blodig armbåge

Galet trött, det blir skolan idag är nästan helt frisk. Så slog jag i min onda armbåge elektriska knölen och hela paketet. Gud vad det blödde och gud vad jag höll på att kräkas så ont det gjorde (LÄS i katogorien olyckan/sjukgymnast då fattar ni vad jag menar, om ni inte redan vet) har fortfarande pissont och slog i för en 20 min sen.

aja nu ska jag till bussen :) vi höres vid kl 17.00. xoxo /N

Kommentarer
Postat av: Maggie curie

haha ja absolut :)[email protected]

2008-11-27 @ 08:54:20
URL: http://maggiiie.blogg.se/
Postat av: Paradizzzze

Hej =) Ja du jag läser inte andras bloggar direkt, förutom mina vänners xD så jag kan tyvärr inte svara på det. Men själv så skriver jag ju av mig så att säga i bloggen, jag skriver om allt mellan himmeln jord. Allt ifrån vardagsmat till känslor liksom =) jag tror man måste hitta sin egen stil lite, skriva kanske om ngt man brinner för eller bara för att skriva av sig?

2008-11-27 @ 12:55:52
URL: http://paradizzzze.webblogg.se/
Postat av: Caroline..

aj aj aj :/

2008-11-27 @ 18:36:29
URL: http://awalei.blogg.se/
Postat av: Frida

Svar: personligen gillar jag att läsa personers bloggar vars liv inte är perfekt. hatar att läsa massa smör och shit om hur bra allt är. visst att man kan skriva om sin vardag, men det blir tråkigt i längden om man inte drar upp djupare känslor. jag skriver öppet i min blogg och om jag tycker något så skriver jag det. det beror ju helt på vad man gillar att läsa om.

2008-11-27 @ 19:49:39
URL: http://dubehovermig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback