Paradise Hotel
* Åka en tripp in till Nyköping med la familja äta på restaurant
* Träffa Angelica

Min lördag kommer att se ut så :)
Och nu ska jag kolla på tv & frulledags
xoxo /N

PS: DET KOMMER BLI BLOGGNING IDAG OM MYCKET INTRESSANTARE SAKER ÄR BARA LITE TRÖTT Nu Ds

Hannah Montana (Miley Cyrus) - Nobody's perfect


xoxo /N

Jonas Brothers - Sos


Jag älskar Jonas Brothers dom är så grymt bra.
xoxo /N

Jag är inte bortskämd

Jag är så äckligt ledsen och jävligt arg. Jag, mamma och min låtsats pappa satt och kollade på en film! Min "pappa" satt och gjorde ett ljud som jag stör mig, när man kollar på film så ska det vara tyst that's it! Jag sa till honom lite snällt, han lyssnade inte så jag sa till igen. Han fortsatte med sitt jävliga störande ljud och jag höjde rösten. Då ska den fula saken jävlas med mig och göra det ljudet ännu mer och skratta. Så jag tog gick från tvn, så lätt förstör han min kväll. Liksom varför inte bara sluta när man ber om det?! Han tigger ju bråk med en. Sånt blir jag sur på, när folk verkligen tigger bråk.
Jag kallar honom den fula saken just nu, han och jag går inte ihop även om han har bott med mig sen jag var 5 månader. Jag menar inget illa är bara så äckligt arg på allt... Man kan bli så när psyket sviker efter en ridolycka

Jag gillar inte heller hans släkt. Tack vare att dom kallar mig bortskämd, varför vet jag inte! Har mitt studiebidrag inget mer. Visst min mamma betalar ju lite åt mig och sånt. Jag äger inget av värde förutom min mobil och mp3, visst jag har märkes kläder men bara för jag har det är jag bortskämd då?! Jag betalar mina kläder själv.
Jag hade en medryttarhäst som jag betalade själv, jobbade ihop mina pengar Slet arslet av mig.

Men jag kan berätta om engång då jag höll på att börja grina.
Det var 05  typ i Juni/Juli jag kommer inte ihåg men iaf. Min familj åkte till min farfar i stockholm och hans sambo vi hade jätte trevlig vi brukar/brukade vara där. Vi satt på altan då skojjar jag med min farfar och säger "Jag vill ha en egen häst" och han skrattar, det var ju ett skämt. Och så svarar han "Ja det får du om du får 2000:- i månaden" och jag sa nått tillbaka kommer inte ihåg... Då säger min farfars sambo skit tjurigt "haha det lyckas du ju inte med" så fortsätter disskutionen... Allt är liksom på skojj, då säger hon "Du är så himla bortskämd" och min mamma börjar försvara mig, visst jag är bortskämd men det är ju nästan alla barn i Sverige isåfall. Vi har ju kläder, mat och skolutbildning dom flesta. Är man bortskämd då?! Nej det tycker jag inte... Men iaf hon satt och slängde ut sig en massa dumma saker till mig hur jäkla bortskämd jag är, hur glad jag ska vara, allt jag aldrig hjälper till hemma (hur kan hon veta det som har varit hos oss 3 gånger? Och kan inte ens ringa och gratta en, kan inte ens komma på ens konfrimation) Men det var så jävla hårt att sitta och höra det face to face när hon börjar skälla ut mig. Jag var 14 år jag blev helt tårögd. Allt var ju på skojj.
Jag ringde min kompis I Oxelösund hemstaden och berätta allt hon skulle komma till Sthlm dagen efter, jag började ju såklart grina.

Jag önskar att hon hade kallat mig bortskämd idag eller i nutiden. Då jävlar skulle hon få se. Man kallar inte mig bortskämd om man inte kan ta konsekvenserna, jag tar ingen skit som jag alltid gjorde förut. Nu är jag stark!

xoxo /N

Dagens bild


La palmazzz
xoxo /N

Underkläder

Ja jag måste köpa nya underkläder inget måste men ett vill :) Älskar underkläder.Och jag har hittat sjukt snygga underkläder på www.evasunderklader.se och det är sjukt billigt där med. Kolla vilka söta

Hipstertrosa 239:-


Trosa med volanger 149:-

xoxo /N

Dagens bild


Omarion
xoxo /N

Papi

Imorgon skulle jag åka till min andra familj asså min pappa, hans fru & mina småsyskon. Men min minsta syster blev sjuk idag med hög feber och förkyldning "/ Vilket är inte så bra att jag kommer då, orkar inte att bli sjuk igen. Så får åka dit någon annan helg.
Synd för jag träffar min pappa sällan och det är jätte roligt att träffa mina småsyskon dom är så otroligt söta. Så nu har jag min helg ledig, hoppas att kunna träffa Angelica på lördag :)


Bilder på mig & Angelica :) Helt omöjligt att få en normal bild på oss två tillsammans "/;)
xoxo /N


Ont som tusan :(

Helluu =) Idag har jag varit på ett kanoners humör allt har varit på topp förutom att jag har varit lite seg i huvudet. Nu ska jag berätta om min dag & en massa annat skojj ;)

Vaknade av klockan imorse vid 6.50 och jag skulle stänga av den, men istället började jag trycka på en massa knappar på min tv. Tillslut insåg jag varför inte klockan slutade att pipa man måste kanske trycka på rätta knappar?;) Åkte iväg till skolan träffade Angelica där och vi fixade med mitt iv-val så nu har jag inte dans längre för nu har jag spanska.
Men innan jag fick byta så var jag tvungen att gå till expeditionen och prata med någon tant. Shit vad sur hon var helt äckligt otrevlig så att jag kunde inte ens låta trevlig när jag pratade med henne, nästan fräste ut ett tack till henne. Hon var ju inte ens värd ett tack. Sånna tanter borde ju inte få jobba på en skola där man ska kunna vara trevlig.
Hade orientering idag också me and Sanna tog den lätta banan. Men vettefan om den ska kunna kallas för lätt så grymt svårt. Sen har jag tillbringat min eftermidda hos sjukgymnasten, gick superdåligt för jag var så stel i armen att jag var tvungen att göra ultraljud (man gör det i armen för att få upp blodcirkulationen och då blir armen mjukare) det har jag lärt mig faktiskt :P

Och nu väntar jag på Pernilla! Vi ska ut och cyckla till affären. Fast jag är nyttig som inte ska köpa nått!

See you /N


Godnatt

Nepp nu ska jag stänga av min laptop, lägga ner den på golvet, släcka min lampa, kurra ihop mig & soooooooova ;) Det ska bli riktigt nice vettu så jag säger såhär: GOOOD FUCKING NATT

xoxo /N

Räknas Kissie som en kändis?

Räknas Kissie som en kändis? Vad tycker du/ni? Jag vet faktiskt inte vart man ska sätta henne, asså i vilket fack? Är hon en kändis eller vadå? haha aja jag kan ha mina sjuka funderingar men ibland måste dom få komma ut! (a)

Dagens bild


Sibel Redzep

xoxo /N

Mycket nöjd

Tack så mycket  http://kimj.blogg.se/ :) Visst har jag en het design?! Tack vare http://kimj.blogg.se/¨JAG

JAG ÄR MYCKET NÖJD :D
xoxo /N

Blondinbella är söt

Visst har Blondinbella blivit söt ? Är det kanske bara för att hon ler på sina bilder ? Hon är iaf mycket söt, har inte tyckt att hon har varit så fin förut ser lite vanlig ut & lite sur-tråkig.
Men nu har hon piffat upp sig :) Good for you Blondinbella (Y)

xoxo /N


Dagens bild


Jag vill verkligen ha den här hunden "/ Finns till salu på blocket 3500:-
Men har inte tid för en hundvalp just nu sorgligt nog "/
xoxo /N

Shame on me

Fy fågel för mig. Jag har inte orkat att blogga på dom sista dagarna så ni har ju inte haft en aning om vad jag har gjort ;)
Har faktiskt bara varit i skolan.
Idag kom jag till skolan 10.00 och jag började 11.30 men eftersom det går knappt några bussar från stan till tessin så orkade jag inte gå till skolan så jag åkte hellre tidigt och var med min klass på deras mattelektion. Ja som vissa inte vet så suger jag på matte och får gå i en annan mattegrupp den sämsta ;) yey för mig. Nä men jag vill lära mig nått och det gör jag super bra där så varför inte?! Skiter i att jag är dålig.

Det går bättre med min arm oxå, 10 grader bättre. Så jag är väldigt nöjd med mig själv! :)
Nu ska jag fixa med mina mattetimmar, måste bestämma själv när jag vill ha matte och då måste jag hitta några håltimmar.



Mitt schema

xoxo /N