Sur

Sur som ett troll just nu. Som vanligt på min mamma! Gud jag blir galen på henne, fattar varför jag inte står ut med henne.Säger jag tex "Idag är det torsdag" Då svarar hon "Nej det är fredag" sen förklarar man nått för henne så säger hon alltid "nej så är det inte, det är fredag. Det du säger tror jag inte på" Även fast hon har fel. Jag blir helt tokig.

Alltid när jag blir arg på henne så höjer jag rösten och pratar/skriker på henne, då fattar hon inte varför man gör det och då blir hon ännu surare. Slutar alltid med att jag slår igen dörren och går in på mitt rum...I detta fall så lämnade jag bara matbordet, skrek på henne, blev skit förbannad och gick därifrån. Och då sitter hon och muttrar till min pappa som sitter helt tyst eller börjar prata om maten. Nejdu, jag blir galen!
Inte långt kvar tills man hittar nått eget :) Och blir jag å min mamma osams i mitt hem så är det "Adjöss mamma där är dörren"
xoxo/N

Kommentarer
Postat av: Thina

Sv: Säger man till henne så säger hon bara att det är hennes bilder och att det inte är Kenza, eller Amir, för det är bland annat deras bilder hon snor...

2009-07-01 @ 16:14:30
URL: http://tejjna.blogg.se/
Postat av: Thina

Sv: Cindirellas.blogg.se

Det KAN INTE vara en seriös blogg.. Den måste vara fejk....

2009-07-01 @ 19:48:55
URL: http://tejjna.blogg.se/
Postat av: H A I D I J A K O B S S O N

Hejdär :) Har ni bra väder hos dig ? ^^

2009-07-04 @ 14:29:11
URL: http://haaiidi.blogg.se/
Postat av: Sabine - Ab imo pectore

åh det är så jobbigt å bråka med sina föräldrar..

jag ska flytta hemifrån i slutet av augusti, ska bli så skönt ;D

2009-07-05 @ 20:56:26
URL: http://enibas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback