kläder & skor

Nu kommer det bli mycket bloggning om kläder, skor, väskor, accessoarier. Det kommer så mycket snyggt till våren/sommaren. Så mycket jag har bara klickat hem och beställ och saker jag ska beställa nästa månad :) Beställde ett par pumps från ellos se bilden längre ner.


Klänning från Stylebystars. Style by Lauren Conrad 399:-


Båda jackorna kommer från Halens märket Brooker
jeansjackan kostar 299:-
Skinnjackan 799:-

Pumps med tyg från Ellos 349:-
xoxo /N

Guess what?

Jag är magsjuk. Jag mår ikke bra, har nog aldrig varit såhär mätt på bara en coca cola. Ingen som vill komma till mig och leka i helgen? :)
Men jag tänkte tipsa er om några underbara bloggar.  Kommer inte att ta upp bloggar som Kenza, Kissie, Blondinbella. Följer deras bloggar med förutom blondinbella.

http://naliita.blogg.se/ - Min egna super fina blogg, den är helt klart enkelt bäst ;)
http://tejk.blogg.se/ - Min kompis Ellies blogg, hon skriver om allt möjligt. Kärlek, vänner, hennes vardag osv.

http://finest.se/katrinSchulman - Den bästa bloggen just nu, tycker Katrin skriver så otroligt bra och hon berättar allt så roligt, har följt den i ett halvår nu utan att tröttnat (tröttnat ganska fort på andras bloggar)
http://finest.se/MeralTasbas - Har följt hennes blogg sedan hon startade, tycker den är lite halvrolig. HAr faktiskt alltid tyckt om hennes galna ideér i Baren.

xoxo /N


Gröna lund

Gud vad jag längtar till Gröna lund :) Jag vill verkligen dit, åka pop expressen, jetline, vilda musen, flygande mattan osv :)
Jag ska säga till tjejerna (Ellie, Ida & Sanna) att dit måste vi åka i sommar.
xoxo /N

I love shoes

Jag älskar skor. Älskar högklackade, har hur många som helst hemma. Och nu letar jag efter skolavslutnings skor och det kommer förmodligen bli några utav dessa skor. Alla kommer från Halens


299:-


249:-


249:-

349:-

Alla klackar är runt 10-11,5 cm.
Snygga!
xoxo /N

Blåsor

usch vad ont jag har i munnen, hela gomen är uppsvälld och det gör förjävla ont :/ Det som är så jävla jobbigt är att man inte kan låta bli att pilla där med tungan även om det gör ont.

Inget stämmer det jag skrev om Ellie längre ner :)
xoxo /N


oskuld

Harry Potter stjärnan Daniel Radcliffe blev av med oskulden när han var 16 år med Amy Barne 23 år som var hans hårfrisörska på Harry potter inspelningen.

Fergie blev av med oskulden när hon var 18 år "Jag har alltid varit en väldigt sexuell person. Jag väntade, men det krävdes stor viljestyrka"
Källa: Aftonbladet plus

Det trodde man inte om Fergie trodde ikke att hon väntade, och jag trodde Daniel var lite "tillbakadragen"
xoxo /N

Katrin Zytomierska

Är inte Katrins kusin snygg? Han är ju dö snygg, kolla in hennes blogg på finest där finns kusinen.
xoxo /N

msn sex

Är snorförkyld idag. Har dessutom lock för öronen, men jag är inte ensam om att vara sjuk. Mami och syster är också hemma idag

men jag hittade en roligt video på youtube haha
xoxo /N

kan ikke det

Sova? Nej inte än, kan ikke det
xoxo /N

Dagens bild


Carin Da Silva
xoxo /N

Hovet dance battle


dance battle tjejerna mot killarna. På Chris Brown konserten
xoxo /N

Nalita tycker


1. Chris Brown han är ju bara ett måste på min lista just nu, han är helt klart topp 1 och det kommer han nog vara i några veckor till, så vänj er att höra om honom. Han är ju bara för het. Hetaste artisten just nu.

2. Sommar jag vill verkligen ha sommar. Ligga på stranden och sola, att bli brun. Är så trött på att se bleka kroppar överallt, och på sommaren så ser man så jäkla fräsch, aldrig några påsar under ögonen.

3. Håkan Hellström, hörde en låt på radion "en vän med en bil" och tänkte då på sommaren, så den låten står mig nära nu. Hela han är sjukt bra och så sjukt snygg

4. Jeansjackor och jeansvästar, så sjukt snyggt. Köpte mig själv en jeansväst från Vero moda 159:-

5. Oasis Dust it den bästa hårprodukten jag någonsin har köpt, man får super mycket volym och den är enkel att använda. Så ett plus i kanten till den som uppfann produkten. Så adjö livlöst hår och hej volym.


1. Vinter är så jävla trött på januari och vill inte ens tänka på hur februari kommer att se. Hatar när det är kallt ute. Det ska ju vara sommar och sol året runt om, då hade alla varit lyckliga

2. Blöta fötter är det värsta som finns, det är så otroligt äckligt. Och strumporna är ju inte dom fräschaste, inte roligt att ta av sig skorna hemma hos någon om man är blöt om fötterna, luktar väl gammal sur apa.

3. Att alla åker utomlands, blir så otroligt avundsjuk på alla som bara lämnar Sverige och kommer hem utvilade, kan ni inte bjuda mig på en liten resa? Kanske Egyten i bara 6 dagar? Bjud mig.

4. Min frisör som tyckte jag skulle se ut som donnorna i Frankrike, och det gillar då inte jag. Vill ha mitt hår på mitt sätt, inte vill jag göra reklam för Frankrike i huvudet.

5. Mitt tangenbord som är så segt, någon som har spillt nått? Arg blir jag då.

xoxo /N

Chris Brown del två

Här kommer filmer från Hovet 23/1 ej mina filmer, dom kommer på måndag.
Chris Brown, och Jordin Sparks är med på ett litet hörn, och hör ni vad mycket vi sjunger?
Hör ni alla är helt galna, jag hade ingen röst kvar efter fredagen.


Chris Brown take you down.
Den efterlängtande kroppen

xoxo /N

Chris Brown

Chris Brown var helt klart bäst. Jag och Pauline hade ståplatser och vi kom långt fram så vi såg rätt mkt. Innan själva konserten så spelade djn jätte bra musik så alla stod och dansade och shakade. Och sen fick se & höra Crossfire och älskar deras låt "lady" så har gått och sjungt på den hela helgen. Fan vad alla vi började dansa då.

Sen kom våran favorit, Chris! Han kom hängande ur taket, upp och ner och sånt, så jävla häftigt. Och han sjöng förjävla bra, jag tror att alla ville ha honom den natten, tillochmed killarna skulle kunna bli bög för honom. Och när han sa "Can I call ya?" då blev vi också galna.
Det bästa var han när gjorde en liten film, han filmade inne i omklädningsrum med en guldig stor Louis vuitton väska. Sen så säger han "Turn around, turn around now" och alla kollade bakåt och fattade inget, sen alla börja skrika och sprang till en plattform som hängde i luften såg ut som ett stort rymdskepp, och jag Pernilla kom längst fram. Och när han slet av sig linnet då blev alla helt galna. Har massa filmer på honom så jag får lägga upp dom någon dag.

Bästa låten var "Kiss kiss", "Say goodbye", "With you" & "No air"
En utav mina bästa kvällar i mitt liv

Några utav bilderna

xoxo /N

Chris Brown

Imorron kommer det inte bli någon bloggning, men på lördag. Imorron är det vadå? Jo Chris Brown :D älskart.
xoxo /N

äckel ellie

Ellie är så jävla äcklig. Jag tål henne inte! Så fucking vidrig. Hon berättade att hon drömmer att hon har sex med min pojkvän typ att han slickar henne & shit, hur fan tror hon att det känns? Då gick jag runt och sa det till alla, och alla blev skogstokiga på henne. Och hon började grina, som om jag förlåter henne. KNAPPAST
life is a bitch

tejk.blogg.se
ellie åt höger
xoxo /N

Olga idol


Har settat och skrattat som en tok. Linda i min klass har fått för sig att hon är lik en lärare som jobbar på våran skola & att det kanske är hon ;) Olga!
xoxo /N

jävligt glad

Visst är det roligt när det tar typ en timma och logga in på blogg.se och sen går inte ens kommentarerna att godkänna. Då blir man jävligt glad ;)
xoxo /N

Stackars unge


Nä stackars unge, jag som skulle söka upp vad psoriasis är förnått, och detta hittade jag och en annan massa "äckel" fel ord egentligen.
xoxo /N

Grimaser

Jag älskar att göra fula miner. Jag är bra på det! Så varför inte göra det då?;)

Två fula bilder som är okeja att visa.
Kolla mina ögonbryn hade nästan inga på den tiden ;)
xoxo /N

svett & bajs

usch satt på bussen på väg hem, då kom det en gubbe in och stank så otroligt vidrigt, kan iinte beskriva lukten! Typ svett blandat med bajs, så jävla vidrigt. Dessutom nudda han min jacka (rör aldrig mig) blev så äckligt äcklad.
Var tvungen att smsa Angelica om händelsen ;)

Har ni råkat ut för någon äcklig bussresa?
xoxo /N


pocahontas hår

Godmorgon :) Jag vaknade halv 4 vilket var väldigt skönt och jag somnade kl 20.06 EXAKT ;) så jäkla skönt att bara få somna utan att vara orolig för nått, inte stressad. Men har drömt en del oroliga drömmar inatt. Men skitsamma.

Det ända jag vill göra idag är att springa till frissan, har så risigt hår att det är sjukt. Jag blir pskyiskt sjuk om mitt hår är så här risigt. Det ska klippas bort må ni tro, och det känns som jag har en stor fet pälsmössa, men tur att det är vinter så jag kan använda min håriga pälsmössa, men bort ska fanskapet ska tunna ut det så jag blir kal på huvudet ;)

Första bilden tunt hår andra bilden tjockt hår. Dessutom har jag lockigt hår egentligen vilket är förjävla fult.,
xoxo /N


fettomat

Gud vad trött jag är! Hoppas att jag somnar tidigt ikväll, orkar inte ligga vaken halva natten.
Nu langar mamma mcdonalds och jag är väldigt glad, älskar fettismat! Vilket kanske inte syns på min kropp, men nu ska bara veta vad jag gillar det. Donken <3 mig
xoxo /N

Stor stjärt

Jag tycker om min vän Sanna aka stor stjärt.
Hon är alltid så jävla glad, alltid så positvi & busig :)

På sista bilden är Sanna utklädd inför teatern :) ser ni vad söt hon är?
xoxo /N

förstora mina boobs


Jag kanske skulle satsa på en karriär? Utvikningsmodell med stora feta boobs och blont hår? Passar det mig? Japp jag gör det imorron.
xoxo /N

Sex

It's all about sex.
Jag har en kompis som aldrig pratar om sex, mens, killar, kärlek osv... Hon är helt enklet inte intresserad av sånt, jag älskar att prata om sånt. Säga "idag har jag värsta mensen, känns som hela murran ska spricka"
Jag och mina kompisar pratar alltid om sånt, skickar sexsms till varandra i skolan.

Bilden står för kärlek, och den har jag ritat mitt mästerverk.
xoxo /N

Stjärnan

Igår fick jag ryck, ville så gärna upp igen på någon häst! Mamma sa att jag måste upp på hästen innan jag åker på ridläger, för att hjärnan har någon slagsspärr som kan koppla hästar med olyckan. Så jag tänkte ta mig i kragen och åka ut till stallet nån dag och rida lite försiktigt.

Hanna: Du önskade väl Melodie till Ökne va?
Jag: Nä det gjorde jag inte!
Hanna: What? :O

Chockerande att jag inte önskade henne ;)

Jag och Melodie år 2007. Kanske blir det ett till år med stjärnan?
xoxo /N

Jaha?

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/33189/naliita?claim=9wvgy8saph9">Följ min blogg med bloglovin</a>

nytt schema

usch nu blir jag så sur på mig själv :/ jag som skulle gå upp med tuppen (kl 10.00) men ikke jag vaknade för en halvtimma sedan.

Den här veckan börjar vårat nya schema som är döbra för mig :) Mycket korta dagar förutom på måndagar då jag slutar 16.30

Så på tisdagar slutar jag 13.40, torsdagar 13.30 och fredagar 11.25. Så det så!
Men på måndagar kommer jag inte kunna gå till sjukgymnasten för är redan eller nästan IG varnad i spanskan, måste skärpa mig.

xoxo /N



Håkan Hellström

Jag upptäckte i september att Håkan Hellström var faktiskt bra, men nu har jag upptäckt att han är döbra! Och då snackar vi dö bra :) Jag måste lyssna mer på hans musik. Nu ska jag nynna Håkan Hellströms låtar för alla mina vänner.

xoxo /N

Citat

"jag bah: jag är iafal svensk till skillnad från vissa andra! (han är halv finsk)"
Citat: Okänd.


haha xoxo /N


kärlek har inga regler

I'm back :) Jag har haft en riktigt toppen kväll. Och inte nog me de när jag loggade in på msn skrev en speciell person till mig på direkten haha honom som jag har stört mig på så jag har spytt kräks över (har inte gjort de bara ett uttryck) och nu skrev han till mig, som grädde på moset! Denna lördag kunde inte slutat bättre, jag blir alldeles pirrig. Vilket kanske är lite fel tajming att bli det nu, när jag har typ en annan. Men alla kan inte vara änglar hela tiden, och det är mitt hjärta som bestämmer inte huvudet. Och citatet "kärlek har inga regler" ja jag säger så om någon tycker jag är taskig!
Den här killen är så speciellt och kommer alltid att  vara det för mig, känns som jag nog aldrig kommer att släppa honom, fast jag vill inte släppa han.

Jag är "kär" i typ 4 olika killar nu, fast på olika sätt haha why me?

xoxo /N

Norrköping

Nu drar jag vidare till Norrköping & är där över hela kvällen :) kommer hem ikväll.

xoxo /N

Balen


Mina skolbalsbilder från 9.an :) du då, då var jag ung. haha
xoxo /N

Kenza

Vad avundsjuk jag blir på Kenza som har världens drömjobb för MTV och hon kommer att få träffa Chris Brown. Är så äckligt avundsjuk på henne just nu :) Fast det är riktigt kul för henne och det förtjänar hon.

xoxo /N

Mojje let's dance

Mojje  36 år från let's dance måste hoppa av. Pga en hjärtinfark, i måndags låg han på sjukhus.Karolinska sjukhuset i Stockholm, så han får en ersättare som ska dansa åt honom. Jag tycker det är sjukt tråkigt, tyckte om att kolla på honom när han dansade. Vem är hans ersättare? Jo Niklas Wahlgren så det kommer nog också bli roligt att han är med.
Men hoppas att Mojje blir bättre :)
xoxo /N

Bloglovin

Ellie: Du måste hjälpa mig med bloglovin. FATTAR NADA



xoxo /N

Chris Brown

Chris Brown är nästa fredag, tänk det är snart & gud vad jag längtar. Ska åka upp till sthlm med min bästa vän Pauline och både vi två är stora fans till honom så det kommer bli mkt kärlek dååå :) Mycket glada minnen från den konserten.
23/1 då smäller allt :)


xoxo /N

Dildo


Haha jag & Ellie
vi är ikke normala
xoxo /N

The pussycat dolls - I hate this part


The pussycat dolls - I hate this part
xoxo /N

mensvärk

dålig uppdatering jag vet, i helgen har jag träffat Pernilla och även N:et. Helgen har varit väldigt överraskande, vet ju inte hur nått kommer att bli men jag är redo för förändringar :) Det kommer hela 2009 att bestå av.

Jag har jordens mensvärk också, tror jag kommer att avlida snart, riktigt ont. Känns som jag håller på att föda barn så ont i magen har jag. Japp jag vet hur det känns att föda barn, har ju 2 knoddar på 1½ år och den andra är 3. Vanessa och Melissa, dom kommer snart ut i bloggen så för ni se bilder på mina småttingar.


haha puss xoxo /N

PS: jhhaha / Vanessa hflskahfhsahfkl / Melissa dom hälsar tydligen


let's dance

Snart börjar let's dance :) Ska bli roligt att se blondinbella & Laila Bagge. Så nu sitter jag och räknar minuterna och det är inte många timmar och minuter kvar.

Ska ni se let's dance? :)
xoxo /N


sexuella övergrepp och incest

Hej! Är helt sliten, har varit en seg dag idag. Började med den otroligt tråkiga spanskan, men skönt att vi hade vikarie men det blev inte mkt gjort på lektionen så det får bli en läxa. Jag, Ellie och Ida var på information möte om IV val till 3.an. Trodde helt klart att jag hade bestämt mig för att ta teckenspråk men sen dök det upp någotannat så nu blir förstahands valet  Psykosocialt arbete och jag vill ha inriktingen sexuellt övergrepp och incest inom familjer, då ska man ta reda på fakta och detta gäller barn och ungdomar och sen ska man läsa olika metods behandlingar för den utsatta osv. Jag tyckte det lät intressant att plugga, och jag kommer att ha mer nytta av det. Och sen ska jag läsa en distanskurs, då behöver jag inte plugga i skolan utan bara hemma. Så jag tror det kommer bli bra :)

Jaja, jag har inte gjort så mkt mer idag, måste snart hoppa in i duschen ska göra inpackning (vardagslyx som Blondinbella snällt hade kallat det)
Sen ska jag sova så jäkla skönt, så tack och hej för idag. xoxo /N

Naken gubbe

Läste precis på aftonbladet att en gubbe 48 års åldern hade varit ute och åkt skidor, han åkte lift upp till backen med en åtta årig kille, sen hade gubben glidit av liften och blev hängandes uppochner i 15 min. Helt jävla naken, för skidbyxorna och kalsongerna fastnade.

Haha och då undrar jag vart jag är alltid när nått sånt händer? Kunde inte jag fått sett detta i verkligheten och stått och garvat som ett fån. Jag tycker ju om sånt här, jag skrattar alltid åt andras "olyckor"
xoxo /N

top model

Gud vad trött jag är! Ska gå och lägga min direkt efter top model. Haha jag ansökte till top model igår cycel 12, inte för att jag tror att jag kommer med utan för att det är mer en kul grej. Faktiskt varit en helt okej skoldag, lite trött nu men annars helt okej.

Vi fick iv-vals lappar och jag behöver 150 poäng, men jag vet inte alls vad jag ska välja till för ämnen, inga utav ämnena lät roligt det var mest språk, idrott, bild och form, data osv. Har inte alls lust med nått sånt, jag vill ju läsa om barnsjukdomar och sånna saker :) Men jag tror jag ska välja teckenspråk 100 poäng och en distanskurs på 50 poäng. Någon som har läst teckenspråk? Någon som vill berätta nått om det?

Jag: Jag vill läsa teckenspråk
Linda: Skulle vara kul, men vad har du för nytta av det?
Jag: Jo om det kommer in en blind så kan jag ju prata med personen.
Linda: haha va? Dom ser ju inte när du står och viftar med dina armar och händer
Jag: ehm hmm ja juste, ja då blir det lite svårt. Jag tror jag menade döv.

Ibland är man smart ;)
xoxo /N


Egoina

När jag var ute med hunden passade jag på att fotografera lite blommor. Jag tyckte nämligen att min dator behöver något annat än bara egobilder på mig själv. 
När jag var som bäst inne i mitt fotograferande och stod på alla fyra för att ta en närbild på en ganska ful blomma går en gubbe förbi.

Gubbe: - Vad håller du på med?
Jag tittar upp lite generad
Jag: - Ehmm, fotograferar blommor.
Gubbe: - Kan du inte låta dom stackarna vara ifred?
Jag ännu mer generad
Jag: Okej..

Inlägg från Egoinas blogg :)
haha och jag har ju sådan humor, så jag tyckte det här var skit roligt, sitter och garvar för mig själv kl 02.52 på natten ;)
xoxo /N


Hon verkar inte ha alla popcorn poppade i skålen

haha jag älskar såna här kommentarer "Han/hon verkar inte ha alla hästar hemma i hagen" ni vet sånt man säger om en trög person. vad finns det mer för några trög-meningar?

Jag gör en lista, en hon lista orkar inte sitta skriva han/hon
- Hon verkar inte ha alla skruvar hemma.
- Hon verkar inte ha alla popcorn poppade i skålen (den använder jag mest)
- Hon verkar inte ha alla indianer i kanoten.
- Hon verkar inte ha alla hästar hemma i hagen

Kan ni några?
xoxo /N

Snyggaste ever

Jag ska byta design, jag är den där tjejen som hellre betalar än att knåpar ihop nått värdelöst själv. Tro mig jag har testat och det såg illa ut, såg ut som nått katten hade spytt upp.

Mitt tips till er alla är http://soeticz.webblogg.se/ 
xoxo /N
 

På G

God morgon :) eller eftermiddag välj själv!
Idag ska jag se till att få nått gjort (haha så säger jag alltid till mig själv, det känns bra att säga så även om jag vet hur det slutar) är så dålig på att hålla löften till mig själv.
Idag har jag en sådan dag då jag bara vill åka iväg och aldrig mer komma tillbaka, att bara åka till hmm turkiet?
Det har hänt så mycket på lovet tyvärr vill jag inte skriva det i bloggen än, lite känsligt fortfarande vet ju inte vilka personer som läser min blogg som kan skvallra runt, men jag kommer bli glad om allt går som jag vill :)

Skriver mer senare, ska sätta in nya bilder, och sen hade jag faktiskt tänkt att knåpa ihop en ny design.
Ha en bra dag
xoxo /N

tatuera

God eftermiddag :)
Egentligen skulle jag hänga med mamma till tatueraren, men jag orkade inte, så hon får gå själv och göra sin första tatuering :)

Jag har redan valt vilken jag ska göra, ville göra nu på lovet men hinner inte det, så det får bli senare i livet.
Spindeln ska jag göra, ska ha den på vänstra skuldran.
xoxo /N

haha roligt samtalsämne

haha min mamma är bra rolig hon, alltid när man väcker henne på natten så säger hon lustiga saker som hon inte har en aning om att hon säger

Jag: Mamma kan du inte hänga med mig ner? Vågar inte gå ner själv.
Mamma: hmm asså jag måste få sova Natalie
Jag: Snälla?
Mamma: Okej om ett tag, måste bara få drömma klart.
Jag: haha ehm jaha när är drömmen slut då?
Mamma: Det vet jag inte.

xoxo /N

Lady Gaga - poker face


Lady Gaga - poker face

så jävla snygg i den här videon, tänker faktiskt lite på Natascha Peyre när jag ser Lady Gaga.
xoxo /N

Se & njut



jag och Pernilla på nyår vi hade lite roligt med kameran innan själva festandet började :)
xoxo /N

Lady gaga & rik

Hejsan. Nu är jag tillbaka i lilla mini Oxelösund, spenderat helgen i sthlm :) Med mkt god mat men ikke nått godis.
aja fick julklapp utav farfar en chocklad kaka och 500:- så jag är rik nu ;) Vi får se om jag langar tatuering imorron, måste hitta en riktigt snygg, men inte en allt för stor! Sen idag var vi hälsade på mammas farbror och hans familj, fick 150:- ännu rikare nu och sen hade Jessica (mammas yngsta kusin) hon hade varit i Kina då tänkte hon på mig och min syster så hon köpte två D&G väskor.  Faktiskt jätte snällt när man träffar henne knappt en gång per år.


Jag drömde om Lady gaga inatt, helt sjuk dröm. Jag skulle dansa robottdans i hennes musikvideo Poker face, och jag var blondin och hade en grön badräkt på mig och jag bara körde, haha dansade tydligen bakom henne. Jag brukar drömma om kändisar (läs äldre inlägg) en gång drömde jag att jag var på den största scenen man kan tänka sig och det var skit varmt och jätte soligt, och det var karuseller runt hela scenen, och jag skulle vara dansare till Sean Paul, men jag kom inte ihåg låten så jag kunde inte mima till som jag skulle göra, och det var säkert en miljon i publiken. Haha sånna drömmar drömmer jag om.

Nu måste jag leta upp mammas kusin på Facebook och tacka för väskan! Svarar dessutom på allas kommentarer senare
xoxo /N


social och pigg

usch här sitter jag när jag borde fan sova! Men inte fasen går det att göra det, har vänt på dygnet totalt.
Jag som åker till stockholm tidigt imorron för att fira mini jul med släkten. Då ska jag vara social och pigg. Lycka till ;)

Jag hoppas att mina kusiner A & R (orkar inte skriva ut namnet men A är äldst hmm 20-21 och R är 18 år) kommer, blir lite roligare då. Fast ja, det känns lite konstigt att bli "vuxen" förut så hoppade vi på varandra (jag, min lilla syster och kusinerna) körde brottning i soffan/sängen, åkte stjärtlappar och byggde olika gupp och R blev rasande om man råkade förstöra guppet som han kämpade med. Men allting var så enkelt när man var liten, nu kan det kännas lite stelt mellan oss. Liksom är det för att vi har blivit stora? Är det för att dom är killar? Jag vet inte. Hade det varit för 5 år sedan hade vi gjort allt det här brottning osv. Men nu hälsar man lite artigt.R brukar fråga mig "Hur går det i skolan?" ja ni vet artighets frågor. Medan förut så rapade man varandra i ansiketet. Jag har sett många 100 års gamla video filmer på mig och R, då sitter jag och kittlar hans fötter är kanske 5-6 år då. Nej men ni vet hur barn är.
Saknar den tiden. Barndomsminnen med kusinerna.

xoxo /N

deras bästa dans


Dansare: Max Kozhevnikov & Yulia Zagoruychenko
Låt: Club des Belugas - Hip Hip Chin Chin
xoxo /N

Dans

Jag har skapat en ny kategori "Dans" eftersom jag skriver mycket om dans, sätter in filmer på olika danser plus bilder. Så ja det behövs en kategori här på bloggen Nalita om dans :)
Har många läsare som är eller ha varit dansare.
xoxo /N

Rihanna - If It's Lovin' That You Want


Rihanna - If It's Lovin' That You Want
riktigt gammal låt, men tycker fortfarande om den :)
xoxo /N

Victoria's secret fashion show

Nyår var helt grymt roligt! Åkte hem till Pernillas syster Denice och spendera tiden där med att dricka, ta grymt fula kort, sitta och prata med Denice och Ivana osv :) Gick ut och kollade på raketerna i hamnen med Liam (Denices barn) och jag fick dra vagnen, och då var det ett äldre umgänge på runt 60 år som sa en sak som gjorde mig sur
"Kolla blabla vilken olämplig mamma som tar med sitt barn nu, fyrverkerier och en massa fulla ungdomar" gud vad jag blängde på den dära kärringen som sa så. Nu är jag ju inte Liams mamma, men vadå tänk om jag skulle varit det?! Det finns unga mammor som klarar sig alldelses utmärkt, man behöver inte vara 35 år för att få en unge... Och inte säger man sådär högt, så folk hör det.
Träffade väldigt mkt roligt folk :) Folk jag inte har träffat på länge. Drog hem vid 1 lämnade Liam och drog ut igen, FESTA! Träffade även en speciell person. Och även en tandläkare som var väldigt pratglad. Kom hem vid 4 och vi var vrålhungrig (visst är alltid fyllemat mkt godare?) Bilder kommer senare, måste be folk skicka dom.

aja och dagen har spenderas med Pernilla. Sovit,ätit, kollat på Victoria's secret fashion show vilket jag gör varje år, det som är så bra med det programet att modellerna skojjar till det, flirtar med kameran, ler en massa och dessutom var Usher väldigt snygg idag. Men på "riktiga" catwalken så ler dom aldrig, dom går bara, ser nästan lite sura.
Favoritmodellerna var ju Heidi Klum, Miranda Kerr och Doutzen Kroes

Heidi Klum


Miranda Kerr


Doutzen Kroes

Vem var din favorit?
xoxo /N